Azt látja.hogy a renyoért keményen.megdolgozott de a fidwsz ebben is.gátolta az hogy gyurcsány idején nem tudta megvenni azért volt mert az elözö fidesz kormány tönkre vágta nyocévre az országot
baszki
hányszor kell még mondani hogy ha diktatúra lenne már régen lógnál ennyi fikázástól
fel kellene fogni hogy a nép mindig csak arra kellett a vezérnek hogy neki jó legyen és ez tökmindegy hogy horthy vagy mátyás király nevű volt
van mit enned van hol laknod van kit dugnod mi a fene kellene még? van motorod, kocsid, pc, laptop, telefon, lapostévé meg minden extra
föld lakosságának egy egész jelentős részének rendes ivóvize sincs, nem hogy új autó
Te tenyleg agymosott komcsi vagy ha ezt a hulyeseget beveszed amivel etet a ballib media.
Nem veszed eszre hogy nem valtozik semmi,csak neked lesz szarabb.
A fidesz annyit mrgtesz sajat erdekeben hogy a jonep kicsiben tud gyarapodni,vasaroln,elni.A posztkomcsi ferenc testveréknel meg ehkoopp volt.
Ha ezt nem latod az nrm az en hibam.
Lehet, de akkor sem a szerintem leginkább fogyó 60-100 ezres kategória minőség ez, ha nem is a 10 évvel ezelőtti minőség ez a Miele.
Az én első mosógépem a Siemens Siwamat volt, na, azt sírom én örökké vissza.
Nem köpök szembe semmit sem: előbb le kell bontani - apránként, téglánként - ezt a horthysta diktatúrát, és majd ha ez meg lesz, utána lehet építgetni a szabad, liberális demokráciát.
evvel az a hiba hogy a régi miele tényleg kibírt 20+ évet
a mostani már nem fog, és ezt nem én mondom hanem aki szereli-helyreállítja-árulja őket
vagyis árulta mert olyan 3-4 éve már nem foglalkozik vele mert a lomis behozatal annyira alja lett hogy nincs értelme foglalkozik vele
tesztnek vett egy 300-ezres mosógépet azt mondja vicc az egész a régihez képest, egy pozitívuma van a többi kommerszhez képest hogy ennél ha akarod mindenhez programozhatsz plusz vizet, igy rendesen vízben mos nem forró gőzben mint a többi
Hagyd már ezt a hőbörgést vazze!
Milyen diktatúra az ahol tele szájjal lehet, nagy nyilvánosság előtt qrva anyázni a diktátort?
Nem bírom a fideszt kicsit sem, de a balos összefosástól az Isten mentsen meg bennünket!!!
hányszor kell még mondani hogy ha diktatúra lenne már régen lógnál ennyi fikázástól
fel kellene fogni hogy a nép mindig csak arra kellett a vezérnek hogy neki jó legyen és ez tökmindegy hogy horthy vagy mátyás király nevű volt
van mit enned van hol laknod van kit dugnod mi a fene kellene még? van motorod, kocsid, pc, laptop, telefon, lapostévé meg minden extra
föld lakosságának egy egész jelentős részének rendes ivóvize sincs, nem hogy új autó
Nem veszed eszre hogy nem valtozik semmi,csak neked lesz szarabb.
A fidesz annyit mrgtesz sajat erdekeben hogy a jonep kicsiben tud gyarapodni,vasaroln,elni.A posztkomcsi ferenc testveréknel meg ehkoopp volt.
Ha ezt nem latod az nrm az en hibam.
Esetleg a Dolfi bácsi...
Az én első mosógépem a Siemens Siwamat volt, na, azt sírom én örökké vissza.
a mostani már nem fog, és ezt nem én mondom hanem aki szereli-helyreállítja-árulja őket
vagyis árulta mert olyan 3-4 éve már nem foglalkozik vele mert a lomis behozatal annyira alja lett hogy nincs értelme foglalkozik vele
tesztnek vett egy 300-ezres mosógépet azt mondja vicc az egész a régihez képest, egy pozitívuma van a többi kommerszhez képest hogy ennél ha akarod mindenhez programozhatsz plusz vizet, igy rendesen vízben mos nem forró gőzben mint a többi
Milyen diktatúra az ahol tele szájjal lehet, nagy nyilvánosság előtt qrva anyázni a diktátort?
Nem bírom a fideszt kicsit sem, de a balos összefosástól az Isten mentsen meg bennünket!!!
*https://hu.wikipedia.org/wiki/...
https://www.netmarkabolt.hu/te...
Tehát van minőség, csak fizetőképes kereslet nincs rá akkora.