Hát erre én sem adnék garanciát, a fene tudja, hogy egy tök bonyolult szerkezet (az emberi test) hogyan reagál egy külső anyagra> Gondolom a műtét előtt pár sort aláíratnak a pácienssel.
Háziorvos nem írhatja fel, és egy normális orvos nem ír fel semmit bemondásra. De ezek ellenére tényleg seggfej, hogy nem vesz komolyan, mert ez tényleg halálos.
Annyi hogy allergia vizsgálatra kell elküldenie, ami igazolja, és az allergológus javasolhatja, ha indokolt, de ha anafilaxiás sokkod volt a csípéstől, akkor indokolt.
Epinephrine hatóanyagú injekciót kell magadnál tartani. Ezzel meg tudod szúrni magad, főleg amikor az életedet félted simán belevágod a combodba, nincs vele semmi macera, egy rugós szerkezet belövi, és elég pici a tű, hogy ne tudd elrontani, érezni sem nagyon fogod, legalább is fuldoklás okozta pánik közben tuti nem.
Ez általában elég arra hogy ne fulladj meg amíg kiérnek a mentők.
Ha ez nincs akkor a torokmetszés, ami segít a mentők kiérkezéséig. Amúgy ez igazából nem olyan borzasztó beavatkozás mint aminek hangzik....és látszik http://youtu.be/IaZeHSrELY0
Nem 1x kértem a házi orvosomat, hogy valami cuccost írjon fel, mert csak az segít (idáig mindig a sürgősségin kötöttem ki, még ha csak a kezemet érte a csípés)
B....ott felirni bármit is
Aztán egy ismerős által szereztem egy 4db-OS szuri féleséget, szerencsére még nem kellett használnom, mert én képtelen vagyok magamat megszurni....
Űhhhh
Engem 1x a nyakamon csipet meg a darázs, 5perc és alig kaptam levegőt
Még szerencse, hogy volt a közelbe orvos, mert nem valószínű, hogy túl éltem volna....
Gyorsba 2 szuri, aztán készült a doki, hogy gége metszés lesz
Kop kop nem kellet a nyakamat át szúrni
Szóval a sima kalcium szaaart se ér!
Én űbeeer faszán allergiás vagyok a méh, darázs csípésre
Igazából ha kialakult a duzzanat akkor már baszhatod
Nálam rendszeres. Soha sem olyankor csípnek meg amikor kaptárat bontok hanem amikor csak sétálgatok az udvaron. Szinte mindig a fejemet...
Kemény nézés, de van még mit gyakorolnod
Annyi hogy allergia vizsgálatra kell elküldenie, ami igazolja, és az allergológus javasolhatja, ha indokolt, de ha anafilaxiás sokkod volt a csípéstől, akkor indokolt.
Epinephrine hatóanyagú injekciót kell magadnál tartani. Ezzel meg tudod szúrni magad, főleg amikor az életedet félted simán belevágod a combodba, nincs vele semmi macera, egy rugós szerkezet belövi, és elég pici a tű, hogy ne tudd elrontani, érezni sem nagyon fogod, legalább is fuldoklás okozta pánik közben tuti nem.
Ez általában elég arra hogy ne fulladj meg amíg kiérnek a mentők.
Ha ez nincs akkor a torokmetszés, ami segít a mentők kiérkezéséig. Amúgy ez igazából nem olyan borzasztó beavatkozás mint aminek hangzik....és látszik
http://youtu.be/IaZeHSrELY0
csomó helyen meg sem érezni
Nem 1x kértem a házi orvosomat, hogy valami cuccost írjon fel, mert csak az segít (idáig mindig a sürgősségin kötöttem ki, még ha csak a kezemet érte a csípés)
B....ott felirni bármit is
Aztán egy ismerős által szereztem egy 4db-OS szuri féleséget, szerencsére még nem kellett használnom, mert én képtelen vagyok magamat megszurni....
Jahh szar drogos lennék
A kislányom azt mondta, hogy ne menjek elé egy darabig
Engem 1x a nyakamon csipet meg a darázs, 5perc és alig kaptam levegőt
Még szerencse, hogy volt a közelbe orvos, mert nem valószínű, hogy túl éltem volna....
Gyorsba 2 szuri, aztán készült a doki, hogy gége metszés lesz
Kop kop nem kellet a nyakamat át szúrni
Szóval a sima kalcium szaaart se ér!
Én űbeeer faszán allergiás vagyok a méh, darázs csípésre
Nálam rendszeres. Soha sem olyankor csípnek meg amikor kaptárat bontok hanem amikor csak sétálgatok az udvaron. Szinte mindig a fejemet...