Kórházban tuti van.
MOL kutaknál esélyes.
Iskolákban, polgármesteri hivatalban is szokott, meg a boltokban is, csak körbe kell nézni.
Szerintem azért nem tudod mert nem is kerested.
Én most 2 percen belül tudnék szerezni egyet ha kéne.
Budapesten 500méteren belül tuti van egy.
Na de a városvezetés meg a nagyobb boltok, buszpályaudvar, stb. - a Tescot kivéve - nem nagyon törik magukat a beszerzéssel. Illetve lehet hogy van itt-ott, de nagyjából senki nem tud róla.
Mivel önkéntes adatbázis, nem feltétlenül van benne az összes.
Ezért mondtam, hol érdemes keresni, mert az ember nem fogja nézegetni az adatbázist ilyen helyzetben.
A közvetlen környezetedben érdemes utána nézni pontosan hol van, de nem feltétele az elsősegély nyújtásnak csak szerencsés dolog ha van elérhető közelségben.
Neked hogy van jogsid?
Ugye ahhoz alapfeltétel lenne az elsősegély nyújtási ismeretek.
A videó pont az eljárást mutatja be.
Valaki elkezdi az ellátást, egy hívja a mentőket, egyet meg elküldesz a defibrillátorért.
Ha egyedül vagy akkor hívod a mentőt, és elkezded a szívmasszázst.
De ha ennyire nem akarsz segíteni, akkor csak simán fordítsd el a fejed ahogy a többiek.
MOL kutaknál esélyes.
Iskolákban, polgármesteri hivatalban is szokott, meg a boltokban is, csak körbe kell nézni.
Szerintem azért nem tudod mert nem is kerested.
Én most 2 percen belül tudnék szerezni egyet ha kéne.
Budapesten 500méteren belül tuti van egy.
Ezért mondtam, hol érdemes keresni, mert az ember nem fogja nézegetni az adatbázist ilyen helyzetben.
A közvetlen környezetedben érdemes utána nézni pontosan hol van, de nem feltétele az elsősegély nyújtásnak csak szerencsés dolog ha van elérhető közelségben.
Ugye ahhoz alapfeltétel lenne az elsősegély nyújtási ismeretek.
A videó pont az eljárást mutatja be.
Valaki elkezdi az ellátást, egy hívja a mentőket, egyet meg elküldesz a defibrillátorért.
Ha egyedül vagy akkor hívod a mentőt, és elkezded a szívmasszázst.
De ha ennyire nem akarsz segíteni, akkor csak simán fordítsd el a fejed ahogy a többiek.
http://youtu.be/CMstTrW4kmc
És simán keresztüllátni a városon.
Minden plázában van.
Nagyobb cégeknél a portán.
Tömegközlekedés nagyobb állomásain.
Benzinkutaknál.
Néha taxisoknál.