Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem ezek a szarok közvetlenül az akkuról kapnak tápot. Gyújtásjel meg ott van az egyik üres csatlakozón az akku mellett.
Neked a burkolatlan motoron nem állna semmiből behúzni egy vezetéket a kormányhoz. Nekem le kellett bontani a joghurtos doboz készletet.
Az volt a kedvencem amikor jöttem át a határon, persze meg kellett állni. Az a csicska meg megszólal hogy forduljak vissza és egy másik határon akart átvinni
Melyik saját töltőjével ? A szivargyújtóssal amiben néhány km alatt szakad le az a kis tekercs vagy a beépíthetővel ami kibír pár 100km-t ?
Mivel szerintem az utóbbi 3-4 évben,vagy míg egyáltalán létezik waze nem voltál a határon kívül.
Offline térképet meg töltöttem volna fel ha nem indulás előtt 3 órával tudom meg hogy nem jó az előre megvett USB port amit be kellett volna 20 perc alatt forrasztani.
Guglimapsz nem buziskodik neked mostanában ? Elkezdte az is, hogy újratervez szó nélkül. Eddig feldobta a kérdést hogy an egy rövidebb út, most meg megyek látom, hogy egyenesen sokat aztán egyszer csak szól hogy forduljak vissza. Hihetetlen, hogy ennyi informatikus van és egyik sem tud összerakni egy jól működő navigációt.

Lehet, hogy ki kellene próbálni az androidos xridert ? Nem merek se garmint se tomtomot venni mert félek hogy nagyon sok pénzért az is ugyanúgy bevisz az erdőbe teljesen váratlanul.
Először is az a szar is már megviccelt,a kis tűs szemét ugyanúgy nem töltött.
A másik hogy a csatlakozót becsípte a kormány és ellapította,emiatt nem jön be hogy ott fityeg a kábel,kurvamacerás kivenni,betenni a gps-t,és nem mindig kel így baszottul csúnya a bölcsőt mindennap nézni,és nem vagdosok kábeleket egy 17-es can-bus-os motoron hogy azt a hoki kínai töltőt a hajszálvékony kábelével beforrasszam.
Marad az USB.
Vagy majd átalakítok egy USB kábelt egyedi csatihoz és szítfaragom a házát,vagy veszek egy szintén gagyi androidos kínai gps-t.Annak nem 1200-as hulladék akkuja van hanem 4000.-es hulladék.
Mindenkinek működik a telefon is meg a Waytek is, csak ő találja ki mindig, hogy lehet a legtöbbet szívni
Nekem soha nem volt gondom. Waze offline is működik, csak indulásnál kell net, akkor letölti az útvonalhoz szükséges térképet, meg a traffipax infókhoz.
Mire kell neked az USB-port meg a powerbank? Saját bölcsőjében, saját töltőjével felszerelve használd!
A második TK után már nemigen.
Az USB portok nemigen birják,az akku is gyengécske,rádugva a powerbankra folyamatosan töltés megszakadt,akku lemerül jel villog rajta.
A jó öreg Wayteq xRider.....
Én se. Ilyenkor marad a hagyományos igo8.
Kérdés.
A google térképen hol lehet bekapcsolni a követést?
Mert mikor megy a navi akkor jól leköveti merr jártam,ha nem megy akkor csak a főbb pontok közt egy egyenest húz,nem követi le az útvonalat.
Plusz egész baszott labanclandban nem volt mobilnet,barangolás bekapcsolva,vagy 6 GB internet,és sehol.Ami szívás hogy nem volt offline térképem így nem ment a mobil navigáció sem.
mondtam én hogy szívás a telefonnal navigálni.
Állítólag APN-t kellett volna váltanom.................azt sem tudom hogy miafene az.
Mi van, nem volt elég a lefolyótisztító?
Oszi,adj életjelet...........................
azért szerintem a bill nem a cukorka színvonala
ne a mostani dolgokat nézzük hanem amivel kezdődött
elég sok oprendszer van-volt de azert a dos-win régen alapjaiban változtatta meg a számítástechnikát
bill meg cuki két nyomorék stróman!
Semmi közük a szerencséhez, a róluk szóló "dokumentum" filmeket meg hagyjuk
Miért basztak volna ki vele?Igen,normális élet.
"és majd ha kinyílik az értelme, ezt fel is fogja."
És akkor mi lesz?Neki az lesz a normális élet,pont mint aki vakon születik,annak is az a normális.
Mert akkor szerinted ilyen esetben mit kéne tenni?Bedobni az oroszlánoknak,vagy mit?Ugyan már,mennyi álszent ember van itt,kíváncsi lennék a saját gyerekeitekkel unokáitokkal lenne ez,mekkora vélemény változás történne.
Jó éjt.
Akkor jó, mégis 1etértünk! ezen felbuzdulva mék' is aludni na csá
Deezt leírtam!!!!!!!!!!!!!!
Az, hogy szakmailag jó, az még KEVÉS!
Előbb írtam!
Szülei örülnek, a gyógyszergyártó örül, a facebookos buzik szintén, hogy megnyugtatták a saját lelkiismeretüket, tehát mindenki jól járt.
Biztosan több 100 ezer van, aki van olyan informatikus, mint Bill vagy Cukker. Csak nem volt akkora szerencséje... de a lényeg nem ment át... ezek a dolgok megtörténtek volna enélkül az emberek nélkül is.