Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Előbb-utóbb mindenki megkapja.A szervezet reakciója nem kiszámítható.A lényeg,hogy ne egyszerre legyen sok súlyos eset.
csak azt nem értem ebben ha szerinted a gödény kamuzik miért teszi?
nem nézem meg az összes videóját mert annyira nem érdekel a téma de semmi olyat eddig nem láttam ami valami üzleti lenne
pl a lenkei doki osztotta az észt hogy így a vitamin meg ez az, utána meg árulta a saját márkás csoda cuccait

amúgy úgy gondolom te nagyon szélsőségesen látod a dolgokat hiszen kedvenc feleségen napi szinten szopik a betegség miatt, mert ott lényegesebben koncentráltabban van jelen a vírus okozta baj
aki a szívinfarktusban elhunytak listázását csinálja annak a keringési betegség lesz koncentráltabb, vagy épp aki sugárkezeléseket ad az meg daganatos betegekből van teli
de nem az a baj hogy van vírus, meg az sem hogy extra védekezési dolgok vannak, hanem az hogy kurva sok ember az elmaradt kezelések-műtétek miatt van szarul
pl nálunk a dokihoz el sem lehet menni, mert nem fogad beteget, telefonon néha el lehet érni, ekkor azt mondja menj el a gyógyszertárba és mond el a patikusnak mit érzel, és ad gyógyszert
De, kamu. Magyarországon tavaly 912-en haltak meg NAPONTA. Mennyi volt a kovid? Nyilván semmi, de ha megnézed a kovid hullást, idén össz. 900, 7 hónap alatt, vagyis napi 4,2. Majdnem irreleváns, de mondok jobbat! Nézd csak meg ezt a linket! Tavaly többen haltak meg, mint idén...
https://www.ksh.hu/docs/hun/xs...
Ugye hogy hazudik a kormány és kozmetikázza a statisztikát?
Lehet hogy nagyobb a baj, mint amit Szöszília néni naponta bejelent... :
https://index.hu/belfold/2020/...
Ehhh.......megette a fene ezt is akkor.
Elmúlt az újdonság varázsa.....
És, mondogatod is?
Tegnap (vagy tegnapelőtt?) egyszer már felraktam én is.
Egy egész napig röhögtem rajta - nagyjából meg is tanultam.
Igazad van.
Ez olyan mint hogy a föld gömbölyű. Van aki szerint az is csak egy vélemény.
Tévedés, igyekszem pártatlan maradni.
Nézd ez a te álláspontod, mert testközelből ezt tapasztalod nap mint nap. Az élet kicsit másképp adja vissza a számokat.
Nincs nagy pofám, ha elkapom is az lesz mitha szükölnék a többi rettegővel, de elég siralmas világ felé tartunk és egyre inkább az a meglátásom hogy ezen nem is akarnak majd változtatni.
Kerülöm azokat a helyeket ahol időseket betegeket veszélyeztetnék, de mivel még nincs kijárási tilalom igy a virusfertőzés esélye ugyanúgy nem zárható ki mert mindenki vásárol közlekedik létezik. Élem az életem és bizom benne hogy leszünk semmilyen hatalmak játékai.
Nincs. Korrekt a tájékoztatás csak te mégis a fakenew-snak hiszel.
Intézkedések logikusak, csak nem fogod fel hiába magyaráztam.
COVID-al már okozthat problémát a kezelt alapbetegség is.

De nem értem miért kell megint ezt bizonygatni. Ostoba izomagy gödénynek hisztek, a napi szinten ezzel foglalkozó orvosnak nem.
Bocs de nincs ideje vlogot csinálni erről, mert 24 órás műszakban enni és pisilni nincs ideje, de ha csinálna, akkor is kiválasztanád azt az idiótát aki azt mondja amit te.

Nagyon megérdemelnétek hogy elkapjátok a COVID-ot és kezelésre szoruljatok. Nem kell beledögleni, elég ha pár napig a segglukadon kapsz csak levegőt, meg a pohár tejet két kézzel kell felemelned miután kiengednek, aztán rögtön nem lenne ez olyan marhaság.
Feleségem szokott röhögni az ilyeneket, nagy pofával bejönnek, aztán amikor kicsit szarabbul vannak ők hisztiznek legjobban és írják a végrendeletet, meg hívogatnak mindenkit hogy még sem volt kamu.
Oda jutunk mint az időzsaruba vagy melsikbe is.......betiltanak örökre minden emberi érintkezést....aztán a földalatti mozgalmakban meg működött minden rendesen
Félig vicces félig meg nem......
távolság tartás
tombol a vírus de felénk még mindig nagy divat a kézfogás
mondjuk még mindig nem ismerek senkit sem aki beteg lett volna de már tudok olyanról akinek az ismerősének az ismerőse beteg lett, szóval biztos keményebb ez a hullám mert a tavaszinál senki sem ismert senkit aki megbetegedett volna
Ok, kipróbálom.
Igyekszem spórolni a félősebbeknek. Nem vitatom a jelenlétét, idősekre krónikusakra veszélyét, de kicsit túl van lihege néha. Korrektebb tájékoztatással és logikus intézkedésekkel többet el lehetne érni. Már ott se veszik komolyan ahol tényleg szükséges lenne........
próbáld ki reggel-este 50-50 cseppel pár hétig
de nem tudom a mit csinál a véralkohol szinttel az az 50 csepp tisztaszesz, jó eséllyel mutatni fog értéket a digitális szonda
Érdekes mert én se afokhagyma tinkturával se a propolisszal nem érek el látványos hatást. A propoliszt egyéb jótékony hatásai miatt is szedem, immunerősitőnek kiváló ősszel-tavasszal.
Asszony üzeni nagy szükség van az olyan emberekre akire nem hat a korona, és nem fogyasztja a védőfelszerelést.

Maszk, távolság tartás az emberek közt, kézmosás ha hazaértél. Olyan nehéz ezt betartani?
Meg aztán a nagy átlagbol.származtatott ideális érték szélsöségesebbeket is tartalmaz. Nekem sose volt 130 alatt. Meg aztán lépem sincs, az is emeli kicsit. De teljesen gond nélkül és problémamentesen elvagyok a 155-160- nal is, de erre már szedek minimális menyiségben gyogyszert hogy ne kelljen harcolni mindig az orvossal. De az is elgondolkodtato hogy legalább három gyogyszert kivontak a forgalombol mert kiderült rákkeltö miota szednem kéne. Még jo hogy nem szedtem be. Aztén kettöt meg a mellékhatásai miatt cseréltettem. Most fél.szemet szedek a békesség kedvéért igy 140 körül van.
nekem is volt jó sok éve magas vérnyomásom, még gyógyszert is szedtem rá
aztán a propolisz kúrákkal teljesen elmúlt, persze nem az ideális 120/80 de ilyen 130 körüli szinte mindig, egy ekkora dagi dögnek mint én vagyok szerintem ez teljesen jó mert 120 felé már elmegy a kép pár másodpercre ha guggolásból felállok
https://hardrock.hu/elhunyt-ed...

Még egy legenda elment...