Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ő a múlt - őt el kell feledni, az őszödi beszéddel együtt.

A jövő a Fekete-Győr, a KariGeri, a Botka László és Márki-Zay Péter, Kunhalmi Ágica.... ...esetleg a nagy kedvencem, a Hadházy Ákos.
szerintem ez volt a legviccesebb főemberünk
mondjuk már az kabaré hogy főember lett
Ez jobb lesz majd??? http://youtu.be/nJtkSL9S6bk
trabant
egy idős ismerősnek amikor már végképp széthullott a trabi vett egy suzukit, vagyis a gyerekek vették neki
amíg élt mindig mondogattam hogy nem rossz ez a suzuki de a trabant jobb volt mert avval bárhova elment a csatornaparton, a suzuki néha megfeküdt a sárban
Ujra?
Amugy asszem ugy volt az uj polgiknal hogy most aztan tonnanyi korrupcios ugyet tarnak fel,fel is bereltek a Czegledyt,eltel egy ev,te jobban tajekozott vagy,vannak ugyek?
Kétségtelen, a felültöltőshöz más elrendezés kell abban a helyiségnek.
A kényelmet meg kell fizetni.
(Ha a Trabant kényelme elég lett volna, most +10 millióm lenne bankban. Vagy több.)
Akármit is mondasz, ez a rendszer már megkezdte a pusztulást:
https://index.hu/mindekozben/p...
eddig mindig az volt csak most csináltam egy polcot a szárítónak és alatta van a mosógép, így elöltöltős lett
7 kg ruha, a szőnyeg ha vizes legalább 12-13 alig lehet kiráncigálni az ajtón
A túltöltés a legrosszabb szerintem egy mosógépnél.
Ezért ebben a felültöltős mindenképpen ideálisabb megoldás.
nekem valami starlight vagy mi a szar van kicsit kisebb mit a másik volt mert ebbe csak egy rongyszőnyeg fér el a másiknak a negyede kint van a régibe be tudtuk tuszkolni a kettőt is
az nyírja ki mindet
Elveszik nem.eladják. beszoégáltatás.lesz mert orbán után üres a kassza és mindent pénzzé kell tenni
Akkor szokjad, mert hamar elszáll az a két év és muszáj.lesz
A liberalfasiszta elvbarataid addig vernek mig eladod nekik a renyot egy biciklisruhaert
Én tekerni? Ugyan keveset motorozom, keveset autózok, de még mindig 100-szor annyit, mint amennyit a bringámon ülök.

Évente egyszer-kétszer bepróbálkozom, aztán rájövök nagyon hamar, hogy az fárasztó....
Valmikor a vegen,o volt az az elmebajnok aki helyeselte a gazaremelest,es azert helyes mert az orban nem emelte.
Bogyo kanári ruhaban teker,hol kell szavazni az osszeborulasra?
Már a 90-es években Orbánt szidta? Akkor nem lehetett buta ember, a jövőbe látott.
Nekem meg azt mondta a kereskedő, hogy a futottak még kategóriából a Beko-t vegyem, arra van 5 év gari, a többi nem érdekes.
Pont olyan mint 90 es evekben a fater altal alkalmazott rozzant lancdohanyos,szurkes besett arcu nyugger rendor ejjelior,szakallas dohos kabatos ipse volt,es mindig orbant szidta.
Pedig milyen.jo.lenne buzik irányitotta országban, identitást tilto ovodába iskolába járatni. a gyereket, és motorozás.helyett biciklizni mennénk hétvégén már csak azért is.mert arra telne. De csak ovatosan mert a sok beengedett migráns horda ki tudja hol vágná el a nyakad
Pedig most demokrácia van.
Ne félj tőle: nem lesz kötelező buzulni - csak ha Te is akarod!
nekem azt javasolta vegyem meg a legolcsóbbat leggagyibbat amiben van legalább 1000 fordulatú centrifuga
3 évet az is bír annyi a gari
szárítónk egy "ipari" cucc 3700w légkifúvásos a törölközőket megszárítja fél óra alatt, mindezt ingyen, de 15 volt a lomis ára és hibátlan
egy hibája van hogy 2 évente elolvassza a dugaljat
Erről van szó.
Liberális demokrácia??
Na abból nem kérnék!!