Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyártják megint?
Nem nyalja le, ne aggodj. Inkább a fej kopik hamarabb. Nekem is van ilyen de már. a használatosabbak cserélve vannak hatlapra. Viszont tényleg univerzális fej.
Van nekem kb 20-30 kg ólom ha nagyon kell eladom csak elég messze vagyunk egymástól szerintem....
Gratulalok,egy eu palyazatot lenyulo alkalmazottakat nem fizeto puskaval fenyegetozo gyokeret tamogatsz,ezzel oszt kesz tiszta jezek,atlathatosag es korrupcio ellenesseg.
Az index már kormánypropagandát tol
Ez csak. a ti lelki megnyugvásotokra szóló kreálmány
Ez nem a kétharmadrol szol, ezzel.nem.változil semmi.
Olyannyira érdekfeszitö a szavzás hogy el se mentünk. A biro naponta hoz bögrét tollat, még ma reggel is.járták. a küldöncei a településeket. A koncz meg olcsó vásárt rendezett. De egyik se alkalmas semmire.
Kinezem o1g bol hogy egy ejjel belopozik a hazadba es ellopja,majd odaadja lölö felesegenek,legyen mivel jarnia szegenynek.
Hátha Szerencsen véget vetnek a kétharmadnak: Nagyon szurkolok érte! Pici, apró lépésekben kell lebontani ezt a rohad diktatúrát.
Rálátok innen a dolgozós székemből, pont az ablakom előtt van. Még mindig szép ez a fideszhez kötődő, kolbászzsír metál!
itt mindenhez pofa kell, pl gyereknek a jövedelme csökkent olyan 80%-al mégsem kapott adókedvezményt, ráadásul az iparűzési adót is a múlt évi bevétellel számolják így kb 3x annyit fizet mint kellene
Had lopja,lassan nezt ki a renyora is ranezhetsz,hatha azt is ellopja o1g.
Azért ehhez pofa kell - főleg hogy a bruttó 500 ezer és a nettó 330 ezer közötti különbséget simán lenyúlja a kormány!
https://index.hu/belfold/2020/...
a 15 ezredet meg bebuktad
igen a szomszédnak is volt micsubicsi pazséró talán
régen ilyet az mhsz-nél söpörtünk mindíg a lövészet után Ahogy vége lett a légpuskás lövésedzésnek, minden szerda, péntek, összegyűjtöttük az ólomlövedékeket. Mindíg volt pecára ólmom
Nekem a kep alapjan (most csinaltam) az jon le, hogy ez hamarabb nyalja le a sarkokat mint a hatlapfeju.
tiszafából készült íjjal, meg pattintott köves dárdával
biztos nem fateknőben a patakról hozott vízben?
biztos azért mert csak 900 köbcentit kellett berúgni vele nem 1400-at
pl. az Meglepően egyre több embernél látok ilyet akik beleútáltak a lapos szarba.
rossz helyről vásásrolsz
9 év után kellett a gyári akksikat kicseréli a hájeszba
A 12es nekem nem jött be
Nekem ez jött be a legjobban
Megfog mindet torx négyszög háromszög
Ha rútul le van sarkalva azt is megoldja
Akkor maradjon?
Így van, 50ezer kapcsolást kell birnia. Nem többet! És ezen van a hangsúly hogy nem többet, holott meggyárthatnák úgy is hogy a sokszorosát bírja. Az hogy ez az 5ik vagy a 7ik évben történik lényegtelen a gyártónak. A lényeg hogy elfáradjon és cseréld le saját pénzen.