Igen, én figyelek, tanulok és megértem azt amit a nálam jóval okosabbak mondanak. Az hogy a kormánynak nem hisz valaki még talán érthető is, de a feleségem nem a kormány. Információ első kézből.
Tehát akkor milyen orvosi végzettséged van? Ja hogy semmilyen? De azért úgy gondolod te jobban tudod? Nincs több kérdésem.
Erről semmit nem tudunk, de nem is tudhatunk. Ugye több tényező is lehet, mi felsorolhatunk akármennyit, biztosan van még azon felül is. Pl. a logika azt mondatja, hogy a fehér ember a nyerő, ha válogatni kellene. A rizszabálóknak átlagban magasabb az IQ-juk, de valami hiányzik belőlük, hogy mégsem náluk van a legfejlettebb világ, habár az a fejlettség, amit a nyugatiak a magukénak vallanak, korántsem biztos, hogy az a valódi érték. A niggerek ugye a fasorban sincsenek, ne is beszéljünk róluk tovább.
De viszont egyre jobban elterjednek az élet majd' minden területén a robotok, nem kell annyi kiművelt emberfő, elég annyi, aki a robotokat megtervezi a többi lehet nigger is, fogyasztani teljesen jók, sőt.
Egy kis adalék, hogy miért a fehér, európai ember lett a legfejlettebb rassz. Egy elmélet szerint azért, mert a történelemben egymást váltogatva, illetve egymás mellett léteztek a világi és a vallási (egyházi-spirituális) kormányok/királyok, és eképpen amire nem talált az egyik megoldást, arra talált a másik.
„Minden lélek engedelmeskedjék a felettes hatalmaknak, mert nincsen hatalom mástól, mint Istentől, ami hatalom pedig van, az Istentől rendeltetett”
Akkor még nem volt internet, nem volt ekkora információáramlás, most az már nem működne olyan könnyen. Olyan érdekeltségeik vannak, hogy egy háború olyan károkat is okozna szerintem, amit ők sem szeretnének. Minek lerombolni az infrastruktúrát?
Én most is azt mondom, ez egy főpróba az igazi tisztítótűzhöz.
nem eléggé halálos, sem darabszámra sem társadalmi spektrumra, hogy ennyire félni kelljen tőle, amit nem tud a vírus azt megteszik helyette azok, akiknek ez érdekében áll.
Ugy igazitják a számokat hogy a lakosságot a szükséges mértékig bizonytalanságba tartsák, de azért arra vigyázbak hogy anarchia ne legyen. Ahogy eddig is.
Én azon gondolkoztam hogy ugye harsogják minden ősszel az influenza szezont,most azzal mi lesz?Egybe mossák?Ugye abban is sokan meghalnak,szerintem ha megnéznénk majd a 2020as mérleget több lenne az influenzás halál mint a koronás.
Nekem a szomszédom koronás(volt).Egy hete gyógyult meg.Azt mondta utána,hogy túl van lihegve.Mondta hogy két éve influenzás volt és sokkal rosszabbul volt akkor,ő.
Tehát akkor milyen orvosi végzettséged van? Ja hogy semmilyen? De azért úgy gondolod te jobban tudod? Nincs több kérdésem.