Ezt írtam neki én is, azt olvasta biztos - de hiába. Már írta többx, hogy 20 MW-os radar mellett dolgozik - a nagy erejű magas freki köztudottan károsítja az agysejteket
Álláspontja csak Lacinak van, nekem csak tapasztalatom Itt március óta nincs beteg, nincs halott, a maszkot mindenki leszarja, akkor teszik fel, ha bemegy valaki az üzletbe, de az orrmánya mindnek kivan csak ugye már büntetés fenyeget... utcán nincs senkin.
Pestön durvább, tudom, egyrészt ott egymás seggében vannak (népsűrűség ugye) másrészt birkábbak is (lásd: karigeri megválasztása )
mivel engem tiltott úgy sem érti amit írok kérinek
Én arra emléxem amikor még a feleségem üzletvezetőként dolgozott egy multi élelmiszerláncnál., minden nap azt kellett hallgatnom, így a rohadt bolt, úgy a rohadt bolt, úgy a rohadt vevők, úgy a rohadt zónás főnök, úgy a hülye munkatársak, így a kevés ember, így a sok munka, úgy a kevés szabadidő, mindez lófasz fizetésért
16 évig dolgozott ott az utolsó 5 évben első eladó, az utolsó 3 évben üzletvezető lett. Éveken át hallgattam a mammogását ami minden bizonnyal igaz is lehetett. Kértem rá, hogy hagyja ott a picsába, nincs szükségünk arra az alamizsnára amit ott adnak Hát nem akarta ott hagyni így csak hallgattam tovább az állandó panaszkodást Többször elmondtam neki, hogy próbáljunk másról beszélni, mert már nem érdekel ugyanezt hallgatni éveken keresztül
Végül is a gyerek mentett meg mert jött így már 7 éve nem dolgozik és nem hallgatom az állandó elégedetlenséget.
Kérinél ugyanez a helyzet
Úgy sejtem a felesége minden nap a munkahelyével basztatja Ezer % biztos vagyok benne, hogy minden igaz amit elmond neki Nincs ember, nincs szabadidő, fárdt leterhelt emberek, küszködnek azokkal a szerencsétlenekkel akik ez miatt a vírus miatt eljutottak a kórházig.
De azt nem fogja fel az a csöppnyi esze, hogy a felesége abban az egyetlen (vagy talán kettő) kórházban dolgozik ahol begyűjtik az összes szerencsétlent
Lehet akár 200 ezer beteg az országban tök mindegy ez nem egy tudható szám De az a néhány száz (ami összességében jó eséllyel elenyésző a feltételezett fertőzötthöz képest) mind ott landol ahol az asszonykája dolgozik. Persze ott lát szenvedést kínt meg halált de a maradék 199800 megbetegedett amelyiknek kb. 75%-a nem is tudja, hogy fertőzött a maradék meg kisebb nagyobb kínok között átvészeli és kigyógyul ebből az egészből na azt nem látja.
Nekem erről ez a véleményem
Ez parttalan,fogjatok fel ugy hogy O1G aszonta vegyel fel maszkot,moss kezet,tarts tavolsagot,ne menj kulfoldre,ha igen fizess pcr-t,meg kurvasok birsagot.Pont.
Mert diktatura van es kesz.
Nem meggyozni kell az embereket mert az lehetetlen,hanem szennebirsagolni oszt mukodik.
Mibdig van olyan aki mindig MINDENT IS jobban tud.
Ez jó,amikor két orvos férjkülönböző állásponton van
Bennem.egy csomó kérdés felmerült, de hagyjuk ismert sose lesz vége ennek a parttalan vitának
Ha nem a háttérhatalmak mozgatják a szálakat akkor ugyis vége nem.soká, ha meg még két év mulva is erröl.vitázunk itt akkor viszont nagy a baj és nem a virus lesz a hibás...
Egyrészt úgy beszéltek erről a nyomorult, ezerszer használt, mindenhová húzogatott, fogdosott maszkról, mintha valami burok lenne.
Másrészt a PCR teszt ugye nem erre való(tudom nem vagyok orvos).
S még az is vicces, hogy 8 hónap alatt ráfogták kb. 800 idős, beteg emberre, hogy ebben halt meg s szerinted ez a szám a védekezésnek "köszönhető".
Nos, mi itt egy 220ezres városban olyan qrva hatékonyan védekeztünk, hogy valami 3-4 emberre tudták ráfogni, kettőről aztán kiderült, hogy mégsem.
Már a mentős cimbi is csak röhögött az egészen.
A WHO folyamatosan egy vicc, a kormány pedig erre még rátrompfol.
Szóval ne csodálkozz ha vannak szkeptikus emberek.
