Én egy kicsit másképpen közelítem meg,Ha már a nyakunkra engedték a vírust.Szóval szerintem aki tart tőle,esetleg veszélyeztetett,az tegye meg a saját érdekében azt amit akar,de aki a jelenlegi információk tudatában nem szeretne annak had ne kelljen már más életet élni.Védekezzen az aki beteg vagy fél tőle,a többi meg had tegye a dolgát,ha elkapja,majd kigyógyul,ha megdöglik,akkor a saját döntése miatt teszi.
Kötelező a maszk?Ennyi erővel kötelezővé tehetnék hogy idegenbe kotont használj,hiszen ott is számtalan betegséget adhatsz és kaphatsz.
Védekezzen aki tart tőle.
a fertőtlenítőbe fogtok beledögleni használjátok. Bár a szervezet nem annyira szereti ezt, pláne állandó koncentrációba. Ha valami bevásárló központba bemegyek a budiba a dolgom elvégezte után megmosom a keze. Aztán már egy jó ideje a papír kéztőrlőt mindenhonnan kivezették és csak ez a fos kézszárító van amit utálok én úgy fertőtlenítek, hogy beletörlöm a kezem a gatyámba az úgy jó zotya
A tavaszi első hullámba berakott az asszony egy kézfertőtlenítőt a kocsiba. Két hétig kerülgettem rakosgattam egyik fakból a másikba de mindíg útba volt kibasztam a gecibe. Akkor sem éz azót sem használok ilyen szart Használjon az aki fosik a vírustól. Szájmasz Azért a 3-ik eldobhatós március vége óta mert 2-őt már elhagytam
Ami van olyan retkes, hogy mindenki betartja a 2 méteres távolságot tőlem Mondjuk inkább az államon hordom, eddig még egyszer szóltak, hogy legalább a számig huzzam fel, de mondtam, hogy ettől a rohadt covidtól maszk nélkül is alig kapok levegőt, erre feladták inkább elhúzódtak a bolt másik végébe
Most volt nálam a haver, fia németbe dolgozik. Az mesélte neki, hogy bármelyik üzletbe bementek maszk senkin nem volt. Amikor maszkba mentek volna vásárolni majdnem a biztonsági őr zavarta ki őket, hogy itt nem kell a balhé
Ezt a fanatikus covid önjelőlt szakértő rajongót lehet viszont tiltom Kezdem unni az állandó térítését ezzel a maszkal kapcsolatban. Engem ne térítsen már meg nem pap ő csak valami antennamosó a kiürült reptéren. Ha a felesége orvos akkor már ő is az
Szegény annyira hülye, hogy már fáj. Szajkozza a baromságait. Szerinte ha 2 hétig maszkot hordunk már el is felejthetjük, szánalmas úr isten hány megawatt alatt is dolgozik mit mondtatok? De mindegy is meglágyult tőle az agya visszafordíthatatlan
Ebben az egyben én is hiszek
Április vége felé megmondta vitya, hogy május elejére el fog csendesülni a járvány így lett? igen
nyár közepén megmondta, hogy szeptemberre visszajön Így lett? igen
Ha most az mondja, hogy jövő nyárra eltűnik az nem lehet máshogy
Mindamellett, hogy alapvetően igazad van, de tök feleslegesen mondod. A dohányzás káros, a drog káros, ennek ellenére mégis élnek vele, ellenérveket gyártanak, hisztiznek...
Pont a kézmosásra tudnád őket rávenni, meg maszkviselésre?
Én azt mondtam, hogy ha az emberek betartják a higéniás szabályokat, azzal meg lehet akadályozni a vírus átadását, ezzel pedig 2 hét alatt elhalna a járvány.
Melyik része az ami nem tényszerű és szerinted tévedek?
A maszk hatékonysága bizonyított. Nem vélemény, a többi részedről csak hiszti, egy szaros sebészi, vagy vászon maszk miatt, amit néha 10percre fel kell venned.
Most még karantént sem rendeltek el pedig, pont azért hogy jobban érezd magad, nem állították meg az életet.
Nem kell allandoan, csak ha zart terben, emberek kozt vagy, hasznalj kezfertotlenitot, moss gyakran kezet, tarts picit nagyobb tavolsagot, ha lehet bevasarlo kocsi markolasa utan hasznald azt a kibaszott fogot a zsomle, peksutihez. Oszt annyi.
Egy csomo ember fogdorassza a kirakott pekarut a mocskos puszta kezivel.
Elotte meg a 60 ember altal markolaszott bevasarlokosarat fogdossa.
Azt amúgy megértem, ha valaki talál vevőt a szolgáltatására ennyiért, akkor ennyiért is adja el.
Megértem, és mondhatnám, hogy tetszik vagy sem, de miért legyen valaki egyrészt a saját maga ellensége, másrészt meg visszaél az emberek butaságával vagy kiszolgáltatottságával.
Én amúgy ezt bevállaltam ingyen, ha segít, meg szerez horonymarót, mert én nem akarom a kopást is bevállalni is, ha már ingyen dolgozok.
