Fasze motorozol veszelyes helyen, engem 10 eve nem csipett meg semmi.
mult heten aszittem, de csak tovig beleallt a hatamba egy 1,5 centis drotkorongbol kiesett drotdarab.
én se vagyok allergiás, de ha arcon csípett (szúrt)a méh mindig rútul bedagadt
egyszer még szemüveges koromban beszállt az orrhoz ahol a lencséknek az összeköttetés volt
lett is olyan fejem hogy a star trek főszerepét is megkaptam volna
karomban volt már 50+ fullánk is az az ért kicsit fájt, 6-8 még meg se lehetett érezni
Pár napja tudtam, motorral kell mennem. Szépen lemostam a plexit! Alig indultam el kb 30 sec. alatt cca. 20 sec . különbséggel , rátottyant a tisztára suvickolt plexire két valami, még a bele is ott lebegett a képem előtt. Inkább visszafordultam .
Ezt ugatom folyamatosan. Semmilyen apro vagy nagy probléma nem számit, kinlodjon mindenki mintha a középkorban.lenne csak a covidva fontos ami.vagy jelen van vagy nincs. De a kutya nem segit amikor szükség lenne rá
Remélem Kéri Laci is olvassa!?
Elindultam egy Zemplén túrára.
A komp előtt beszállt valami nagy dög a sisakomba s megcsípett.
Nem vagyok algériás, de az endurós motyómban mindig van kalcium ampulla, megittam kettőt.
Bodrogkeresztúrnál már éreztem, hogy lelóg a szemhéjam.
Sárospatakra befordultam, hogy keressek egy gyógyszertárat.
Két helyi rendőrt kérdeztem s mikor levettem a szemüvegem az "aztaqrva" reakció jött irányukból.
Majd közölték, hogy inkább a helyi ügyeletet mutatnák meg inkább.
Követve őket, majd megérkezve ,regisztráltam a helyi rendszerbe.
Az információs hölgyet hibába kérleltem, hogy ne a szemészetre küldjön, lévén a szememnek semmi baja, mégis ott kötöttem ki.
Az ellenérv az volt, hogy "mióta van orvosi diplomája?"
Gondolom Laci rokona lehet?!
A szemészetre bemenvén s elmondván mi történt velem, abban megegyeztünk a hölgyekkel, hogy nem jó helyen vagyok.
De biztos ami biztos alapon,cseppentettek a szemembe.
Mikor kérdeztem, hogy ez leviszi e a duzzanatot, "NEM" volt a válasz.
Felvetettem, hogy kaphatnék e olyan injekciót, kezelést,leszívást , stb. amitől látnék a bal szememre, szintén "NEM" volt a válasz, hiszen nekik ilyen erőforrásaik nincsenek.
Kérdéseim hatására elkezdtek a megoldáson töprengeni.
Az egyik felvetés az volt, hogy "küldjük ki a háziorvoshoz", de a másik hölgy azt mondta, hogy "nem jó, az ájult beteget sem látták el"!
Majd elkezdtek keresni telefonon egy doktornőt, aki tudna nekem adni egy injekciót.
Kiderült csak másfél óra múlva lesz bent.
Itt adtam fel.
Udvariasan elköszöntem (hiszen ők is végig nagyon kedvesek voltak).
Még kaptam egy receptet, valami szemcseppről s egy ajánlást, hogy vegyek kalcium pezsgőtablettát.
Kimentem a főtérre, egy fagyizónál vettem egy rohadt hideg dobozos fantát s azzal valamennyire sikerült lelohasztanom a duzzanatot
Két srác is odajött, hogy tudnak e segíteni?
Gondolom nem mindennapos, hogy egy félig mongol, félig fehér , nagydarab, kopasz, motoros,hülye, dobozos üccsivel masszírozza a képét a főtéren, szezonon kívül.
Ezzel a módszerrel(az arcpárnát is kivettem, hogy ne nyomja vissza a duzzanatot), kora délutánra hazaértem.
Félszemmel vicces a térlátás, de ugye "ami nem öl meg az erősít"!
Konklúzió:
Veszek egy plexis endurós sisakot!
A Sárospataki emberek nagyon kedvesek és segítőkészek! (A rendőrök megláttak a fagyizó előtt s megállva érdeklődtek a hogylétem felől)
A "biztonság" nagyon fontos ott is, mert a maszk helyes használatára s a kezem fertőtlenítésére nyomatékosan figyelmeztettek
Komolyan beteg senki se legyen, mert a covid jelenleg mindenféle , józan ésszel fel nem fogható protokolt hatályba helyezett!
Ez egy egyszerű, lokális ödéma, vagy mi a tököm volt, de ellátni, kezelni nem sikerült!