Hagyjad má'... az olaszoknál sokkal hamarabb jelentkezett - ők voltak Ejrópában a primer góc. Mikor ott már hullottak a nyuggerek, itt még senki semmit nem csinált, jártak olaszba síelni, meg az ottani bezáró panziókból hazajöttek a droidok.
"mi védekeztünk időben" mi védekeztünk időben" - a nagy lófaxt
De ha nincs végleges ellenszer akkor miért akarjuk késlelteti a dolgot?
Mert ha nem lehet kiirtani akkor innentől örökre szopunk a korlátozásokkal?
Nagyon azt írják hogy a védőoltás majd egyszeri rövid ideig tartó védettséget ad csak
És ha ez így van nem érzel benne egy kis üzleti rezgést?
Ha így haladunk akkor a végén lesz minden hétre egy nagyon fontos védőoltás amit be kell adni
És ne értsd félre nem vagyok oltás ellenes, de az az oltás ér valamit ami után kialakul egy életre szóló védelem, a többi már üzlet is nem csak egészségügyi dolog
A rolót lehúztuk, turizmus nulla lett - de a román, bulgár, ukrán, török, stb. vendégmunkások mászkálhattak, mert különben a nagy Eju belefulladt volna a saját szarába nincs senki, aki dolgozzon
Az iráni, pakisztáni, szír feketéket meg még hordták is befelé hajóval az a biztos Én persze totál egészségesen nem mehettem el motoros túrára az Alpokba
-Olaszok beszopták mert nem léptek időben
-mi védekeztünk időben ezért jók voltak a számok
-ebből következik a "megelőzési paradoxon" (sikerült megérteni ez mit jelent?)
Ezek után mutogathatsz te KSH-t nem téged támasztanak alá.
Én úgy gondolom ha menni kell akkor menni kell
Az egyén szempontjából lényegtelen a halál időpontja hiszen semmi emléket nem tudsz elvinni a halálon túlra, így tökmindegy hogy mennyi emlék van
A hozzátartozók szempontjából elméletileg nem mindegy, de ha végig gondoljuk jobban akkor mindegy az is hiszen ha most hal meg most szar ha 2 év múlva akkor 2 év múlva lesz szar
Ennyiből jobb aki mindenféle túlvilágban hisz mert annak ezek az elvesztéses dolgok jobban feldolgozhatóak
Hát elég későn jött rá a világ! Ezért is mondom hogy tudatos az egész. Ha én ültem volna abba a bizonyos eu székben, és nem akarom a vírust európába akkor európa rolóit abban a pillanatban lehúztam volna. Teherszállítás mehet de személyzet nem teheti ki a lábát. De hát érdekes módon megvártuk hogy megérkezen majd miután már az euban volt lezártuk a hátárokat. Bravo
És ez már megint nem kapcsolódik semmilyen szinten az eddigi beszélgetésez, csak sima terelés.
Az hogy valaki nem tartja be, attól még társadalmi szinten működik. Nem tökéletesen, mert ha mindeni betartaná nem terjedne egyáltalán, de ha a többség betartja akkor az fékezi.
Kamu. Mondhacc bármit Sőt, ha elkapom, a halálos ágyamon is ezt fogom mondani, mert a matematika és a statisztika nem téved. Az egyéni nézőpont viszont igen. A tiéd főleg
Anyámékat oltják egy jó ideje nem tudom eldönteni hogy mennyire hasznos vagy sem mert mindkettő szokott beteg lenni anyám van hogy hetekig kínlódik a "náthával"
Megkapod a tetanuszt. Helyi fejetlenség lehet, de alapból meg kell kapni az ellátást. Van pár buzi orvos, aki alapból pattint le mindenkit, mondván ő nem COVID-ozik, és küldi be az infarktusost a fertőző osztályra, de ambuláns ellátást biztosítani kell.
Pestön durvább, tudom, egyrészt ott egymás seggében vannak (népsűrűség ugye) másrészt birkábbak is (lásd: karigeri megválasztása )
Én arra emléxem amikor még a feleségem üzletvezetőként dolgozott egy multi élelmiszerláncnál., minden nap azt kellett hallgatnom, így a rohadt bolt, úgy a rohadt bolt, úgy a rohadt vevők, úgy a rohadt zónás főnök, úgy a hülye munkatársak, így a kevés ember, így a sok munka, úgy a kevés szabadidő, mindez lófasz fizetésért
16 évig dolgozott ott az utolsó 5 évben első eladó, az utolsó 3 évben üzletvezető lett. Éveken át hallgattam a mammogását ami minden bizonnyal igaz is lehetett. Kértem rá, hogy hagyja ott a picsába, nincs szükségünk arra az alamizsnára amit ott adnak Hát nem akarta ott hagyni így csak hallgattam tovább az állandó panaszkodást Többször elmondtam neki, hogy próbáljunk másról beszélni, mert már nem érdekel ugyanezt hallgatni éveken keresztül
Végül is a gyerek mentett meg mert jött így már 7 éve nem dolgozik és nem hallgatom az állandó elégedetlenséget.
