Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerinted van ez, szerintem meg kapitalizmus, demokracia (nem tokeletes, de sehol sincs olyan) es media altal ideologiak menten vezerelt csoportok kuzdelme a hatalomert.
Hogy jo e azt nem tudom, de jobbat mig ember el nemigen tudnak kitalalni.
A korrupciot meg sosem fogod tudni milyen merteku.
A legnagyobb vicc hogy harcolsz ellene, de ugyanakkor a hatalmat siman atadnad azoknak akik nyakig bennevannak.
Baszki, egy egy eve regnalo ellenzeki onkormanyzatot nem tudsz mutatni ahol nincs nyiltan korrupcio.
Ezt ugy tudnam jellemezni hogy te lennel a dohsnyzas ellenes liga vezetoje, bagoval a szadban.
Ez egy harc a diktatúra és az "államvallássá" tett, mindent átszövő korrupció ellen- ha segítséget kell kérni az eredmény eléréséhez, akkor segítséget kell kérni. Nem így van?
A telexet meg rogan se ismeri.
De, ezt mondtad.

"Te nem értesz. Nem érdekes a kuplung nyomkodásának a darabszáma.
Az a lényeg, hogy x százezer km alatt hány darabot cseréltek ÁTLAGBAN."
Nem az volt az allitas hogy 50e km utan szarik be. Hanem hogy garancia ido utan x honappal.
Te megint nem figyelsz, folyamatosan keveritek a tervezett avulás kifelyezest ami nincs csak varosi legendaban.
Ez az a tortenet hogy a termekeknel a fentebbi garancia ido utan x idovel direkt kimulik az adott termek. Ugy van tervezve, de ezt nem lehet megtenni, mert az nagyon sok elore nem lathato dologtol fugg.

Es van az elvart élettartam ami meg pont azt jelenti hogy 50e kapcsolast birnia kell, 5 millo fordulatot, vagy 3ezer uzemorat stb. Ezt meg lehet tervezni mert lehet szimulalni a korulmenyeket stb.

Nos ha egy felnott ertrlmesnek tartott ember nem tudja ezt a ket fogalmat megkulonboztetni a belinkelt cikk alajan sem az nem az en bajom.
Csak a balliberális hazaárulók az emberek?? :)
Egy fekete alatt maszkaltam, nem volt jo a kaszni.
A HVG-nek hamarabb adnék pénzt - a Telex meg pár hónapig bizonyítson!
https://hvg.hu/gazdasag/202010...
Azt nem tudhatod mert sajnálsz rá.egy doboz cigi árát
És a Telex az smafu?
Az most már a tiétek.....
A médiának egyetlen célja van!
Az, hogy befolyásolja az egyént!
Aki bárhol független médiát vizionál, az sürgős ellátásra szorul:)
Egyik se az.....az index se
Hát én csak hiteles forrásból akartam tájékoztatni a nagyérdeműt....
Már.megint kezded, hqgyd már ezt a faszságot mert csak a napokig tarto parttalan vita lesz a semmiröl. A vizcsapbol is ez folyik már lassan.
Mond meghalunk és kész. A láncdohányosok kezdik. a sort tüdörákkal
Akkor olvassunk Origo-t:

"Beszélgettem egy professzor barátommal, és megdöbbentő dolgokat mondott a koronavírussal kapcsolatban. Egy kimutatás szerint a 35 és 40 éves korosztály tagjait fenyegeti leginkább a hirtelen szívhalál, az infarktus, a szívmegállás. Azokról beszélek, akik megfertőződtek koronavírussal, és a statisztika egészen brutális: akik elkapták a vírust, azoknak hetven-nyolcvan százaléka belehal"

https://www.origo.hu/sport/egy...
Legalizálják amit úgy sem tudnak megakadályozni, nagy kárt sem okoz- és okozott, és így, ha szereznek egy szavazatot, már megérte.
Jogos - inkább a marihuanát legalizálnák végre!
Ennek mi az értelme? Van sok ismerős aki kifőz 5-15 litert évente. Azoknak mindegy mert semmi sem változik
Aki még hektószám főzi annak is tökmindegy hiszen eddig is leszarta a törvényt meg ezután is
De még mindig van benne kivetnivaló, rengeteg. Pl. a blogoszféra.
Nem.vagyok szüklátokörü hogy csak egy plattformon tájékozódjak
Amugy csak szolok hogy ez az index már nem az az index
Sem nem főzöm, sem nem iszom a pálinkát - szóval egyáltalán nem érint a dolog....

Amúgy hogy tévedtél a Zindexre? Csak nem olvasod, hogy naprakész legyél?
https://index.hu/belfold/2020/...

Csak bogyo kedvéért indexes cikk, bár o1g ugyis