Hány olyat lehetne linkelni mikor a korodbelieket trancsiroztak szarrá puszta figyelmetlenségből, lassusagukbol, vagy egyéb önhibájukonbol, de miért lennék akkora paraszt / mint te, hogy még vihogjak és trombitazzak is mellé /
A zsidrak2-n most volt az Axefly felé orosz box.
Lényeg a lényeg, hogy kihozták:
A motorosok nem figyelnek, vaganykodnak, leszarnak mindent, és egy pszichológusnak az volt a vegszava, hogy magamutogató egoistak Na azt meg, hogy ? Egy csomóan még 2metert sem tudnak kerekezni A többi fele meg csak erőből veri neki és a holtpont közepében sincsenek
Na kb.leírtad a lényeget... A hülye embereknek ez kell:foci EB,sorozatok,X-traktor... Addig se kell gondolkodni. A főgecik meg nyugodtan hátradőlnek,az adókat már beszedték 2szeresen mindenből és lopnak tovább meg hülyítik a népet a kis szar kütyükkel...ami tovább mossa az agyat...
ne rinyálj baszki, most még csak a pénzed van oda......
a középkorba az urak jobban szopatták a pórnépet
csak hogy megnyugodjon mindenki(amire már a 2. szabad választás után rájöttem):
-csodák nincsenek
-a köznép mindig megszívja
-mindegy ki szopat
kb ennyi
nem is kell evvel foglalkozni csak fizetni a törlesztő részleteket, nézni a lapos tévét, gyújtöhetni a pénzt az ájfón 8-ra aztán nem kell itt gondolkodni, az semmi jóra nem vezet
a 8 osztályosról meg annyit hogy bukó emberek mindig kelleni fognak, nekik nem kell sok ész, csak annyi hogy tudják befogni a pofájukat és csóválni a farkukat
gázzal járok, szóval szarul venné ki magát ha beállok mérek aztán továbbmegyek
hegesztek pót tankot aztán jó lenne tudni mekkora töltő csonk legyen
a 3/4-es csonkra gondoltam abba csak belefér
A jobbak tudják, hogy csak a lóerő és a nyomaték számít
Lényeg a lényeg, hogy kihozták:
A motorosok nem figyelnek, vaganykodnak, leszarnak mindent, és egy pszichológusnak az volt a vegszava, hogy magamutogató egoistak Na azt meg, hogy ? Egy csomóan még 2metert sem tudnak kerekezni A többi fele meg csak erőből veri neki és a holtpont közepében sincsenek
a középkorba az urak jobban szopatták a pórnépet
csak hogy megnyugodjon mindenki(amire már a 2. szabad választás után rájöttem):
-csodák nincsenek
-a köznép mindig megszívja
-mindegy ki szopat
kb ennyi
nem is kell evvel foglalkozni csak fizetni a törlesztő részleteket, nézni a lapos tévét, gyújtöhetni a pénzt az ájfón 8-ra aztán nem kell itt gondolkodni, az semmi jóra nem vezet
a 8 osztályosról meg annyit hogy bukó emberek mindig kelleni fognak, nekik nem kell sok ész, csak annyi hogy tudják befogni a pofájukat és csóválni a farkukat
Ezekben a gyakorikérdéses válaszokban nem sok bizalmam van
Ezekben a gyakorikérdéses válaszokban nem sok bizalmam van
hegesztek pót tankot aztán jó lenne tudni mekkora töltő csonk legyen
a 3/4-es csonkra gondoltam abba csak belefér