Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

NAGYON VIGYÁZZ, MERT KÖNNYEN EL LEHET BSZNI NAGYON! Annyit nem ér 200-600 vagy 1 km előny hogy megszívjuk , de nagyon. Alig pár hónapja, hogy egy kanyarban egyedül, mert semmi nem jött szembe átsodródtam a szembejövőbe , de még fékezni sem mertem. mert az úton valami volt , éreztem a hátsó keréken. Meg kellett állnom lehiggadni!
fasza motor ha behajlós tükör sincs rajta
ilyenért nem szabsd pénzt adni
a ténérét leejtettem kb 3 métert és kitört az index búrája, de az égő túlélte és működött is
Nem megúsztam letörtem egy tükröt előzés közben bejöttek mellém autóval.
De nem történt baj?!, ugye??
autógyár meg egy sem. és a java pénz onnan jön
lehetne ragozni sokáig, de biztos vagyok benne hogy nem lenne jobb
csak meg kell nézni azokat az országokat aki nem eu tag
lehet itt rugózni a multik ellen meg az egyéb geci tőkés ellen de ha kubai szintet akarunk akkor el kell zavarni mindet
Jobb így a földön élére. Pár napja majdnem lapjára sikerült...
Nézőpont kérdése, mert lehet, több cukorgyárunk lenne mint egy. (Ez csak egy példa volt.)
Örülj, hogy nem a Te motorod van ott fent a a Pápai-reptéren a MIG 21 helyén!
Annyira megöregedtél, hogy már a hamut is "égéstermék"-nek mondod??!
van élet csak akkor volna igazán sírás hogy szarul élünk
Meg a sok beépített hazaáruló, lefizetett ügynök, aki a sok hülye balfasz médiafogyasztónak jól eladta magát meg a baromságokat.
A sok panelproli meg traktoros elhitte, hogy nincs élet az eu-n kívül, meg ha mégis, azok náciak és elviszi az ördög a kinnmaradtakat.
Hááát majdnem, de egyenlőre beérem a nagyapasággal.
én minden reggel szoktam
Nem szeretnéd te azt ha ide belinkelném
bomlasztanál belülről mi
Lusta voltál itt lenni, amikor kellettél volna. Sajnálom....
én ebben veled értek egyet meg olvastam is
miért kéne? Minél kevésbé használt annál többet kap érte az asszony Aztán miután elföldeltek még marad is belőle egy kis apró
Bár gondolom hamvasztat Egyrészt még mindig az a legolcsóbb, másrészt meg hamut a hamunak
ez az én dumám
olyan nekem is gyakran van amikor beteg vagyok
hát akkor mondom. Nekem a szomszéd csaj karanténba dobták múlt hónapban,(vagy előtte ) mert az üzlet ahol dolgozik (multi) a főnökasszonya koronás lett. Le is zárták a pennyt 1 hónara bekaranténoztak mindenkit Kérdeztem mi van a főnökasszonyával azt mondta 1-2 napig szarul volt aztán köszöni jól van.
Persze egy ilyen házi karantént úgy kell elképzelni, hogy a többi hozzátartozód mehet ahová akar dolgozni, iskolába, óvodába
Múlt héten egy ismerős 15 éves fia mondta, hogy az osztályukban lett egy koronavírusos osztálytárs Kérdezem azt lezárták az iskolát
Aszongya ááá nem Mondom legalább az osztályt karanténba küldték? Aszongya dehogy is Neki haza kellett menni. Aztán járni kellett valahová tesztelgetni amig negatív nem lett a teszt 2 hét, utána 1 hétre mehetett suliba Neki az összes tünete annyi volt, hgoy néhány napig nem érzett szagokat
vagy ájkoszt
ezek tényleg a legaljai
Persze-persze mindenkitől el kellene kérni ugye a személyit
rohadjanak meg
Soha nem tudtam megérteni milyen ember vállal ilyen munkát?
ennyi asszony és gyerek után csak kipróbálhat valami mást is