Az egesz egeszsegugyet hagyni kene a faszba, aki beteg lesz az gyenge, pusztulnia kell, sok penz sporolas lenne.
Max par vitaminkoncentratum es csa, egyebkent is a virusok az illuminatusok kitalacioja hogy iranyitan tudjak az emberiseget.
A maszk meg csak bankrablashoz szabad felvenni.
Sajnos mindenki hasraütésszerüen mondd árakat. Koklerek világa lettünk. Szinte egyetlwn kisvállalkozás sem fizet elö rá- évesszinten minezegy százezer a frissités.
Nap mint nap látok ilyesmi árajánlatokat. Egyik lakásban pl. Tizenméter csatornát egy dugaljjal meg mt3x2.5-lel ponosan százezerért rakott fel hérom ora alatt egy csávó. Nekünk a klima betápnak mondtam mi a feléért is megcsináltuk volna
Ugye, nem egy bonyolult meló, a már álló épület mellé van tervezve ez a bővítés. A már kész épületrész felújításakor tervben volt ez a bővítés, úgyhogy a régi rész korszerűsítésekor a mérőtől az új rész betápja is kiépítésre került, az új rész sarkában ott a betáp vége, egy kiselosztó kell csak és mehetnek az áramkörök. A négy sarkába négy dugalj, a három helyiségbe egy-egy kapcsoló és hagyományosan a plafon közepén egy-egy világítótest, a galéria lépcsőjénél egy váltókapcsoló pár, slussz. persze a padlásról egy koax a tv-nek, meg a garázsban átfúrni a falat egy külső dugaljnak a kerti melóhoz, de lényegtelen is.
A srác hívott egy villanyszerelő vállalkozót, az csak munkadíjra adott 450 ezres árat, ebben talán a szerelvényezés is benne van, de ezt csak gondolom.
Ha nagyon megerőltetem magam, egy segítséggel 3+1 nap alatt megcsinálom, akik meg egy több fős brigád, az még még előbb.
De ennyi pénzért?
Én nyilván egyik hétvége egyik napján, meg pár munka utáni délután-este megcsinálom neki, csak már itt vannak a hidegek, ilyenkor fokozatosan csökken a munkakedv. És nincs is téliesítve a munkaterület.
A kapcsolóra-dugaljra azt szoktam mondani, hogy darabonként számoljon 1000-1200 forinttal, abból jó is kijön, a problémás helyeken katapultos is.
Azért probléma mert pl egy sima mulo betegséggel nem boldogulsz a zárt ajtok miatt. Engem ezek az emberek akik igy szenvednek.és.halnak értelmwtlenül sokkal jobban izgat mint ez a virus amivel manipulálni igyekeznek mindenkit.
A tényeid meg elég gyengék, ráadásul az elláttatlanságot épp igy sarkitják mint hogy mindenki covidban halt meg csak épp mégse.
Mer nem lehet utazni, ha igen dekkolsz ket hetig 4 fal kozt, vagy letolnak az orrodon palcikat 2x.
Anno asszem a velencei karnevalt leptek el kinaiak, most nemigen jonnek. Felnek a virustol.
Nem álláspont tények!!! Hiába sarkítasz.
A vírus terjedését meg lehet akadályozni. Erre legjobb bizonyíték hogy a COVID-osokkal dolgozók egyike sem kapta el.
Ugyan így nem kapná el senki ha betartaná az alapvető irányelveket, de mivel elkapják nyilvánvalóan nem tartják be.
Szerintem elég egyszerű és logikus dolog, hiába tagadod.
Így viszont még sokáig szenvedhet az emberiség a COVID okozta problémák miatt, pont azok miatt akik nem hajlandók elfogadni hogy kicsit oda kéne figyelni, mert a COVID nem komoly.
Amúgy meg akik meghalnak másban úgy is meghaltak volna többségük szóval nem értem neked ez miért probléma.
A motorozz.hu napok óta elérhetetlen, megszűnt? Igazából mindegy mert jü ha hetente 1x ránéztem írni meg idén még nem írtam csak kíváncsi vagyok, azért innen is látogatták sokan régebben.
Nyilván. Elfogadom az álláspontod, de nem értek mindennel egyet. Ha rajtatok mulna a következö nemzedék már kopoltyuval kéz nélkül születne. És közben ezrek halnak meg mert az orvos nem foglalkozik vele, mert telefonon is.tud már gyógyitani, de konkrétan covidban töredék halálozik el.
Voltál kinában? Nem hinném. De mondom, legyen akér hérom hét is vagy amit akartok. Elrendelni, betartatni. A gazdaság kibirja. Ingyen ferötlenités.minden háztatrtásban a bevitt cucc szintén, ajto bezár. De ha mégse jön be lehessen ám boszorkányüldözés.......
Max par vitaminkoncentratum es csa, egyebkent is a virusok az illuminatusok kitalacioja hogy iranyitan tudjak az emberiseget.
A maszk meg csak bankrablashoz szabad felvenni.