Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kínában fegyelmezettek, ott működött.
Ebben a nagy liberalizmusban mindig vannak okosabbak akik szerint ez hülyeség, és rájuk nem vonatkozik.
YouTube on mar nyomja a videokat az a gülüszemű firkaszuk. A szinmuveszetin.
ezt meg a vadhajtasokon talaltam.
Párhuzamban van, de feltételezi hogy aki használja az pontosan tudja milyen anyagbol.mennyit fog illetve szükséges használni. Ha észnélkül kattintgat mindenre ami az utjába akad lehet költeni a pénzt. Eleve csak kapcsolóbol tudok hozni 500 alatt is de 600-ért már normális van, meg böven tizezer felett is a tercből kiírva
Hát ez de nagy hülyeség, már ne is haragudj.
Combba kell. De ez önbeadó, nem?
A hatóanyag ugyan az mindegyik ilyennél csak a név változik.
Lényegében adrenalin.
Ez érdekes amúgy. A kollégám most építkezik, 30m2 nappali (külső méret) egy helyiség, felette tetőtérben plusz egy helyiség, mellette egy beállós garázs. A villamos mérnök megtervezte a hálózatot, ki is számolta az anyagot, majdnem 600 ezer lett világítótestek nélkül, értelemszerűen.ipari csatlakozó 2x 2p+f és 1x5p szerelve 125 ezer.
Így persze érthető.
Én ahogy látom, a TERC nem mindig van párhuzamban a valósággal vagy a gyakorlattal, persze lehet, hogy csak a cigánykodás miatt, de azért ez kirívóan nagy baromság volt.
Mondtam a srácnak, hogy a hozzáépítés alapozásának az anyaga 150 ezerben megáll, amúgy meg minek neki 5p csatlakozó? Se kompresszora nincs és nem is lesz, sem kukoricadarálója. Az autó töltése - ha lesz neki olyan valamikor is - esetleg elképzelhető, de azért ne rakjon ennyi pénzért olyant, amit még vagy 10 évig nem használ, kiépítjük a hálózatot egy dobozig aztán annyi.
Nincs pénze a telexre igy megszokásbol azt olvassa
Ezazindex nekem egyre kormanypropagandaszagubb, neked nem?
Ja: azért halt meg - már amelyik - "mer' öreg vót".
Ja, o1g megmondta, jövö nyárra eltünik magától. Én hiszek neki
Igy legalább észre se vették
Mert akkor kiveszne? Ugyanmár. Akkor legyen két hét otthonlét mindenkinek. Elöre betárazni és kész. Én benbe vagyok. De nyilván te is tudod hogy virusok nem halnak ki két hét alatt....
Van színvonalas járványkezelés: https://index.hu/belfold/2020/...
Az már egy jobb irány.
https://www.novakhunor.hu/bete...
Nah pont ezért kéne maszkot viszelni meg komolyan venni. 2 hét alatt eltűnne ha nem lenne a sok okos aki szerint hülyeség ez.
Az lehet nagyító?
Kizárt hogy az enyém máséhoz akár közelítsen is
Ez dicséretes, én speciel az egészségügyi problémákra gondoltam.
Kalcium szart sem ér, legfeljebb nem fog begörcsölni a lábad.
Az orvos meg szimplán ostoba ha darázscsípéssel a szemészetre küldött. Sajnos elég sok a 80 éves szenilis köztük. Ezeknél az asszisztenssel kell tárgyalni, azok jobban értenek hozzá.
Amúgy meg végeredményben mégis csak megtaláltad az egyetlen hatékony módszert, mert egy ilyen duzzanattal a szakértő sem adott volna mást.
ANAPEN 0,3 ml oldatos injekció előretöltött fecskendőben

Ebből van 4db

A seggembe nem szívesen dőfném
Amúgy ahogy tudom, becsavarják az állkapocs csontba a csavart és pár hétig nem piszkálják, ha a szervezet befogadta a csavart, akkor teszik rá a felépítményt.
Vittem is 2x is, allergia vizsgálatot!!!!
A poén, hogy még utána is mennem kellet szurira
Egyszerűen olyan erős fájdalmam van a csípés, vagy a vizsgálat után, hogy az leírhatatlan

A kezemet nem bírom használni 3-4 napig

Mingyá elő keresem, hogy mit is kaptam
De még 1x se használtam!
Ha motorozok akkor a cső sál az alap tartozék, még a buksit se merem résnyin túl nyitni