Viszont azt elérték, hogy életemben először egy maszkon keresztül vettem levegőt!
Gratulálok az összes diplomás résztvevőnek!
U.I.: Isten tudja, hogy mióta s mennyi TB-t, meg többi szart fizetek!
a magnézium az igazi jó dolog mert ha nincs elég benned baszhatod a kalciumot mert nem szívódik fel
mult heten aszittem, de csak tovig beleallt a hatamba egy 1,5 centis drotkorongbol kiesett drotdarab.
egyszer még szemüveges koromban beszállt az orrhoz ahol a lencséknek az összeköttetés volt
lett is olyan fejem hogy a star trek főszerepét is megkaptam volna
karomban volt már 50+ fullánk is az az ért kicsit fájt, 6-8 még meg se lehetett érezni
Elindultam egy Zemplén túrára.
A komp előtt beszállt valami nagy dög a sisakomba s megcsípett.
Nem vagyok algériás, de az endurós motyómban mindig van kalcium ampulla, megittam kettőt.
Bodrogkeresztúrnál már éreztem, hogy lelóg a szemhéjam.
Sárospatakra befordultam, hogy keressek egy gyógyszertárat.
Két helyi rendőrt kérdeztem s mikor levettem a szemüvegem az "aztaqrva" reakció jött irányukból.
Majd közölték, hogy inkább a helyi ügyeletet mutatnák meg inkább.
Követve őket, majd megérkezve ,regisztráltam a helyi rendszerbe.
Az információs hölgyet hibába kérleltem, hogy ne a szemészetre küldjön, lévén a szememnek semmi baja, mégis ott kötöttem ki.
Az ellenérv az volt, hogy "mióta van orvosi diplomája?"
Gondolom Laci rokona lehet?!
A szemészetre bemenvén s elmondván mi történt velem, abban megegyeztünk a hölgyekkel, hogy nem jó helyen vagyok.
De biztos ami biztos alapon,cseppentettek a szemembe.
Mikor kérdeztem, hogy ez leviszi e a duzzanatot, "NEM" volt a válasz.
Felvetettem, hogy kaphatnék e olyan injekciót, kezelést,leszívást , stb. amitől látnék a bal szememre, szintén "NEM" volt a válasz, hiszen nekik ilyen erőforrásaik nincsenek.
Kérdéseim hatására elkezdtek a megoldáson töprengeni.
Az egyik felvetés az volt, hogy "küldjük ki a háziorvoshoz", de a másik hölgy azt mondta, hogy "nem jó, az ájult beteget sem látták el"!
Majd elkezdtek keresni telefonon egy doktornőt, aki tudna nekem adni egy injekciót.
Kiderült csak másfél óra múlva lesz bent.
Itt adtam fel.
Udvariasan elköszöntem (hiszen ők is végig nagyon kedvesek voltak).
Még kaptam egy receptet, valami szemcseppről s egy ajánlást, hogy vegyek kalcium pezsgőtablettát.
Kimentem a főtérre, egy fagyizónál vettem egy rohadt hideg dobozos fantát s azzal valamennyire sikerült lelohasztanom a duzzanatot
Két srác is odajött, hogy tudnak e segíteni?
Gondolom nem mindennapos, hogy egy félig mongol, félig fehér , nagydarab, kopasz, motoros,hülye, dobozos üccsivel masszírozza a képét a főtéren, szezonon kívül.
Ezzel a módszerrel(az arcpárnát is kivettem, hogy ne nyomja vissza a duzzanatot), kora délutánra hazaértem.
Félszemmel vicces a térlátás, de ugye "ami nem öl meg az erősít"!
Konklúzió:
Veszek egy plexis endurós sisakot!
A Sárospataki emberek nagyon kedvesek és segítőkészek! (A rendőrök megláttak a fagyizó előtt s megállva érdeklődtek a hogylétem felől)
A "biztonság" nagyon fontos ott is, mert a maszk helyes használatára s a kezem fertőtlenítésére nyomatékosan figyelmeztettek
Komolyan beteg senki se legyen, mert a covid jelenleg mindenféle , józan ésszel fel nem fogható protokolt hatályba helyezett!
Ez egy egyszerű, lokális ödéma, vagy mi a tököm volt, de ellátni, kezelni nem sikerült!
Viszont azt elérték, hogy életemben először egy maszkon keresztül vettem levegőt!
Gratulálok az összes diplomás résztvevőnek!
U.I.: Isten tudja, hogy mióta s mennyi TB-t, meg többi szart fizetek!
mondjuk a gyári jobban bírja de az drága
http://youtu.be/GTRbokWY6Sk