Kérinél ugyanez a helyzet
Úgy sejtem a felesége minden nap a munkahelyével basztatja Ezer % biztos vagyok benne, hogy minden igaz amit elmond neki Nincs ember, nincs szabadidő, fárdt leterhelt emberek, küszködnek azokkal a szerencsétlenekkel akik ez miatt a vírus miatt eljutottak a kórházig.
De azt nem fogja fel az a csöppnyi esze, hogy a felesége abban az egyetlen (vagy talán kettő) kórházban dolgozik ahol begyűjtik az összes szerencsétlent
Lehet akár 200 ezer beteg az országban tök mindegy ez nem egy tudható szám De az a néhány száz (ami összességében jó eséllyel elenyésző a feltételezett fertőzötthöz képest) mind ott landol ahol az asszonykája dolgozik. Persze ott lát szenvedést kínt meg halált de a maradék 199800 megbetegedett amelyiknek kb. 75%-a nem is tudja, hogy fertőzött a maradék meg kisebb nagyobb kínok között átvészeli és kigyógyul ebből az egészből na azt nem látja.
Nekem erről ez a véleményem
Mert diktatura van es kesz.
Nem meggyozni kell az embereket mert az lehetetlen,hanem szennebirsagolni oszt mukodik.
Mibdig van olyan aki mindig MINDENT IS jobban tud.
Bennem.egy csomó kérdés felmerült, de hagyjuk ismert sose lesz vége ennek a parttalan vitának
Ha nem a háttérhatalmak mozgatják a szálakat akkor ugyis vége nem.soká, ha meg még két év mulva is erröl.vitázunk itt akkor viszont nagy a baj és nem a virus lesz a hibás...
Másrészt a PCR teszt ugye nem erre való(tudom nem vagyok orvos).
S még az is vicces, hogy 8 hónap alatt ráfogták kb. 800 idős, beteg emberre, hogy ebben halt meg s szerinted ez a szám a védekezésnek "köszönhető".
Nos, mi itt egy 220ezres városban olyan qrva hatékonyan védekeztünk, hogy valami 3-4 emberre tudták ráfogni, kettőről aztán kiderült, hogy mégsem.
Már a mentős cimbi is csak röhögött az egészen.
A WHO folyamatosan egy vicc, a kormány pedig erre még rátrompfol.
Szóval ne csodálkozz ha vannak szkeptikus emberek.
"mi védekeztünk időben" mi védekeztünk időben" - a nagy lófaxt
Mert ha nem lehet kiirtani akkor innentől örökre szopunk a korlátozásokkal?
Nagyon azt írják hogy a védőoltás majd egyszeri rövid ideig tartó védettséget ad csak
És ha ez így van nem érzel benne egy kis üzleti rezgést?
Ha így haladunk akkor a végén lesz minden hétre egy nagyon fontos védőoltás amit be kell adni
És ne értsd félre nem vagyok oltás ellenes, de az az oltás ér valamit ami után kialakul egy életre szóló védelem, a többi már üzlet is nem csak egészségügyi dolog
Az iráni, pakisztáni, szír feketéket meg még hordták is befelé hajóval az a biztos Én persze totál egészségesen nem mehettem el motoros túrára az Alpokba
-Olaszok beszopták mert nem léptek időben
-mi védekeztünk időben ezért jók voltak a számok
-ebből következik a "megelőzési paradoxon" (sikerült megérteni ez mit jelent?)
Ezek után mutogathatsz te KSH-t nem téged támasztanak alá.
Az egyén szempontjából lényegtelen a halál időpontja hiszen semmi emléket nem tudsz elvinni a halálon túlra, így tökmindegy hogy mennyi emlék van
A hozzátartozók szempontjából elméletileg nem mindegy, de ha végig gondoljuk jobban akkor mindegy az is hiszen ha most hal meg most szar ha 2 év múlva akkor 2 év múlva lesz szar
Ennyiből jobb aki mindenféle túlvilágban hisz mert annak ezek az elvesztéses dolgok jobban feldolgozhatóak
Az hogy valaki nem tartja be, attól még társadalmi szinten működik. Nem tökéletesen, mert ha mindeni betartaná nem terjedne egyáltalán, de ha a többség betartja akkor az fékezi.
Lustaságnak van jó pár szövődménye amire a házi orvos lazán ráírja az ingyenes oltást.