Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most írtam először nem én mosdattam ki.....
Ellenben tőled folyamatosan csak férfi ellenzéki politikusokról olvasok...... sztem itt van a bibi
eletemben nem lattam, csak te emlegeted allandoan. Az azert jelent valamit hogy vele kelsz-fekszel.
Te haverod
Bele vagy zugva Kaletaba.
Nekem inkabb a kormanyszovivo csajszi jon be, de izlesek es pofonok.
Azt hiszem ez lenne az elfogadás csúcsa
Legyen a kis Kaleta Gabika... . társelnök meg Schmidt Mária.... a jelszó "szexi, trendi és fancy"
Ne legye, valami okosabb kell,Hadházi, tarselnoknőnek meg a MarkyMark.
úgyszoktam azért 5 mrd vel a zsebembe csak vennék újonnan valami alsókategóriás matadort rá
Há mind a!
Legyen a Deutsch Tomi.... ő még zsidó is És senki nem szólhatna egy szót sem....
Nem is lehet hatalmad te egyszerű.
Anyáddal élsz!
Ne pocsékold a pénzt, jó állapotú, tíz éves gumit vegyél rá!
Megvan a nagy kekseg?
-Enzo mit csinalsz a penzel
-lefenyeztetem a kocsit
http://youtu.be/SGBE0QMXi1Y
annyira csődközelben vannak, hogy a mészáros holdingé lassan az egész biztos azért teszik rá a kezüket mert szar buli
külföldre még mehetsz nyaralni Persze csak ha zöld besorolású
többnyire nem egy ember a tulajdonos hanem befektetői kör. Azok tudnak ilyenekben gondolkodni. Ezek cégcsoportok. Nem olyan mint egy kisvállalkozó, hogy befekteti az utolsó kanyi vasát is az induléó vállalkozásába aztán 2 hónap múlva esetleg elbukja az egészet. Ezeknek aprópénz. Csak egy szimpla befekteés hosszútávra a meglévő 100 másik mellett,
Természetesen ha nekem lenne 4-5 mrd én sem szarakodnék befektetni. Azzal már elkaristolgatnék egy darabig az én szintemen. Lehet vennék a hájeszra új gumikat
"Maradj otthon!"
Nem tudom, nem voltam azóta... lőrinc érdekeltségeit is hanyagolom, Almádiban a BÁL resortban is egyszer voltam, mióta övé, de nem tetszett, ahogy átformálták. Igénytelenebb lett.
Úgyhogy innentől bojkott, de egyre nehezebb dolgom lesz, mert már lassan minden kecó az övé
Sokkal,legyen libbant.
Ezen már túl vagyunk....
Ennél jobban befogadóbb? Még a végén azt mondod, legyen cigány a miniszterelnök is....
Mennyi bajotok van az etnikummal,legyetek mar befogafobbak,BLM na.
Akkó a pajeszosok maradtak?!