a legutóbbi úgy halt meg hogy hibátlanul működött, aztán egyik nap indultunk volna vásárolni és meg se nyekkent, töltő rádob ment 20 percet és röffent(mondjuk a töltő is tol vagy 30-40ampert)
a boltnál már húzatni kellett mert a mágnesszelep nem húzott be aztán itthon már nem is vette a töltést
Tevedes, de kurvanyagy, az EU eloszoris nem tart el, hanem a kiharcolt osszeget fizeri a kinyitott gazdasagunkert cserebe, es az osszeg is a GBP kb 20 %. Olyan 25 milliard euro.
Nagy penz, de ennek tobbszorose vandorol el a betelepult multik adokedvezmenye miatt.
Tehat bassza meg az eu nem alamizsa, jar. Ha nem adja minek vagyunk benne?
Érdekes, hogy foggal-körömmel "harcolunk" az EU-ban elvárt demokrácia, jogállamiság, korrupcióellenesség és átláthatóság ellen, pedig ugye oda a "nép akaratából" léptünk be hajdanán, és ez a rohadt sorosista elnyomó szervezet tart el, pénzel bennünket is másfél évtizede.
A pénzük az jó nekünk, az elveik meg nem? Gondolkozzunk már egy csöppet!
Nincs szerencséd?
Én a Jász akkuval jártam meg, de az meg pár hónapos korában adta meg magát, az más tészta volt érzésem szerint, de amúgy minden autóakkum 6-7-8 évig bírta az összes autómban.
arra akra utalni zotya, ha ilyen 20-30 éves motorokkal foglalkozol akkor biztos más is ami a tulajdonodban van egy elvault szar
Mert szerinte ez a törvényszerű
Egyébként nekem bosch 4 évet birt, most vartákat tartom.jonak.
Töltést azért nem árt megnézni, illetve a kontakt pontokat. agenerátor és az akku között.
Milyen akkuról beszélsz?
A telcsim kb. 7 éves, a KIA-m szintén a napokban tölti be 7. évét gyári akkuval. A motorról nem tudok nyilatkozni, egy éve vettem, akkor cseréltem benne akkut, az majd kiderül.
Zseblámpámban már olyan 2-2,5 éve megy a LiPo. A számítógépen alaplapjában meg soha nem cseréltem még, pedig kb. 8 éves...
Még egy kérdés, melyik nemzet, állam vagy akár az eu nyujt önzetlen segitséget egy belpolitikai ügyhöz? Ha mondjik elérik a kormányváltást valamilyen modon, szerinted kiket és miért juttatnak elönyökhöz hogy hatalomra kerüljenek? Egy olyan kormányt aki visszapofáz és elöbbre helyezi a nemueti érdekeket vagy egy olyat aki ugy ugrál és hoz döntést akér a nemzet kárára is ahogy fütyülnek.neki?
Pontosan. Mert nyomkodás és nyomkodás nem feltétlenül egyenlő, amikor a nyugger kinyomott kuplunggal várja a zöldet.
De megint le kell írnom azt, amit az előbb, ezek az adatok ahhoz kellenek, hogy az adott körülmények, átlag felhasználás esetén mennyit bír az az alkatrész. Te számolni akarod, vagy legalábbis azt gondolod, hogy az vezet el az élettartam megállapításához, én meg azt, hogy direktben nézzük meg, átlagban mikor cserélik.
a boltnál már húzatni kellett mert a mágnesszelep nem húzott be aztán itthon már nem is vette a töltést