Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tudja valaki hogy a benzinkúton a benzin töltő pisztolynak mekkora a külső átmérője?
Kb 2 hete még személyesen is jöttek ketten, hogy kínáljanak biztosítást, úgy kellett közbevágva leállítanom őket, hogy asszony független alkusz mellet dolgozik, mondom jobbat nem tudnak ajánlani.
Igyál egy sört,engem sokáig rombolt valami brókerek sitnyikje hogy tozsdezzek már fel pakettel beszallhatok,mondom mennyi,hatmillió.
Anyad.
Titeket is hívogat biztosító mostanában az ilyen olyan ajánlatokkal? Ismeretlen számról hívnak: Ezt és ezt keresem... Én vagyok... Van onnek egy .... forgalmi rendszámú .... típusú sportmotorja és szeretnék ajánlani egy balesetbiztositast.
Köszönöm, de nem élek vele.
Miért? Nézze meg mennyi motoros baleset és haláleset volt az idén! Azt hiszi onnel nem történhet meg ??? itt már ferdén állt a szemem, de udvariasan visszautasítottam...
Erre : " ilyen motor és autó mellett csak tellik rá "
Na itt kellett vagy 30masodperc mire újrabootolt az agyam és itt jött az érdekes rész, de A kurva pofátlan mindenit nekik... beszarok... komolyan. Délelőtt volt, de még mindig ezen trinkelem magam
Bár elég valószínűtlen de vedd ki az arcpárnát és nézd meg hogy nincs e benne másik párnacsatlakozó patent hátha arrébb lehet tenni benne az arcpárnát egy picivel. Mert általában az nyomja az ember fülét.
Jézus f@szaaaaaaaaaaaaaaaaa! Csak most lesem...
Vannak am itt kokany praktikak
Jó napot kívánok az extrém fejűeknek, na meg az átlagos golyóknak is!
Jah ha fül akkor bukta. Én a múltkor vagy 15 sisakot felpróbáltam mire megtaláltam a Caberget ami nem nyomta sem a tarkóm sem a homlokom sem a fülem. El is hoztam. Amúgy nekem sem egyszerű sisakot találnom. Ha a füledet nyomja akkor az nem fog javulni.
bele kell tenni egy lapos gumilabdát felfújni adig amíg nem kezd feszülni aztán 3 nap múlva örün és boldogság
ha meg valahol nyom az éle vastag csavarhúzóval(kalapács nyél) megnyomkodni a hungarocellt
nekem az agv nyomott a fülem mögött, nem zavaróan de a 2.nap folyamatos viselésnél már idegesítő volt, ki az arcpárnát és adj neki a kalapács nyelével, azóta fasza
Ez mind rendben van, és így is csináltam. Több napon keresztül hortam, különböző körülmények között (hosszú túra, terepezés, tréning, terepezéses-tréning, stb.), de a FÜLEM nyomja. Mindenhol máshol nagyon frankón fog. Hülye formája van a nagy fejemnek, vagy nem tudom...
Sőt még valami. ezek a sisakoknak ildomos egy picit jobban szorítani. Mivel a nagyobb homlokfal felület miatt ezekben a sisakokban erősebbnek hat a menetszél is. Én akkor cserélem az ilyen stílusú sisakot amikor 200-as tempónál eléri a csőr rész az arcomat. Akkor ugyanis már túlságosan kitágult pedig tudod jól hogy az ember keze befér a csőrrészbe amikor felveszi az ember. Ez a stílus sajnos áldozatokkal jár. Bár a látómező érzésre meg nagyobb az ilyen sisakban szerintem mint a sima speed sisakokban,
szerintem használd tovább nekem W-tech-ből volt hasonló sisakom ez a forma elég furán idomul mivel másképp szorítja az ember felét mint a gömbölyű sisakok. Használd még 2-3 hétig és ha még mindig túl szoros akkor tedd fel a hirdető oldalakra. Értékéből nem veszít ez idő alatt sem semmit sem. Nekem az ilyen stílusú sisakom az első 2 hónapban nagyon szoros volt aztán 2 évig nagyon fasza volt mostanra meg már lötyög a fejemen mint valami leveses kondér. Egyszer kétszer vagy inkább 8-szor 10-szer jól bele kell izzadni mire elkezd istenesen idomulni a buksira.
Igen valamennyit enged, de attól még vételkor nem szoríthat mint a satu, csak foghat! Az enyém egy év hordással , tehát kettő szezon alatt idomult a fejemre.
Vajon a sisakot is fordítva veszi fel?
De igen, csak az eladó azt mondta, hogy amennyit szorít, annyit engedni fog még a szivacs. Tévedett. :'(
Ő így egyedi ! probál a régi motorokra hasonlitani
Te motorostárs ! A jó Isten áldjon meg vagy 5-6 apró gyerekkel!! A fejedet nem vitted magaddal amikor vetted a bukót ,hogy felpróbáld?!
Na jól van már
Sajnos több nap használat után sem tágult annyit, hogy a nagy fejemre jó legyen, ezért most 5.000.Ft kedvezmény, és ajándék kamera-tartó jár hozzá! További részletek a hirdetésben!
Ha bármi kérdésed volna, keress bátran!
http://www.jofogas.hu/baranya/Acerbis_Active_Graffix__L_es__meretproblema_miatt_Ajandek_Kameratarto__48699708.htm
motorozz.hu
ott van jó sok túra
Helló sziasztok. Átnéztem jo par 'topikot' a fórumban... Sehol nem talaltam Számomra hasznos információkat, ezért itt megprobalom. A kérdésem az lenne, hogy nem szerveződik valahol júliusi időponttal Erdelyi túra? Transzfogaras, transzalpina útvonal érdekelne elsősorban. Szervezodtunk egy páran, de végül nem jott össze, Úgyhogy szivesen csatlakoznank ket szemellyel valakikhez.
Sziasztok valakinek 2004 r6 hoz alkatrészek ?
első lámpa
jobb oldal idom középrészen
km óra
Üdv.
Aha értem.
Piros-fehér.