Így a kolléga majdnem1 misi helyett megússza a 150 anyagból plusz a lámpák.
A volt másik kolléga egyszerűsítetté az árajánlat készítést, ahány helyiségbe kellett elektromosság, annyiszor mondott egy fix árat, ebben a konyha is egy egység volt a millió dugaljjal, mosogatógéppel, elszívóval, meg a wc is az egy lámpájával.
Előtér, konyha, tároló, szobából három, lépcsőház garázs... etc., akkor 10x40 ezer, azaz 400 ezer az alapozás és kész, de ez csak az első elosztótól, az elosztó és a mérő között azt nem csinálta meg, azt a regisztrált szerelővel kellett a tulajnak.
Miért gondolod, hogy csak a te meglátásod a hibátlan? És ha tévedsz? De mondom legyen amit akartok de legyen igazatok. Szerintem kivitelezhetö lenne. Mitöl pusztul el. avirus ha maszkot rohasztok végleg az arcomra? Eddig se kaptam és.adtam tovább ami.nem.zárja ki hogy nem igy lesz, de ne legyek már tüdöbajos mert honapokig az elhasznált levegöt kell szivnom meg rohadjon le a böröm. Mert fog eltünni a virus csak ugy, huss?
A föld lapos, felölem.
Kötelező a maszk?Ennyi erővel kötelezővé tehetnék hogy idegenbe kotont használj,hiszen ott is számtalan betegséget adhatsz és kaphatsz.
Védekezzen aki tart tőle.
Tesomnak vmi injekciót kell hordani magánál, vmi 50e db-ja.... évente lejár
Ez tényleg beteg
A tavaszi első hullámba berakott az asszony egy kézfertőtlenítőt a kocsiba. Két hétig kerülgettem rakosgattam egyik fakból a másikba de mindíg útba volt kibasztam a gecibe. Akkor sem éz azót sem használok ilyen szart Használjon az aki fosik a vírustól. Szájmasz Azért a 3-ik eldobhatós március vége óta mert 2-őt már elhagytam
Ami van olyan retkes, hogy mindenki betartja a 2 méteres távolságot tőlem Mondjuk inkább az államon hordom, eddig még egyszer szóltak, hogy legalább a számig huzzam fel, de mondtam, hogy ettől a rohadt covidtól maszk nélkül is alig kapok levegőt, erre feladták inkább elhúzódtak a bolt másik végébe
Szegény annyira hülye, hogy már fáj. Szajkozza a baromságait. Szerinte ha 2 hétig maszkot hordunk már el is felejthetjük, szánalmas úr isten hány megawatt alatt is dolgozik mit mondtatok? De mindegy is meglágyult tőle az agya visszafordíthatatlan
Április vége felé megmondta vitya, hogy május elejére el fog csendesülni a járvány így lett? igen
nyár közepén megmondta, hogy szeptemberre visszajön Így lett? igen
Ha most az mondja, hogy jövő nyárra eltűnik az nem lehet máshogy
Pont a kézmosásra tudnád őket rávenni, meg maszkviselésre?
Én azt mondtam, hogy ha az emberek betartják a higéniás szabályokat, azzal meg lehet akadályozni a vírus átadását, ezzel pedig 2 hét alatt elhalna a járvány.
Melyik része az ami nem tényszerű és szerinted tévedek?
A maszk hatékonysága bizonyított. Nem vélemény, a többi részedről csak hiszti, egy szaros sebészi, vagy vászon maszk miatt, amit néha 10percre fel kell venned.
Most még karantént sem rendeltek el pedig, pont azért hogy jobban érezd magad, nem állították meg az életet.
Egy csomo ember fogdorassza a kirakott pekarut a mocskos puszta kezivel.
Elotte meg a 60 ember altal markolaszott bevasarlokosarat fogdossa.
Megértem, és mondhatnám, hogy tetszik vagy sem, de miért legyen valaki egyrészt a saját maga ellensége, másrészt meg visszaél az emberek butaságával vagy kiszolgáltatottságával.
Én amúgy ezt bevállaltam ingyen, ha segít, meg szerez horonymarót, mert én nem akarom a kopást is bevállalni is, ha már ingyen dolgozok.
Így a kolléga majdnem1 misi helyett megússza a 150 anyagból plusz a lámpák.
A volt másik kolléga egyszerűsítetté az árajánlat készítést, ahány helyiségbe kellett elektromosság, annyiszor mondott egy fix árat, ebben a konyha is egy egység volt a millió dugaljjal, mosogatógéppel, elszívóval, meg a wc is az egy lámpájával.
Előtér, konyha, tároló, szobából három, lépcsőház garázs... etc., akkor 10x40 ezer, azaz 400 ezer az alapozás és kész, de ez csak az első elosztótól, az elosztó és a mérő között azt nem csinálta meg, azt a regisztrált szerelővel kellett a tulajnak.
A föld lapos, felölem.
A tények nem gyengék csak nem fogod fel, hiszen a föld lapos ezt mindenki tudja aki ezt akarja hogy igaz legyen.