Ne viccelj már!
Annyi baromságot műveltek, nyilatkoztak, hogy az már fájt.
Én elhiszem, hogy az asszonykád oltja az agyad, de azért van élet azon az egy szem kórházon kívül is!
Nem linkelem a cikket, de elég jól leírták, hogy mi az oka Gödémynek, Lenkeinek és a harmadiknak, igazából egyik sem vírustagadó csak a problem kezelésével nem értenek egyet mert arracsak az ő módszerük a nyerő.........valahogy ming érdekelt különböző vitaminoscégben.
Kormánynak semmi köze ehhez.
A jelentést a kezelő orvos adja le az ANTSZ-nek akik a WHO ajánlásait betartva dolgoznak.
Cecilke kb. az utolsó aki bármit is megtud bármilyen eseményekről ebben a láncolatban.
Megelőzési paradoxon.
Ha sikeres volt a védekezés, akkor sokan felesleges túlreagálásnak tekintik.
Ebből fakad az oltásellenesség is, meg a COVID tagadás is.
Jelenlegi hullám pont ezért jóval nagyobb mint az első, mert nem veszik komolyan sokan.
Pedig világosan látszott mi történik ha nem fékezzük a terjedést időben, az olasz, spanyol és az amcsi példából.
Elég rövid memóriára vall, hogy ezeket már elfelejtették az emberek.
És elég ijesztő hogy ilyen embereknek van szavazati joga, mert pont ilyen könnyű manipulálni a választásokra.
Csak az ismerőseim körében ez évben 3man haltak meg daganatos betegségben (hasnyálmirigy/ gégerák), a negyedik pont most halódik , ismerős kovidost meg még nem is láttam.
Nem gonodolom hogy szélsőségesen látja csak nap mint nap beszélgetnek róla és aki kapcsolatba van a betegekkel az a sűritett állományt látja és ezekről tud beszélni. Az ember pedig sok esetben hasonul illetve alkalmazkodik a környezetében lévő folyamatos ingerekre.
Azért az meg milyen már hogy ne menj orvoshoz, telefonon megmondja mi bajod és mit szedj rá.....Á, ennek aztán semmi veszélye..... mint az elmaradt kezeléseknek se......
A közelemben az első hullámban senki nem ismert covidost....most vannak a közelben bőven, egyetlen egy meg is halt ehhez köthetően de azt se ismertem....ellenben féléven belül meghalt rákban hacsak gyorsan végig gondolom 5 közvetlen ismerősöm aki nem volt 52-nél több de a fiatalabbak negyven felett valamivel....Meg olyan is van akinek a szenvedését nem enyhitették mert kell a hely, nem kevés......
Erre csak azt tudom irni, hogy a sirköves cimborám a temetkezési vállakozókkal napi kapcsolatban van. A covid tavaszi hulláma idején alig volt temetésük, kevesebb mint a felére esett vissza, mivel kibasztak mindenkit a kórházakból és a család ápolta a betegeket akik valahogy nem akartak meghalni annyira.
Mostmar tudom.