A fos kivitelezésben teljesen igazad van, a rázkódással már kicsit vitáznék.
A nappalimban 3 ledes ment ki kb. 3 hét alatt, földrengést nem észleltünk
Mondjuk az is igaz, hogy a többi 10 meg kb. 4 éve bírja.
Pár hónappal ezelőtt tettem a motorba , 2 db LED-es izzót, helyzetjelző, és féklámpa ! Egészen két héttel ezelőttig működtek, majd a féklámpa égő , (gondolom túlmelegedett) zárlatos lett, de annyira hogy kibszta a főbiztosítékot !! No erre fel én meg kibsztam a másik LED égőt is rohadjon meg. Mert ez a szr ha zárlatos lesz, akkor nem szakad meg, hanem ott van az ordas zárlat, folyamatosan a motor elektromos rendszerében . Ilyenkor van az az eset, amikor a kipróbált és bizonyított A JOBB! Itt most éppen csepereg
Állítólag a tömény lúg oldja legjobban a szerves cuccot. Először, mikor hideg zsíroldóztam, nem vettem komolyan a kesztyűs figyelmeztetést - két napig nem volt ujjlenyomatom és fájt is kicsit. Pedig az valami lófax 5%-os...
..de egyszerűbb Zolit megkérdezni, miben oldotta fel Alfát
A sok pihe puha kéz mikor megkérgesedik és te belefulladsz az akkor már általad lopott pénzbe teljesen elpuhulva akkor azok a kérges markok a torkod szorongatba adják kezedbe a csákányaikat.
Ha én lennék a főnök mindenki két lábon állna s újra kellene nyitni a kőbányákat
Sok pihe-puha kéz lenne hólyagos, azoké akik eddig csak a lopott pénzt számolták
http://youtu.be/btrXpEhrsR4