Nincs valakinek jól bevált házi hidraulikus prése ? Vennék de inkább csinálnék mert ami jó az horror drága az olcsó meg szarabb mint amit én összemókolok
Na de ha 18 törzsvendég van akkor miért baj ez?
Ha elfogyott a poharak fele akkor leadja a rendelést, és mire elfogy a másik fele, addigra meghozza a szállító a következő adagot.
A boltok is így csinálják igazából, nem végtelen a raktárkészlet
én már dokinál is olyan régen voltam hogy nem is emlékszem rá mikor volt
nem értek ezekhez a dolgokhoz de úgy gondolom annak van értelme amit ha beadnak akkor utána megvan a védettség egész életedre
vagy pl ha afrikába készülök oda is érdemes pár védőoltás hiszem jó eséllyel szar lenne az a nyaralás ha beszopnék valami helyi jellegzetességet
Néha előferdül,kis százalékban
A bibi csak akkor van ha te vagy az a hiba százalék
Én nem szurkáltatom magam s a gyermekem sem
Nem vagyok ilyen alufóliasipkás, oltásellenes, a gyermek is megkapta a kötelezőket miután megbeszéltük a szerencsére nem gyógyszermániás gyermekorvossal.
De minden szart nem adatunk be magunknak!
nekem volt egy munkatársam a vasútnál aki az influenza elleni oltástól totál kész lett a nagykőrösi rehabon összerakták annyira hogy 3 év múlva már bottal vagy biciklit tolva tudott közlekedni, valami másfél évig az ágyból nem tudott felkelni
gondolom ez nem túl gyakori mert csak ezt az egy esetet hallottam-ismerem
Ingyenes, ne aggódj. Nem kell igénybevenni ilyen szolgáltatást, hanem elsétálsz a háziorvosodhoz. Nyugodt legyél marad nála még tavasszal is amit visszaküld megsemmisltésre
Ha elfogyott a poharak fele akkor leadja a rendelést, és mire elfogy a másik fele, addigra meghozza a szállító a következő adagot.
A boltok is így csinálják igazából, nem végtelen a raktárkészlet
nem értek ezekhez a dolgokhoz de úgy gondolom annak van értelme amit ha beadnak akkor utána megvan a védettség egész életedre
vagy pl ha afrikába készülök oda is érdemes pár védőoltás hiszem jó eséllyel szar lenne az a nyaralás ha beszopnék valami helyi jellegzetességet
qrvateló
A bibi csak akkor van ha te vagy az a hiba százalék
Én nem szurkáltatom magam s a gyermekem sem
Nem vagyok ilyen alufóliasipkás, oltásellenes, a gyermek is megkapta a kötelezőket miután megbeszéltük a szerencsére nem gyógyszermániás gyermekorvossal.
De minden szart nem adatunk be magunknak!
gondolom ez nem túl gyakori mert csak ezt az egy esetet hallottam-ismerem
Az injekció beadásának legmegfelelőbb helye a felkar deltaizma."
A közepibe bele.