Szerintem.meg nem. Van.amikor több százezres eszközt épitek be pár tizezerért. A normaidö.nem tesz különbséget a butorasztalosoknál se hogy milyen anyaggal.dolgozik. csak mondjuk nekik fogalmuk.sincs róla hogy minden munka folyamat normázva van.
én nem bántam meg igaz már kezd szar lenni de 13 évig nem kellett szemüveg
évente legalább egy szemüveg ugrott, meg egy lencse csere, ez a leghokibb leggagyibb cuccból is minimum 50 ezer/év de inkább jóval több
250 felé volt a műtét így anyagilag is és komfort érzetre is jobban jártam
de inkább a szememmel van valami más gond nem driportia baj mert ha a laptopot nézem órákig, utána mocsok szarul látok messzire, ha egész nap nem nézek se laptop se telefon pl peca közben sokkal jobb a látásom
jut eszembe ilyen vago féle rugós-nyomós vezeték összekötő cucc van ami 1 pólusú?
szóval 1 lyukba menne mindkét sodrott vezeték, nem ideális de ne kellene forrasztani mert néha ki kell cserélni az egyik vezetéket
a dupla vago buzi nagy a fele is nagy de az talán elférne
Pedig ez viszonylag egyszerű, ha drágább cuccal bánik az ember és elbassza akkor drágább lesz a garis történet is, persze csak a tisztességesnél aki gart vállal a melójára.
Nekem spec kerek perec telefonon megmondták nem műtik meg másodszor,pedig kéne.Meg se vizsgáltak.Talán mert pénzes és csak tutira mennek a műhibaperek miatt.
Kezdjük ott hogy gödény szerint a vírus nem fertőz,vagy mi,mlas szerint előbb döglik a nép kolerában tatisztika szerint,én meg simán el tudom képzelni a DK-s tyúkról hogy valami samesz használta a csávó gépét és elküldött egy levelet a nevében.
És így eljutottunk az alufoliasapkás konspirációs elméletekhez.
nem a titkolózásról van szó csak qrvára unom a basztatást ki mit fizet az alkalmazottjának nevű teleregényt. Kinek mi köze, hozzá vagy egyáltalán miért érdekli?
Engem pl. qrvára nem érdekel ki mennyit fizet az alkalmazottjának, meg azt se kinek mennyi a jövedelme Nem is érdekel meg semmi közöm sincs hozzá.
Ki vannak fizetve járulékostul, többet kapnak mint válság előtt sajnos sokkal kevesebb munkáért(ez nem az ő hibájuk) Nyílván azért dolgoznak nálam, mert megfelelő körülmények között dolgoznak a számukra megfelelő bérért, ha nem így lenne akkor máshol dolgoznának Meg egyáltalán örülnek, hogy dolgozhatnak, másik 500 ezer ember ezt még nem tudja elmondani a tavszi válság indulása óta
2x 8 érzékelő 3 eres kábelek akkora helyen mint egy ájfón5 doboz
2x8x3 vago meg egy nokiás doboz
Dizájnbútorok nem érdekelnek?
https://www.vilagitasok.hu/vez...
most sodrás és zsugorcső van, csak bontani szar
évente legalább egy szemüveg ugrott, meg egy lencse csere, ez a leghokibb leggagyibb cuccból is minimum 50 ezer/év de inkább jóval több
250 felé volt a műtét így anyagilag is és komfort érzetre is jobban jártam
de inkább a szememmel van valami más gond nem driportia baj mert ha a laptopot nézem órákig, utána mocsok szarul látok messzire, ha egész nap nem nézek se laptop se telefon pl peca közben sokkal jobb a látásom
szóval 1 lyukba menne mindkét sodrott vezeték, nem ideális de ne kellene forrasztani mert néha ki kell cserélni az egyik vezetéket
a dupla vago buzi nagy a fele is nagy de az talán elférne
És így eljutottunk az alufoliasapkás konspirációs elméletekhez.
Engem pl. qrvára nem érdekel ki mennyit fizet az alkalmazottjának, meg azt se kinek mennyi a jövedelme Nem is érdekel meg semmi közöm sincs hozzá.
Ki vannak fizetve járulékostul, többet kapnak mint válság előtt sajnos sokkal kevesebb munkáért(ez nem az ő hibájuk) Nyílván azért dolgoznak nálam, mert megfelelő körülmények között dolgoznak a számukra megfelelő bérért, ha nem így lenne akkor máshol dolgoznának Meg egyáltalán örülnek, hogy dolgozhatnak, másik 500 ezer ember ezt még nem tudja elmondani a tavszi válság indulása óta