Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még nincs influ oltás, még nem küldözgetik kifelé a praxisoknak. Később szokott jönni, de lehet, most a kovidhiszti miatt belehúznak.
Egyébként eddig mindig úgy volt, hogy küldtek 1500-at, az első pár héten elment 300 a mindig bejáró nyuggerekre, aztán még 100 1 hónap alatt - márciusban meg küldtük a megsemmisítőbe az 1100 adagot...

Elkeserítő hogy leírtam és még mindig nem értetted meg.
Egyáltalán nem ugyan azok voltak az intézkedések.
Olaszok nem védekeztek, csak amikor elszabadult. Mi jóval előtte lezártuk, ezért nem szabadult el annyira. Szerencsénk is volt annyiban, hogy mikor rájött a világ hogy le kell zárni, nálunk még nem volt itt jelentősen. Osztrákokkal együtt zártunk, náluk viszont már ott volt, szarabbul is jártak.
Mutogathatod a KSH-t nem téged támaszt alá, csak simán nem érted.
Az hogy a boltban felveszed a maszkot és a kocsmában nem az nem védekezés
Az sem védekezés hogy lakodalom nem lehet de focimeccs igen az se védekezés
A tavaszi az védekezés volt mert kb minden bezárt bár az idő sáv nagyon el lett baszva
Egy 10-13 nyugger sáv jobb lett volna
Mi közöm van az olaszokhoz? Semmi.
Lustaságra?
A veszélyeztetett csoportok jó ideje ingyen kapják, szerintem ha kérné Ini is kapná ingyen.
Adalék: ha az utcabéli Mari néni szövődménnyel bekerül a kórházba, te pedig a hekkeléskor szerzett sérülésedre nem kapsz tetanuszt időben, akkor vérmérgezés miatt feküdhetsz be két hétre a túlterhelt kórházba... Az ellátórendszert kell tehermentesíteni.
De nem halt bele, úgyhogy nem volt súlyos!
A te statisztikai nézőpontod is téves - mivel asszony minddel találkozik, hajlamos vagy ebből arra következtetni, hogy sok van. Nálunk az asszony most szeptemberben hallott a környezetében 2-3 fertőzöttről - március óta... Na iyenkor mi van? Hallottad már azt a mondást, ha az embernek kalapácsa van, hajlamos mindent szögnek nézni?
Itt van még1 táblázat: https://www.ksh.hu/docs/hun/xs...
Szinte minden halálokban vezetők közt vagyunk - de kovidos halott nálunk nagyon kevés volt. Látható, hogy akár szomszédos országok közt is nagy eltérések vannak - miért ne lehetne az, hogy ami az olaszoknál pánikot és emelkedést okozott, az nálunk alig semmit? Az intézkedéseink viszont ugyanazok...
És a halottak száma elenyésző mert sikeresen védekeznek. MÉG MINDIG NEM SIKERÜLT FELFOGNI BAZZZZZMEG!!!!!
2017-es influenza elég magas volt. És nem védekeztünk ellene, ezért volt magas. Egy olyan törzs terjedt el ami nem volt a védőoltásban, mert nem számítottak rá.
Én még mindig köhögök abból kifolyólag, illetve nagyapámat is az vitte el.
Annak megy a covid cimke aki pozitív COVID teszt mellett hallt meg. Abban van csalás hogy nem minden esetben a COVID okozta a halált, van akit infrktussal vittek be, és abba hallt bele, csak mindenkit tesztelnek aki bekerül, és pozitív lett. De a többség konkrétan a COVID szövődményeibe hal bele.
Tv-radio írtam
A nép többsége ezt a szarokat nézi hallgatja
Egy hete van ingyen de én még egy rémhíradóban se hallottam
Itt-ott hallani azért róla. Nekem eddig is ingyenes volt, de szerintem összesen háromszor oltattam magam be.
Mondjuk amikor idönként mégis átmegy rajtam az simán felér egy coviddal....
Sosem mondtam hogy csalnak a számokkal esetleg annyit hogy nem minden esetben tesztelték a halottakat hanem egyből ment a covid címke de gondolom ez elenyésző
Én mindig azt mondom hogy a halottak száma elenyésző plusz, már ha van plusz
És azt hogy az influenzás halottak száma sose volt emlegette a médiában eddig pedig volt pár év amikor elég vad volt
Mint írtam is a 2017 kimagaslóan sok halott volt 5x annyi mint a covidnál, és nem mondták be a Tv rádió egy nap 117x
És azt is tudom hogy a covid gecibb kór mint az influenza hiszen ha végigment az emberben akkor sokkal lassabb a regeneráció és van amikor nem is teljes
Látod, mert sem a gödény, sem az index nem ezt harsogja.
https://www.origo.hu/itthon/20...
"Ugy igazitják a számokat hogy a lakosságot a szükséges mértékig bizonytalanságba tartsák, de azért arra vigyázbak hogy anarchia ne legyen. Ahogy eddig is. "
"Kár hogy ennek a számok ellentmondanak. "

Ehhez a beszélgetéshez ez hogy kapcsolódik amikor jóval több a fertőzött mint az első hullámban?
Nagyon nem tűnik úgy hogy manipulálnának.
Az intézkedések mások csak.
Az első hullámban alkalmazott karantén hatékonynak bizonyult, járványügyileg, sőt túl hatékonynak, ezért hiszi a sok tudatlan hogy túl van lihegve.
Ezért még egy lezárást nem fogadna el a lakosság, így nem vezetnek be olyan szigorú intézkedéseket, csak olyanokat amik nem gátolják a gazdaságot jelentősen, de alkalmas a terjedés fékezésére.
Az hogy nem haltak meg egyszerre többen, csak azt bizonyítja hogy eredményes a védekezés.
Ezt nevezik megelőzési paradoxonnak. Ha jó a megelőzés, az emberek hajlamosak lesznek alábecsülni a veszélyt.
Mondjuk nem tudom minek tépem a szám, szemmel láthatólag eddig sem sikerült felfognotok amit írtam.
Én még sehol sem láttam hogy ingyenes lenne a védőoltás pedig zörög a tv mostanában szinte minden este
Annyira nem nyomtatják a dolgot
Orr spray kalmopiryn hüvelyi biszbaszok meg mi mindent esténként 10x
A kalmopiryn csak azért maradt meg mert az 40+ éve se ért kb semmit
Ez COVID volt, nem influenza
Pont hogy nem.
Ezen aggódnak hogy ha az influ és a COVID összejön milyen mutáció lesz belőle.
Nyomatják ezerrel hogy oltasd be magad. Ingyenessé tették mindenkinek....csak vigyázz nehogy a mikrocsipes verziót kapd
Nekem nem kell hinnem. Ismerem a protokollt, és közvetlen forrásom van.
Azok a hívők akik a tudás és alap nélküli spekulációra alapozzák a véleményüket.

Tudod, mint a Titanic-os viccnél. "Kamu az egész, itt minden száraz"
Azért ebben a számokban az is benne van hogy az elmúlt 2 évben az influenza elég gyengén muzsikált így sok entitás nem abban halt meg
2017- Ben 5000 ember halt meg influenzás szövődményben januárban
Amúgy az "únió" teljesen jogosan van felháborodva a magyar kekeckedés miatt
Hiszen magunktól léptünk be, akkor is tudtuk hogy minden csak a pénzről szól
Hiszen azért léptünk be
Ezt vesd fel az Olaszoknak.
Kár hogy ennek a számok ellentmondanak.
Na látom már előkerültek a Zsidó gyíkemberek is
Most már jöhet a laposföldezés?