Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na mi volt ma? Megint a balosokkal van a gond?
Volt olyan aki 3 szavazocedulat kapott.
LG tv-m nem lesz többet: az előző, 32"-os fullHD olyan volt, és nagyon utáltam a színeit (nem lehetett jóra beállítani, egyszerűen olyan volt a panel benne).
Tavaly a kalocsai Tesco-ban láttam egymás mellett a hasonló árú Sony-t, Samsungot és az LG-t, és messze a Sony-nak volt a legszebb (legtermészetesebb) képe - utána megrendeltem neten, mert a boltban 179 ezerért akarták adni, az Alzáról meg megjött 139-ért, 4 nap alatt.
Mi a baj a levélszavazással? Máshol is van ilyen és a csalásnak a gyanúja sem merülhet fel.
55" 4k az jó nagy foshalom lehet 130é
Mivel a plazmák eltűntek, helyette csak az OLED lenne úgy-ahogy... az meg 400+ ilyen LCD vackot nézzenek a mazochisták, meg akik csak való világot néznek rajta
állítólag olyan jó hogy sok évig bírja nem kell ám 1-2 évente csereberélni mit a többit
ahhez képest ez olcsó
https://euronics.hu/termekek/l...
biztos van ettől olcsóbban is de nem keresgéltem
nekünk még mindig az első szériás avi képes lg van, vagy 10éve
Majd ha F2 ingyé hoz egyet.Nekem az drága.
pink macska
ott a szifon se, az 5 alatti
állítólag az ájfón az fasza
Ekkora a miénk is, nagy a csóróság.
Én tavaly vettem egy mindössze 43"-os Sony 4K-sat. Nem is akartunk nagyobbat, az asszony se (pedig szinte csak ő nézi). 140k volt akciósan, mindössze 5 ezerrel lett volna drágább a 49"-os ugyanilyen, de nem akarta.
Próbáltam 5" alatt telefont nézni.
Vagy nincs,vagy szánalomhalmaz hardware-el.
Így inkább rászánom a pénzt a Mi9SE javítására.
Az meg "csak" 5,99".
Igazi minimtelefon az összes piacon kapható péklapát közt.
És már nem gyártják.
Kevesebb mint 1 évig lehetett kapni.
egy 55" okos 4k tv ilyen 120-130 ezer
nekünk anno a fadobozos fekete fehér drágább volt mint fater egy havi fizetése
mondjuk nekem nem jött be a 4k tv olyan mintha a szemem húzná ki
Köszi, átvettem Druszám!
Manapság ez a minimum méret... rég volt már, mikor a 70 centis Sony sarkított volt az isten Az én 50" TV-m is 300 volt - 6 éve... és még meglesz pár évig biztosan.
Mobiltelóból is 6"+ vesz mindenki, meg ájfónt (csak itt körülnézve )
Mar ezerszer mondtam,olyan nincs.
Nagyon kezdesz elkanászodni az utóbbi időben!
Lassan kiérdemelsz egy díszpolgári oklevelet. Íme:
Bogyó is néha elhessegeti a bagófüstöt maga elől, azt felnéz ide libsiskedni...
Holott maradhattál volna otthon a sz.gép előtt és szidhattad volna Orbánt is
Sok esze lehet annak is.
Olyan pénzeket adnak ki emberek tv-re, hogy félelmetes.
Aztán meg csodálkozunk, hogy olyan kommentek születnek amilyenek:)
Egyik barátom katona,ő is szokott menni.Egy hetet van ott havonta aztán 2 vagy 3 hét pihi otthon,és kap még egy havi fizetést pluszba.Nem rossz lóvé.
Haverom felesége is lemegy néha - ha nagyon kell. Igaz, 160 cm és 80 kg, de lent is papírmunkázik, nem járőrözik valami őrnagy amúgy. Szóval pár hétig lejárt heti 1-2 napot, és a 55" lapos TV egyből felugrott a falra utána
parasztmetál!