Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ravasz ám az a gép, simán megtudná csinálni bárki nem kell hozzá semmi extra tudomány
először feltérképezi a terepet utána kiszámolja mit akar leégeni majd megteszi
a bluray sugárvastagság egy durva cucc ehhez képest
hát engem qrvára nem érdekel a te fizetési papírod
Mert nem tudta megműteni a saját szemét tükörből
Amikor az első hullámban maszk hiány volt, asszonyék is csinálták.
Lehet sterilizálni, 2-3 használatot kibír.
Ezt mérték is, hogy működik.

Mondjuk én azt nem értem hogy miért nem vesznek egy cserélhető szűrőbetétes 3M gázmaszkot, az kiszűr mindent elég sokáig, és többször használható gyárilag, de csináltak olyat is ami UV fénnyel fertőtleníti a beszívott levegőt, sőt egy kis ventillátor még segíti is a légzést. Ilyen orvosi célra régen ilyenre kellett volna átállni.

Az igaz hogy az egészségügyben a sterilitás miatt ragaszkodnak az egyszer használatos dolgokhoz, de amikor az egyszer használatost akarják többször használni akkor nem mindegy?
mert nem lehet mindenkit műteni eredményesen
lehet neki épp van más gond is vagy akár 8as volt a szemüveg és most csak másfeles lett
amikor én voltam vizsgálaton 5 emberből legalább 2 el lett utasítva
haver is ki lett szórva aztán egy másik klinikán gari nélkül megcsinálták neki és ő pont úgy járt hogy kisebb lett a dioptria
Vajon a műtétet végző doki miért szemüvegben csinálja?
aki titkolózik annak titkolni valója van, de evvel sem vagy egyedül
én bármikor bemutatnám a fizetési jegyzékem már ha lenne mert a könyvelő nyomtatja ki és lusta vagyok érte elmenni
Azt sem értem teljesen mi a baj ezzel.... lehet hogy jogos, hogy ki kell dobni, de a vírus a jelenlegi tudás szerint nem el 2 napot ezen a felületen szabad levegőn, tehát ha 2 napig nem használják és még fertőtlenítik is, akkor sem lehet használni?
szem műtét
nekem írásba adták hogy ha nem lesz olyan amit igértek elvégzik mégegyszer(prk ha star kijavítja a szem pár hónap alatt műtét előttire)
ha a második se jobb akkor vissza adják a pénzt
Hát már bocs ezek nem rád tartozó információk Pin kódomat ne adjam meg? nem keresnek nettó 3 kilót mint te de a garantált nettó 140 bérminimum felett keresnek jóval, úgy, hogy minden hétvége szabad Egyébként miért engem basztacc? Vagy jönni szeretnél hozzám dolgozni? Valamit találunk ha ekkora a baj
Mondjuk spec egy ilyen levelet mennyből telik leadni?
ezt egyszer már linkelted régebben 2017-es cikk. Manapság a pepco olyan erőszakosan terjeszkedik, , hogy már a 6-7 ezres települések kerültek sorra.
Őszintén szólva lennék egy napig légy a mennyezeten abban az irodában ahol a naplófőkönyvet készítik Nekem nagyon nem jön ki a matek mitől gazdaságos
Kizárt, hogy nincs valami csúnya dolog a háttérben
140-et 240 órával
Mennyit visznek haza nettóban - és ténylegesen mennyi munkával?
Már a Wikipédián is fenn van!
https://hu.wikipedia.org/wiki/O1G
Voltak köztes alkalmazottak 4 órában. na ezek most nincsenek mert nem indokolja a forgalom 8 órás bejelentéssel vannak nálam HA már ennyire kíváncsi vagy
De még mekkora!
O1G
Az csak valami adminisztrációs hiba lehetett
Ja
Hát igen... nekem is van andragógia diplomás ismerősöm kapós is a munkaerő piacon! de azért hosszabb távon a diploma nem rossz befektetés.
4 órára voltak bejelentve....
Huhh,persze,a regi tulajt elkaptak adocsalasert.Igy eladta a csaladi ezustot,meg a komplett kika lancot,tokkal-vonoval.
A vicc hogy az osztak versenyhivatal atengette ezt a dealt,mert a lutz legfobb vetelytarsa pont a kika volt,dehat a fenyes nyugaton is a penz beszel.

https://www.google.com/amp/s/i...
Ini bagóér' be is ülteti neked: ütvefúró és légkulcs is van nála.