a kaja olcsóbb, ami steak itt 10-12 ezer ott 3-4
pálinka főző meg hasonló kézműves remekek
bár a migráns had óta szopó a határátkelés, cuccot se nagyon lehet hozni
HA akarod, belemehetünk ebbe is...
Ha neked az a boldogság, hogy mit-mennyit tudsz vásárolni, akkor fura az értékrended.
Itt egy lista, hol, mennyire boldogok az emberek segítek, Magyarország a 103. helyen van, nézd meg kik előztek meg, azokra gondolok, ahol NEM tudnak ennyi csillogó szart venni a boltokban.
Dehogynincs, a kaunertal-on annyi tehenszar volt hogy nehol nem lattam az aszfaltot.
Mondjuk az ismert turistacelpontoknal nincs, de van boven helyi eldugott. Felsavos,elhagyatott, nem hibatlan ut is.
En probalm keresni oket.
román oldal is egyre elkeserítőbb a földutas téblábolás ott is lassan megszűnik
ha meg aszfalt tényleg nyugst felé kell menni ott legalább nincs annyi tehén meg egyéb négylábú az utakon
olyan országot nézz ahol kb ugyanolyan szinvonal volt mint itt
ukrajna szerbia meg a fasz tudja mi van még
a multikkal igazad van, de az a lényeg tudsz mit vásárolni
az önfenntartó kubában még mindig vannak élelmiszer jegyek pedig vagy 50 éve elszakadt minden kötelék a gazember tőkés világgal
svájcot nem kell nézni az egy külön világ gerinctelen gazember bankár szekta mindent túlél
a többieket nem ismerem, de szerintem ott se volt komcsi okosság több évtizedig
Bekapcsolom a google kovetest.
alapbol egy comoi to kornyeki bazisrol nincs messze, egynaposnak jo.
csak nehezen mozdulok.
ez a virusszar egyre remenytelenebbe teszi a szabadidomet.
Én voltam, de a fasznak se volt kedve megállni. Esőben, hidegben... Nem is hiszem, hogy visszamegyek oda. Esetleg ha a csapat arra visz, de nem hatott meg különösebben, voltak hágók amik tetszettek de azoknak olyan nevük volt amit előtte soha sem hallottam és most sem emlékszem a nevükre.
Jártál már Svájcban vagy Lichtensteinben ? Habár neked lehet tetszene egy sterilizált hely, ahol az embereknek az okoz örömet ha a másikat feljelenthetik vagy reklamálhatnak ha nem a jobb lábát teszi a bal után hanem a balt a jobb után.
Remélem soha a büdös életben nem lesz itt olyan világ mint svájcban. A pénzüket is megbaszhatják, ennyi bunkó emberrel nem találkoztam sehol máshol mint ott.
Ezzel a mentalitással nyilván a mostani helyzet a legkényelmesebb. Amúgy nekem bejön Izland, Andorra.
Liechtensteint és Svájcot direkt nem mondom.
És amit írsz, pontosan ezért kellene minden komcsit elevenen elégetni a leszármazottjaikkal és felmenőikkelk, és szükséges a küzdelem a mai komcsik, a magukat liberálisoknak nevezők ellen, mert a komcsik legnagyobb bűne nem az volt, hogy lesöpörték a padlásokat, hanem az, hogy a 1947 utáni időkben olyan, semmirekellő, naplopó szaralak nemzedéket neveltek ki az egész társadalomból, hogy pont az van amit írtam a legelején.
Az ország természeti adottságai elégségesek ahhoz, hogy ne kelljen az eu rézgarasait elfogadni, pláne úgy, hogy az az eu pénz, amit TE is írsz, 2/3 részben visszaáramlik a nyugati multikhoz, tehát tulajdonképpen saját maguknak adják azt, amit te írsz.
Így van, ezért vettem észre, hogy miután elakasztotta a kezét az indexbe ( nem mint Bogyó ) egyből bejött mellém mert a figyelmetleneket lesem kocsisor előzése közben. De lehet még telót is nyomkodott előzés közben már ez sem új...
Kérdeztem többször híjunk redőnyöst, mondta nem kell elismeri a hibáját, nézzem át a motort lett e kár rajta, nem lett. Egy kicsit a festék a tükröm szárán. Jó, hogy a fékkarom nem érte el mert akkor csúnya perec a vége.
Az autó tükre robbant szét, a fecske csak magyarázott ilyet még nem csinált... szépen beszitált a kormány de a padkára sem mentem le meg nem sodort el mert húztam egy kövéret, ekkor basztam le a tükrét.
pálinka főző meg hasonló kézműves remekek
bár a migráns had óta szopó a határátkelés, cuccot se nagyon lehet hozni