Ha ott 90el mész akkor meg tudsz állni, de még kicsivel többnél is. A legóvatosabb becslések is 150et mondanak, inkább több . + a kikanyarodó autó mögött várakozó sem látta még a motorost mikor az autó kikanyarodott.
Ok, de ki állapította meg ilyen hamar, hogy gyorsan hajtott? A szakértő vagy csak úgy gondolják? Én sem gondolom, hogy minden szabályosan történhetett, de ezt kijelenteni a szakértő előtt nem biztos, hogy korrekt.
Csak tippelek, a halsütő lehet az étterem,tihany felé aszófőtől,A képen van egy hajlat.Előtte egy kurvanagy egyenes,dombon ülő főcsomó legyek ha ott 80-90-el poroszkált,ne legyünk álszentek.Én se tettem volna.
A második képen aszófő irányából az egyenes.
Mivel ahonnan kikanyarodott attl nem messze van egy nem belátható kanyar, így az autós addig lát és addig tud meggyöződni hogy jön-e valami. Ha valaki onnan kikanyarodik akkor aki a kanyarból kiér hibátlanul le tud lassítani, kivéve ha versenypályának használja az adott szakaszt. És itt ezt történt.
A második képen aszófő irányából az egyenes.
Max még 2 évig éjszakázok aztán lehet ott hagyom a céget is, elég volt a hülyékből