Privátba írd le kérlek mik az okok hogy “ilyen” lettél ,megbeszélem a kollégákkal pénteken.
Akkor szoktunk szakmai beszámolókat tartani .
Hátha segíthetek !
Konkrétan ki a l@..sz kérte ezt tőled???
Megvárom a válaszodat,hátha lesz,mert csak arra reflektálsz amihez kedved van,utána aktiválom a felhasználó blokkolása lehetőséget.Ugyan is nekem nem jön be ez a noname nyomulós szerencsétlenkedés,amit itt művelsz.
Látom, még mindig elemző tartja életben az üzenőfalat
Mért álltok le vele vitatkozni? Sok itt a barom, velem együtt, de valamennyire már ismejük egymást - viszont ő sérült... nem ÚGY hülye, mint mi
Illetve az Egyetemről !
Bár ti nem tudjátok az mi
Nálad mi okozta ezt a frusztráltságot ? Kiskorodban sokat bántottak a többiek ?
Vagy a szülők váltották ki belőled (problémás gyermekkor )?
Picivel te súlyosabb eset vagy mint a többi komplexusos ember itt ,mert ők a motorral kompenzálják a fogyatékosságukat Lássuk be van mit !
Te ugyan ezt próbálod ,de motor nélkül !
Kérlek mesélj erről nekem ,együtt hátha találunk rá megoldást . Természetesen férfi így sem leszel ,de megtanítalak elfogadni magadat !
Akkor szoktunk szakmai beszámolókat tartani .
Hátha segíthetek !
Aktiváld!
Most!!!
Megvárom a válaszodat,hátha lesz,mert csak arra reflektálsz amihez kedved van,utána aktiválom a felhasználó blokkolása lehetőséget.Ugyan is nekem nem jön be ez a noname nyomulós szerencsétlenkedés,amit itt művelsz.
Hogy kávéztál a pároddal és megnyugodtál . Nem mész bele többször !
Na jó ez a te dolgod ,de így nem lesz gyerek azt tudod ?
Picit műveld magad előtte !
Csak egy jó tanács
Olvastam hogy apukád molesztált kiskorodban !
És én vagyok a sérült?
De kis makacsok vagytok!
105 már elindult az úton ,neki segítek is!
Mért álltok le vele vitatkozni? Sok itt a barom, velem együtt, de valamennyire már ismejük egymást - viszont ő sérült... nem ÚGY hülye, mint mi
Bár ti nem tudjátok az mi
Nálad mi okozta ezt a frusztráltságot ? Kiskorodban sokat bántottak a többiek ?
Vagy a szülők váltották ki belőled (problémás gyermekkor )?
Picivel te súlyosabb eset vagy mint a többi komplexusos ember itt ,mert ők a motorral kompenzálják a fogyatékosságukat Lássuk be van mit !
Te ugyan ezt próbálod ,de motor nélkül !
Kérlek mesélj erről nekem ,együtt hátha találunk rá megoldást . Természetesen férfi így sem leszel ,de megtanítalak elfogadni magadat !
Arra válaszolj ,amit TE írtál !