Üdvözletem neked, és sajnálom, ha ez az üzenet meglepetésként érted. A nevem Mrs. Ann William, özvegy, jelenleg kórházban vagyok vérrákban és Parkinson-kórban szenvedve. Már csak néhány hónapom van arra, hogy éljek, és át akarom utalni az (USD 6 500 000) dollárt az Ön számlájára, hogy segítsen nekem. Ossza el pénzeszközeimet jótékonysági otthonokban az Ön országában.
Amint megkapom válaszát, további részleteket vagy teljes történetet közölök, amint az alapot letétbe helyezzük egy bankban,
holnap megküzdünk vele ismét
denlehet körbenézek az alin van-e értelmes krimpelő max 3 ezerig mert lehet majd egyszer ismét kelleni fog, de inkább ne kelljen
a finom motoros funkciók alig működnek az ujjaimban az ilyen apró dolgok egyre szarabbul mennek
Ja, ezt később láttam...
Én hasonlóan jártam itt. Redőnyös vállalkozó elvállat egy nagy iskolát, kompletten, mert sógor-koma volt. Kiadta egy villanyszerelőnek akit történetesen ismerek, haver. Na, én segítettem neki, hogy hogy kell a dugót bekötni ennyire fogalmuk nem volt az egészről. Milliós munka persze...
Mivel fiam oda járt iskolába anno, emlékezetből javasoltam neki, hogy hova mit telepítsenek, hogy működjön legalább.
Azta... ilyet pénzért kiadott valaki a kezéből? (és gondolom, nem kis pénzért) Lehet, lörincünk induló network vállalkozása volt, és mindjárt egy 200 végpontos szállóval kezdett
Pesten kellett volna dolgoznom talán lett volna igény rendes munkára is... mert itt vidéken csak igény volt, pénz nem
az a vicc hogy aljzattal sincs net, a narancs a barna és a zöld szín hibás
a kék az fasza ott nincs szakadás szóval pótféklámpának még jó lehet az a vezeték
A lányom ezen van felháborodva, mióta kijött az új rész, hogy: A film végén Rey hová rejti "Anakin nemszeretemahomokot Skyvalker" kardját? Hát még szép, hogy a sivatagba,a homokba
Adtam ra ajánlatot tavaly, nem is volt drága 48 szobás szállodára, anyaggal, patch paneleket, mérési jegyzőkönyvvel stb mindennek együtt ha hol emlékszem olyan 2,5M lett volna....
ááá az nagyon drága., majd az ő emberük megcsinálja a feléért.... mint kiderült Villanyszerelo volt, aki minden cat kábelt uugy levágott minden szobában mint a vezetékeket..... így sikerült mindenhol megcsinalni mint a rack szekrényt.... de közben mindent be is gipszkartonoztak....
hívtak, hogy baj van, mert nem jó....
megnéztem, mondtam hogy most mar 4,5M
ha enném mindet akkor már elérne a pöcsöm nyíregyházáig