Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Készitheted a zsilipet mér ő is úgy látja
De miért kell bontogatni?
Te biztos.
Havtoldja máris két luk kell. Szabályosan dolgozva
szerintem nekünk sincs már hátra sok kilök magából a földgolyóbis bennünket eleget élősködtünk már
Es a nokia c2ben kihalt az akku.
pont a reklámok miatt nézek laptopon filmeket
tv-ben jó sok éve nem néztem semmit
Ez nagy neki
Az előember kihalt mert nem volt laptopja és net előfizetése.......illetve némely példányok megúszhatták, de csak mert jó a rejtőtokájuk.
gondolom a tiedet már admin engedély nélkül nem lehet feltölteni, mert ha egy picit is látszol benne az már 18+-os
én már lemondtam a filmnézésről egy ideje a tv-ben A reklámokba vész a lényeg Ha nagyon kitartó vagyok a 2-ik reklámig kihúzom, majd hajnal 5-kor arra ébredek, hogy ki kéne kapcsolni a tv-t Számítógépen meg szerintem sosem néztem filmet A jutubosokon kívűl azt sem tudom, hogy kell
A lapostv is tele van mindenféle tv go, meg mozi plusz meg a tököm tudja halvány lila fogalmam sincs, hogy kell elindítani, vagy kell-e váltani rá valamit
A videókölcsönzőt találtam meg néhány hete, mert véletlenül rossz gombot nyomtam meg nem a megszokottat
na ott el tudok indítani filmet de ott 700-1000-ig vannak
de miért kell ezeket bontogatni? össze kell forrasztani, zsugorcső sem kell szig.szalag azt örök élet meg egy nap.
Vagy valami kitelepüléses cucc amit mindíg üzembe kell helyezni aktuális helyszínen? (szétszed-összerak?)
Miafadz ez a galeria jovahagyasra var baromsag?
1 szó, mint 100
Pocses, k... Jó a gülüd

Jó volt kicsit meghúzni a gázt is

U.i.
Sötétben a full fekete plexi, naaa az aztán nyerő párosítás
leginkább filmeket nézek rajta, az egész jó elfoglaltság
a nokiás doboz az jó Azt már ismerjük Abba megy a fizu?
gyárilag is az volt, rengeteg a gond vele, vagy 3-4 hetente újra húzod a csavarokat vagy kontakthiba lesz, rezeg hol hideg hol meleg
ez a sodrás-zsugor nem szar csak bontani szar a zsugort ilyen kurva vékony vezetéken, kicsit jobban meghúzom szakad
na elmész te a csába nyugger
lehet miértne lehetne toldja
szerintem ennek pont a felét szeretné
akkor csokiból levágsz 1 részt oszt kész. kis csavarhúzó
türelmes féle vagyok
hát mert a természet utat tör magának ini nem arra születtünk, hogy laptopot meg telefont nézegessünk egész nap Esélyes, hogy az előember még azt sem tudta mi az A természet azt súgja neked, dobd ki ezeket az okoseszközöket a picsába semmi szükséged rá
Menjélk pecázni még jobban is látsz
Ja, hogy nem villany, akkor lehet több drót.