Hülyegyerek a nénikéd kicsifja esetleg! diplomás embörrel beszélsz aki szit nagyúr!
tudom ez jó cucc, de nekem az a te fajta óccsóbik megoldás van.....4 napra jó egy személynek az is.
láttam a lengyeleknél trámpf 765.öt......egy csaj volt vele, szép kis moci, de a hangja gagyi volt, és szarabbúl pakolható mint egy japán sportmotor, az nem győzött meg, meg mondták a túrások, hogy volt valakinek egy 1050, és felejtős, mert többet vót szírvízben mint a tulaj alatt!!!!!!vett egy vfr 1200-at, és az jobb.
Nekem vész-vész tartaléknak van egy teljes verziójú Sygic offline navigáció teljes Európa térképpel a telómon (12 Euro volt 4 éve, most szerintem olcsóbb), ha valami elbaszódna, akkor még mindig tudok navigálni.
A kocsiban meg fordítva: gyári, beépített GPS híján az a telón futó Google / Vaze navigációkat használom a kocsi nagy kijelzőjén (Android Auto-val), de eszem ágában sincs eldobni a picike, 4,3"-os TomTom GPS-t (örök térképfrissítéssel), mert az tuti működik bárhol, bármikor. Sok éven át bizonyított.
A gyengébbek kedvéért ujra leírom.
Úgy volt hogy szerdán kora délután összekészülök mert bejön helyettem,amit cseszett megtenni,de legalább szólt hogy nem tudja beforrasztani mert nem jó a port amit vettem hozzá.
Így jött egy utolsó esély a régi teló,és egy motodetail tok,mivel a telefon nem vízálló és nincs hozzá semmilyen tartóm.
Ezt 7 kor rádugtam és tűz movárra.
Működött is,itthon,kinn már nem.
https://sw-motech.com/Produkte...