Mind nagyon érzékeny a száj higiéniára. Ha kicsit lazábban kezeled a fogmosást, hamar megvan a baj Valljuk be, én kevés olyan magyar emberről tudok, aki minden evés után fogat mos... A híd nem olyan érzékeny.
Mindegyik? Mert állitolag van.valami korszerübb de drágább technologia is. Mindenestre fog nélkül.nem maradok, a híd meg megint elég tré megoldás, ráadásul ha a tartó fog is bajos lesz akkor mehet a kukába.
Kiszedni ritkán kell - az gyakoribb, hogy kirohad magától Sok probléma tud vele lenni, a fogorvosok erről általában nem beszélnek, a váróban a prospektusban sincs benne
Neked volt ilyen problémád? Manapság nem jellemző a kilökődés a protéziseknél a szövetbarát anyagoknak köszönhetően. Szépen összenőnek a csonttal egy egységet alkotva.
Akkor van gond, ha csontritkulása van valakinek.
Nekem már jó pár éve van egy. Favágás közben szájbavert egy leeső ág. Semmi gond nem volt vele, annyi a macera hogy sok idő míg becsontosodik, majd a beültetés után szintén várni kell. De ha anyagilag megengedhető, akkor érdemes ezt választani. A kilökődés esélye meg annyira minimális hogy kár is vele foglalkozni.
Ha nem lettünk volna mínusz nullán akkor ki lehetett volna hozni jó dolgokat
Pl van fasza könnyen kinyerhető ivóvíz, el lehetett volna adni rengeteg helyen
vannak termál vizek, szép helyek amik vonzzák a turistákat
Jó földek viszonylag épeszű időjárással
De
Nulla forintból kurva nehéz egy hatékony technológiát kifejleszteni , fasza szállodákat fürdőket építeni
Vagy épp a 60as évekbeli csúcstechnológiás gépeket újra cserélni hogy lehessen hatékonyan dolgozni
Szóval kb semmink se volt ami jó lett volna az "egyedüli" túléléshez
Nem így látom. Az biztos, hogy másképp élnénk, de vannak dolgok, amiket nem lehet pénzben kifejezni, így nem tudom megmondani én sem, mennyivel lennénk gazdagabbak vagy szegényebbek.
Én azt mondom, nem jártunk volna rosszabbul.
Faszom, széttört egy fogam, megindultam a lejtön. Holnap mehetek a fogorvoshoz. Néztem.ilyen beültetös videokqt, hát nem egyszerü rendesen bemenetelik a csontot és abba tekernek csavart crowával
ha ismernél akkor nem írtad volna a boldogsági vásárlást
nem ez a lényeg, ha nincs multi nincs termék nincs semmi
rendszer váltáskor ki volt véreztetve az ország persze volt cukor gyár meg vörös október ruhaipari szövetkezet de kurvára életképtelen volt minden
csomó fémipari dolgot adtunk el nyugatra a 60 as években mert kurva jó volt, de megrekedtünk azon a szinten
több mindent nincs kedvem írji erről
boldogság
a magyar ember akkor boldog ha valakivel ki tudott baszni még akkor is ha ő sem járt jól
egy szar szemét jellemű nép lettünk mindenhol utálnak minket
hogy ez a komcsik műve vagy még előtte jött össze nem tudom
http://youtu.be/EgFhnGPjnLI
Miért bántod Jó gyerek az úgy a maga módján
Persze csak úgy a maga módján
Bezzeg a 30 éves ténéré
Akkor van gond, ha csontritkulása van valakinek.
Pl van fasza könnyen kinyerhető ivóvíz, el lehetett volna adni rengeteg helyen
vannak termál vizek, szép helyek amik vonzzák a turistákat
Jó földek viszonylag épeszű időjárással
De
Nulla forintból kurva nehéz egy hatékony technológiát kifejleszteni , fasza szállodákat fürdőket építeni
Vagy épp a 60as évekbeli csúcstechnológiás gépeket újra cserélni hogy lehessen hatékonyan dolgozni
Szóval kb semmink se volt ami jó lett volna az "egyedüli" túléléshez
Én azt mondom, nem jártunk volna rosszabbul.
nem ez a lényeg, ha nincs multi nincs termék nincs semmi
rendszer váltáskor ki volt véreztetve az ország persze volt cukor gyár meg vörös október ruhaipari szövetkezet de kurvára életképtelen volt minden
csomó fémipari dolgot adtunk el nyugatra a 60 as években mert kurva jó volt, de megrekedtünk azon a szinten
több mindent nincs kedvem írji erről
boldogság
a magyar ember akkor boldog ha valakivel ki tudott baszni még akkor is ha ő sem járt jól
egy szar szemét jellemű nép lettünk mindenhol utálnak minket
hogy ez a komcsik műve vagy még előtte jött össze nem tudom