Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyi most a hasznalt akku ara?
Van egy egytonnas darabom.
gázláng meg konzervdoboz az olvasztó tégely
kint kell csinálni az udvaron mert nem akarok beledögleni
régen mindenkinél hegyekben állt a szar akku most meg nem találni sehol sem mert 1000-2000ft beszámolják, ennyiért nekem nem éri meg megvenni mert csak a sarukat meg az átkötést tudom kiolvasztani
Mostanában az akkuban az ólommal ötvöznek még valami fémet, hogy jobban bírja az Ampert. Nem tudom eredményes-lesz-e amivel próbálkoztok!?? 15 kiló még vasból is elég sok! Gondolom Te is láttál már 5 kg-os súlyt a mérleghez??
Pedig ezek már ilyenek. Kell majd vegyek az öreg nácibárkába is új akkut 70A-st oda gurulok majd vele, aztán jól kicserélik, indítok azt jövök vele haza.
Lehet, nagyobb Amperórás akkuból esetleg kiolvasztható az az ólom, mert, hogy bírja az Ampert nagyobb keresztmetszet kell, de javasolom esetleg valami szr huzatú "sparhelt-et használjatok a kiolvasztáskor hozzá, azért, hogy ne oxidáljátok el, azt a kevés ólmot amit kicsorgattok.
ilyennel találkozott már valaki? https://www.facebook.com/group...
És nem hazudott. De ini auto akkuval küzd az meg fel van savazva.
El hinni se kell mindent neki. Kicsit le van maradva a világtól. Ezek.már nem arégi bakelitházas akkuk szurokkal leöntve.
Akkor még a száraton töltés is ismeretlen fogalom volt.
régen minden más volt
régen pl az akku cellákból kivertük a trutyit és lehetett önteni, most meg az egyik pólus szarrá van rohadva de az ép pólus cellái is olyan fos vékonyak hogy nem lehet kiolvasztani
anyázok is rendesen mert kellene vagy 15 kiló ólom de nincs sehol se épeszű áron
Hadd kérdezzem meg, mennyi üzemidőt számolsz neki?? Lehet azonnal is indítani! Sőt a boltnak az lenne a legjobb, ha havonta volnál szíves venni újat! Egyébként már írtam: Nem kötelező azt tenni amit én írok. Én még így tanultam
Addig pihent míg hazaértem vele betettem a motorba azt indítottam. Mondta bélibe a góré, használhatom egyből.
pezseg pár órát, motor akkut savaztam többet is
2-3 órát aktív szokott lenni, de le van írva meddig kell pihentetni
Amikor kiveszik az új akkut dobozából, benne van mellette a megfelelő mennyiségű sav is, amit ott a pulton bele is tesznek, és már használható is egyből az akkumulátor.
Persze hogy nem. Már nagyon régen.
autó akkut szerintem sav nélkül sehol sem kapni már
motor akkuknál még gyakran előfordul
Jó tippet adtál, megnéztem, van-e nálunk automata mosoda a motoros ruháknak.
Egyszerűbb kipengetni az 1350 forintot, mint az asszonyállattal huzakodni a bogaras kabátok miatt.
Már csak ritkábban lövöldöz, mert nagyon könnyen elhajlik az "íja"!!
" spirálcellás akku kellene nekem " Erre mondta a püspök úr az apácának: Hát a fszom nem kéne??!
Lő másikat, ha ez elkopik...
Az akkut feltöltve felsavazva kaptad meg??! Mert én csak 50 óra pihentetés után kezdem tölteni, a felsavazástól kezdve. Nézted már mennyire felforrósodik a sav beleöntése után??
gyapjú mosószerrel használd mert elfogy majd a szőre
de jártam már úgy hogy leszakadt a cella, mondjuk elég szar utakon járkálok
spirálcellás akku kellene nekem de az a kocsi értékének a fele
Nem vagyok különösebben high tech, bár tudok egy késsel tüzet gyújtani:), viszont itthon automata mosógéppel tartjuk rendben a mamut irhákat.
Olomoxid, cellazárlat. Az ujrahasznositott mind ilyen.lesz szinte
Usse kavics, majd bebetonozza O1G a fradiba azert az uj Puskast nem erdemli meg.