A sima fémlemezt tudod elszínezni de azt is még a fekete meleg alatti hőfokon 300-400 fok között sűrűn figyelve melegítés közben attól függően milyen színt szeretnél sárgásat vagy inkább kékeslilát. Elektromos kemencében csináltuk anno inyas koromban gyertyatartók készítésénél.
Sziasztok! egy 2006-os 510es husim van es el akarom színezni a kipuf csövet de nem ugy hogy megküldöm... mar probaltam lűngol átizzásig melegiteni olajat rákenni de semmi nem történt... esetleg valami alternatíva?
Egyszer mentünk 12motorral hosszabb távra.... Na de az tragikomikus volt Lemaradoztak,baromkodtak,elkeveredtek stb.....szóval ez nem motoros találkozó felvonulással... Legjobb1edül,vagy egy másik motorossal,akinek kb.hasonló erősségű a motorja és a vérmérséklete is kb.olyasmi,mint nekem....
Ehhez csak egy kis gondolkodás kellene, bár elég soknak megfájdul a feje ilyenkor. Elég régen motorozok, és ha én nem vigyázok magamra, akkor miért akarnám, hogy más vigyázzon énrám! Olyan mint a villanyszerelés , ha kis feszültség csipked kibírható, de a nagyobb csak egyszer kell, hogy akciózzon, máris vízszintes a dolgozó fekvése !!
égess rá sarat az rajta marad jó sokáig
pont emiatt nem jó ha sok ember van