Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Baszki még rogán se tudja miaz.

http://youtu.be/O_hRlSu_-XU
Minimum. Ha már faszságot kell olvasnom legalább fizess érte
Tehát Telexes cikkeket szeretnél látni. Majd még meggondolom....
Csapás csapás hátán. Mert spur vagy és baszol elöfizetni a telexre....
I.J.B.
Akkor mégis tedd le a cigit, mert tüdöráknélkül.addig ki se huzod
Végülis nekem tényleg dosztmindegy te mibe fogsz megförmedni.
Amíg én itt vagyok, addig nem menekültök meg az Indextől!
Az esélyes, hogy Hini volt... az is mekkora szám volt, mikor bejött, volt para miatta - azóta is itt van, de már le se xarja senki. Most a kovid miatt rettegni a menő
lazulj,szívj el pár spanglit,mindegy ki lesz a főgenyó a parlamentben,ugyis elvisz a dögvész,mi meg menekülünk azindextől.
Belinkeltem a vezető halálokokat reggel, dehát baxtok olvasni, gondolkozni csak szajkózzátok a készen kapott hülyeséget. Igazatok van, az a könnyű...
Na jó, de 10-15 év távlatra vettem most új kocsit, azt azért "le kellene járni", nem?
Akkor meg ne stresszelj
Valamibe úgyis bele kell dögleni, nem üthet el mindenkit a gyorsvonat....
Akkor a cigivel hagyj fel mert a harmadik eltakarit
Én meg mindkét szívizomgyulladásomat (7 és 28 évesen) influenzának köszönhetem. Az elsőbe majdnem beledöglöttem, de meggyógyultam teljesen - lásd korlátozások nélkül lehettem sorkatona is. A második sokkal kevésbé viselt meg - az viszont életre szóló szívbajt hagyott maga után.
Vért köptél 2 oldali tüdőgyuszival mellé szövődménynek?
Ájulás,fulladás?
pár éve én is majd kihaltam az influenza miatt
a fejbőröm fájt ahogy a párnához ért
No,valszeg kérilaci mellett én dumáltam koronással a legtobbet.
Egyik sem mondta hogy laza influenza volt.
Hát a szemedről és a spermádról nem tudok mit mondani de az agyadon már látom a tüneteket
Inkább a "Hét nővér"
Lehetne ebben is mint A-korlátozott jogsiban, azt vehetnének cigit mondjuk a vékony fajtát.
10MW
És nem. A szem üvegtest fő meg előbb mint a tojásfehérje. Aztán a spermák. Utána égési sérülések következnek.
Én árnyékolt épületben vagyok, és működés közben nem megyünk fel az antennához, már csak azért sem mert forog és fejbe baszna
Viszont ha igaz, amit mondasz, azonnal eldobnám a mobiltelefont, mert már látszanak a tünetek rajtad
Ebben az a legszebb, hogy nem tilos 18 év alattinak dohányozni... csak megvenni