Ha visszatérő dolog,akkor hagyom!
Csak gondoltam tisztába tehetnénk a fogalmakat!Ettől függetlenül,én is hajtókart mondok a dugattyú-főtengely között,pedig beszedtem annó 1-2 egyest miatta szerkezettanból!
Na megint pér napog el lesztek ezzel a hajtórúddal, ami szerontem.is.simán hajrókar, mer az szok lenni csapágyas
Mindenesetre ma jót motoroztunk irgalmatlan.szar utakon, de a végére csak lenyomtunk bosszubol egy lillafüred felsötárkány.odavisszát
Ez a hivatalos megnevezése az alkatrésznek!
A főtengelyhez kapcsolódik a hajtórúd,a hajtókar meg az ami a kereket hajtotta.Vagyis mindkét megnevezés létezik és más-más alkatrész neve.
felénk ilyen nincs, itt emberek laknak nem mindenféle picsogó kis picsák
amikor felgyújtottam a maradék hugarocellt, a házunk fölé értek a lángok pedig 8,5 méter a gerinc, mégsem hívta senki sem a tűzoltókat, pedig fél falu a csodájára járt
mondjuk hungarocellt az életben nem tüzelek újra, olyan fekete füstöt dobott hogy a holdról lehetett látni
Tévedsz: tavaly óta az önkormányzatok tilthatnak minden zajjal járó munkavégzést vasárnap (szinte mindenütt tiltják is). Olvasd el a ti településetek zajrendeleteit.
nincs olyan hogy nem lehet zajongani vasárnap
amugymeg buzi aki nem flexel hétvégén
én biztos elővettem volna a fűnyírót zümmögtetni ha beszólna vakami szomszéd
Csak gondoltam tisztába tehetnénk a fogalmakat!Ettől függetlenül,én is hajtókart mondok a dugattyú-főtengely között,pedig beszedtem annó 1-2 egyest miatta szerkezettanból!