LG tv-m nem lesz többet: az előző, 32"-os fullHD olyan volt, és nagyon utáltam a színeit (nem lehetett jóra beállítani, egyszerűen olyan volt a panel benne).
Tavaly a kalocsai Tesco-ban láttam egymás mellett a hasonló árú Sony-t, Samsungot és az LG-t, és messze a Sony-nak volt a legszebb (legtermészetesebb) képe - utána megrendeltem neten, mert a boltban 179 ezerért akarták adni, az Alzáról meg megjött 139-ért, 4 nap alatt.
55" 4k az jó nagy foshalom lehet 130é
Mivel a plazmák eltűntek, helyette csak az OLED lenne úgy-ahogy... az meg 400+ ilyen LCD vackot nézzenek a mazochisták, meg akik csak való világot néznek rajta
ahhez képest ez olcsó https://euronics.hu/termekek/l...
biztos van ettől olcsóbban is de nem keresgéltem
nekünk még mindig az első szériás avi képes lg van, vagy 10éve
Én tavaly vettem egy mindössze 43"-os Sony 4K-sat. Nem is akartunk nagyobbat, az asszony se (pedig szinte csak ő nézi). 140k volt akciósan, mindössze 5 ezerrel lett volna drágább a 49"-os ugyanilyen, de nem akarta.
Próbáltam 5" alatt telefont nézni.
Vagy nincs,vagy szánalomhalmaz hardware-el.
Így inkább rászánom a pénzt a Mi9SE javítására.
Az meg "csak" 5,99".
Igazi minimtelefon az összes piacon kapható péklapát közt.
És már nem gyártják.
Kevesebb mint 1 évig lehetett kapni.
egy 55" okos 4k tv ilyen 120-130 ezer
nekünk anno a fadobozos fekete fehér drágább volt mint fater egy havi fizetése
mondjuk nekem nem jött be a 4k tv olyan mintha a szemem húzná ki
Manapság ez a minimum méret... rég volt már, mikor a 70 centis Sony sarkított volt az isten Az én 50" TV-m is 300 volt - 6 éve... és még meglesz pár évig biztosan.
Mobiltelóból is 6"+ vesz mindenki, meg ájfónt (csak itt körülnézve )
Haverom felesége is lemegy néha - ha nagyon kell. Igaz, 160 cm és 80 kg, de lent is papírmunkázik, nem járőrözik valami őrnagy amúgy. Szóval pár hétig lejárt heti 1-2 napot, és a 55" lapos TV egyből felugrott a falra utána
Tavaly a kalocsai Tesco-ban láttam egymás mellett a hasonló árú Sony-t, Samsungot és az LG-t, és messze a Sony-nak volt a legszebb (legtermészetesebb) képe - utána megrendeltem neten, mert a boltban 179 ezerért akarták adni, az Alzáról meg megjött 139-ért, 4 nap alatt.
Mivel a plazmák eltűntek, helyette csak az OLED lenne úgy-ahogy... az meg 400+ ilyen LCD vackot nézzenek a mazochisták, meg akik csak való világot néznek rajta
https://euronics.hu/termekek/l...
biztos van ettől olcsóbban is de nem keresgéltem
nekünk még mindig az első szériás avi képes lg van, vagy 10éve
állítólag az ájfón az fasza
Vagy nincs,vagy szánalomhalmaz hardware-el.
Így inkább rászánom a pénzt a Mi9SE javítására.
Az meg "csak" 5,99".
Igazi minimtelefon az összes piacon kapható péklapát közt.
És már nem gyártják.
Kevesebb mint 1 évig lehetett kapni.
nekünk anno a fadobozos fekete fehér drágább volt mint fater egy havi fizetése
mondjuk nekem nem jött be a 4k tv olyan mintha a szemem húzná ki
Mobiltelóból is 6"+ vesz mindenki, meg ájfónt (csak itt körülnézve )
Lassan kiérdemelsz egy díszpolgári oklevelet. Íme:
Olyan pénzeket adnak ki emberek tv-re, hogy félelmetes.
Aztán meg csodálkozunk, hogy olyan kommentek születnek amilyenek:)