Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon konspiratív:)
A navosok szoktak még ilyen férgek lenni.
Túlfejlett, borostás 17 és fél éveseket küldenek be dohányboltba.
Rasztás niggert, próbavásárlónak, stb.
Európai megoldások piti problémákra
ez semmi
vasútnál egy kalauz ismerős úgy bukott meg hogy felszállt egy ember egy láncfűrésszel, de nem ám valami boltban vásárolt új géppel hanem egy használt retkes büdös fűrésszel, de a csávón is volt forgács meg por itt-ott
mondja a kallernak hogy fát voltak vágni aztán elkocsmázta a jegynek az árát, csak pár forintja maradt azt odaadja ha nem szállítja le
ismerős elvette a pénzt, a láncfűrészt letette, igazolványt elővette és ismerős másnap már nem is volt kaller
most valami boros cégnél dolgozik sokkal több zsetonért, azt mondja szerencséje is volt evvel az akcióval mert magától úgysem váltott volna és már romokban volt az idegrendszere a sok hülye utas miatt
Választhat a sima ólom és a rézköpenyes közt.
Egyedi kedvezmény mindenhol van
Különvélemény film
Ha gondolod szivesen rádobok egy 10-es pusz kedvezményt.
Na jó, akkor te kaphatsz nagyobb korkedvezményt is!
nem nem igazából csak 25 vagyok
Minek veszekedni, amikor lehet verekedni is?
https://index.hu/belfold/2020/...
Mindig ez a kivételezés.Nooooooo.
Nem véletlen.
egy fasza ötlettel el lehetne fogadtatni
pl az agyát rákötik egy nagy számítógépre és a digitális világban él tovább minden bajok nélkül, pár embert tényleg rákötnek valami kamu cuccra és azt mutogatják mindenkinek
közben meg aki bemegy simán ledarálják kutyakonzervnek
nem különbözne a vallási dolgoktól sem csak itt lehet valami kézzelfoghatót is felmutatni
Ez megfontolandó ha a szüleim lehetnek kivételek kivitelezhető is lenne
Akkor lassan aktuális
Mondjuk pipi korkedvezménnyel előbb mehetne.Egy 15 évvel.
hozzánk az egyik boltba bejöttek a navosok (rapid ellenőrzési csoport) Először csak az egyik direkt maszk nélkül Az alkalmazottam mondta, hogy legyen szíves vegye fel a maszkot mert ez a szabály Még mondta is, hogy mi van maszkabál lesz Aztán bejött a társ egy nő Az próbavásárolt. Nos ilyen geci módon is ellenőrzik, hogy az üzletek betartják-e a maszkkal kapcsolatos szabályokat. Utcán én április óta nem láttam senkit maszkban kb. 50 közepes és nagyvárost megjárva se
Hosszú hétvégékre is eljárogatunk a családdal. Tömeg-tömeg hátán maszk nélkül és mindenki boldog 1,5 méteres távolság bobnál, libegőnél sorbanállásnál várlátogatásnál, kajázókban
Ha ezt komolyan kellene venni ininek meg kellene növeszteni a cerkáját 1,5 méterrel hosszabbra, ha rá szeretne lőni az asszonyra
Olyan mint a kaparós sorsjegy? "Sajnos nem nyert".
nem is nagyon érdekel a téma ezen része, inkább csak az hogy olyan káoszt csináltak evvel a vírus hisztivel hogy fél világ erősen megszopja
pl ismerős csípő protézis műtétjét 2x halasztották el a vírus miatt, amire sok évig várt
másodszorra úgyhogy bent volt a kórházba és amire sorba került volna közölték hogy öltözzön és irány haza mert minden nem életmentő műtét elhalasztva
a tavaszi halasztás annyival volt jobb hogy felhívták előtte hogy ne készüljön mert nem lesz műtét
Máshol is igy van. Ha a maszk akkora védettséget ad mont ahogy mondják és nem csak ott kellene ahol szükségszerü már mind meghaltunk volna. Mindenki csak akkor veszi fel ha belép arra a helyre ahol hordani kell, kétharmadának az orra kilog belple felének a szája is, ráadásul a maszkok többségén már képtelen megkapaszkodni a covid mert a többi virus baktérium meg kosz lelöki onnan annyira agyonhasznált.

Itt egyetlen figura halt meg a környéken, lagziban mindenki elkapta, de több napos láz után se akart kórházba bemenni, amikor bement lélegeztetöre akarták tenni hogy a tüdeje tudjon regenerálódni de megtagadta. Az orvos szerint is csak magának intézte a bajt.
Egyszerűsíteni kell,mondjuk 59 éveseket autómatikusan tarkón kell lőni.
Legalább nem kell nyugdíjra meg esgészségügyi nyávogásra költeni.
Jah,hát tény hogy addig mindenki beleszarik amíg mással történik meg.
Kár ezen agyalnod, nem tucc mit tenni... olyan, mint a WC: ha menni kell, hát menni kell!
most ezt miért mondod? a melós maszkom rendszeresem mosva van, benne van a melós nadrág zsebében és mindig tiszta
én azon a véleményen vagyok ha az ilyen 40-50 év körüli emberek kezdenek el tömegesen hullani a vírus miatt (mint pl én akik igazándiból nem rendelkeznek acélos szervezettel de amúgy még 10-30 évig eléldegélnének) akkor jön a baj meg, addig senki semmit nem fog érezni
800 elhunyt semmi egy 10 millás országnak, de még napi 800 sem, főleg úgy hogy a többsége amúgy is letette volna a kanalat belátható időn belül

de amikor naponta 4-5 ezren(lakosság 20% éves szinten) halnak meg az említett korosztályból akkor fel fogja venni mindenki a legfaszább maszkot és nem hogy nem fog kezet de még a közelébe se megy senkinek sem és lesz ám fekete-fehér öltöző minden előszobában
egy ideig......
utána szép csendben éhenhalunk és kihalunk a föld többi élőlényének teljes megelégedésére