Hát ez nem a hagyományos 12 szögű megoldás.
Amint láthatod, speciális a kialakítás és ezáltal optimalizálva van a felfekvő felület/erőátvitel. Sőt ezzel még Torx csavarokat is meg tudsz fogni.
Ez teljesen jó készlet és amekkora erőt ez a méretű készlet át tud adni, át is fogja.
'A jobb minőségű hatszögletű dugókulcsok belső fala kicsit ívelt, vagy a lapok találkozásánál lyukasak, hogy a nyomatékot ne a csavarok sarkaira vigyék át, megelőzve ezzel a csavarok elnyírását.
Hasonló okból gyártanak tizenkétszögletű dugókulcsot is: ha a csavar és a kulcs között több találkozási pont van, akkor könnyebb a nyomatékot átvinni.'"
saválló köracélból kell az alját az a tuti
de egy saválló ketrec kurva drága, még alapanyagból is kb sosem jönne az ára vissza
nekünk fém váz de fa oldal-alj és pvc volt az aljára szögelve körbe szegő léccel
szörnyű macera, kell hozzá sablon is meg egy egész fasza kisméretű hőlégfújó
nekem még van egy kevés méter magas ólom tartalmú félretéve kényes feladatokra
20 éve ilyen 200+os állományunk volt
a tápot ifával hordták hozzánk annyi kellett
most már nem éri meg 1-2 nyúl lézeng anyáméknál, de csak amiatt mert a fater szereti sütve
Fhú B+!! Tenyéssz inkább nyulat. nincs benne szálka nem halszagú, és zsírmentes. Szép kékes-szürkéket tenyésztettem, de napi foglalkozást igényel, kell hozzá egy hatalmas rét ahol a télire szükséges szénát lehet begyűjteni. meg a napi abrakos-kosár frisset és nem lehet alattuk nyúlszr! És legyen a környéken többen is akik nyulakkal foglalkoznak, tudjanak egymással bakot vagy anyanyulat cserélni, ne legyen beltenyészet.
kellene csinálnom pecás etetőkosarakat, el tudnám adni jó áron, de ehhez az ólomnak nem kellene többnek lenni mint 1000ft/kg
ha 2000ft/kg akkor már ráfizetéses a buli
egy alu sablon kimarása is 15-25 ezer ft mérettől függően
Nyár elején megdöglött az automata mosógép, vettem egy másikat, meg 15 000-ért +5 év garanciát, ki is hozták, Badacsonytördemicre, úgy hogy az üzemképtelent elvitték! Minden fsza, nem kell kerülgetni!
Amint láthatod, speciális a kialakítás és ezáltal optimalizálva van a felfekvő felület/erőátvitel. Sőt ezzel még Torx csavarokat is meg tudsz fogni.
Ez teljesen jó készlet és amekkora erőt ez a méretű készlet át tud adni, át is fogja.