Ilyent soha nem mondtam, de ami nekem fáj (-hat), azt maradéktalanul betartom.
Ismerem a korlátaimat, és azokat igyekszem nem átlépni. A faszi ha lement volna a szakadékba, akkor max. csodálkoztam volna, de így, hogy másnak kárt okozott, már csak ne kelljen szemérmesen hallgatnom.
Nem kívánok semmi rosszat, de kíváncsi lennék, hogy a hozzád hasonló bölcs emberek milyen mesét adnának elő ha balesetet okoznak. Persze tudom, Te soha semmi rosszat nem csinálsz, kreszt betartva közlekedsz minden ezred másodpercben. De azért mégis kíváncsi lennèk arra a több oldalas írásra amiben magyarázod, hogy a nap a szemedbe sütött és olaj is volt meg persze igazából a másik volt a hibás.
Mert?
Egy nyilvánvalóan hülye ember hülye cselekedetét hogyan minősítsem? Ha szemérmesen hallgatok arról, amit azért mindenki tud és gondol, akkor miért vagyok megfelelő a kényes ízlésnek?
Egy mondhatni nem belátható kanyarban így haladni, mert "tegnap sem jött erre semmi"?
Sziasztok! Bocs az off-ért, de van itt valaki, aki komáromi? Ma összefutottam egy lánnyal a komáromi MOL kúton, egy fekete nakeddel volt, talán Hornet lehetett, de nem a motort figyeltem. Esetleg köztünk lehet?
Ismerem a korlátaimat, és azokat igyekszem nem átlépni. A faszi ha lement volna a szakadékba, akkor max. csodálkoztam volna, de így, hogy másnak kárt okozott, már csak ne kelljen szemérmesen hallgatnom.