Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Reggelt mindenkinek!
Mé méé mindig 7végére baszodik el az időjárás? ????????????
A vizes csapatnak mindegy , ők birják a zuhét
Du-n esik akkor nem megyek PP-ra...
Marad a grillezés meg a seeeeeeer

Azért még most reggel leiszom magam, biztos ami biztos
3.5-es fogyasztásommal nem is érdekelne. Viszont tényleg otthon maradna az a béna (is), akivel ma volt szerencsétlenségem összefutni. Utolérem a sort, behúzódok a felezőhöz, tükörbe pillantás, index kirak, tükörbe pillantás, előzés megkezdése. Ekkor a béna elkezd előttem előzni, EZUTÁN kiteszi az indexet, majd MÉG EZUTÁN belenéz a tükörbe, hogy hopika, már majdnem az ajtajánál vagyok, és visszahúzódik. Na ezért járok pályán melóba.
Kivéve mikor lefosod a vádlid....
Enni kell! Sz@rni meg muszáj.
Már nem kell!
Vagy ha magyar nótákat énekel!
Persze. Tejet meg akkor iszol ha a tehén szőlőt eszik.
Olyankor templomba kell menni...
Menj vasárnap!
Akkor én nem is menek többé a tecsóba.
De azért egy héten 4szer edzőterem...cigi nuku 30éve....szóval nem szoktak megverni a cigányok a Tescó előtt...
akkor a redők tovább simulnak és simulnak.....
Sejtheted,10fokos...ha megiszod,olyan kb.mintha meginnál egy liter bort... És nem csak egy dobozzal lehet venni... Eladnak többet is!
Azt még nem kóstoltam finom
Én meg beugrottam hazafelé a Lidl-be....volt még a 10%-os Faxe sörből...1literes...most tartok a felénél... Neked meg jó munkát!
De megyek. Kotorékok örülhetnek lezs zsegíj zsámla!
Mi van Tezsvír?Nem dolgozol? Haldoklik a népgazdaság!
Ja ja pókból is sokféle van fasszoPÓK!
Ma én is találkoztam nem 1el elég nyugtalanító vagy mi...
Milyen kalapos?...Faszkalapos?
pofoznám mind.......
Hogy beszéltek Tik-e a szegény kalapos hétvégi sáfőrökről...
Na ma én is szórtam az igét... Péntek,nyugdíjfizetés a környéken....na baz+minden balfasz útra kelt vásárolni....
Negyed órát álltam,mire ki tudtam fordulni balra a 4sávosra.... Mert a köcsög nem hallott arról,hogy jobbra tartás...külső sáv üres és az összes majom szép nyugodtan a belső sávban egymás után... Nem akartam elhinni... Na aztán elfogyott a türelem,szépen elkezdtem kifordulni.....na egyből tudták hol a helyük,poroltak le a külsőbe,nehogy megkarcoljuk az N-es rendszámú kis új fostalicskát,amivel csak a Tescoba meg a templomba járnak...
de a sok nincstelen lófaszjancsi hétvégi sofőr aki nem tud vezetni az bennhagyja a garázba a verdát amire amúgy se nagyon van szüksége
és ne sértődj meg, de a sok vén farok őstermelő se lenne az utakon annyit akik félig süketek és vakok de azért tolják a füstös kocka ladával a 60as tempót a csúcsforgalomba
az adóról meg annyit hogy ha a egyéb befizetéseken csal a nép akkor olyan adó lesz amit tuti mindenki befizet
Arról nem is nyökögve, hogy a benzin árának több mint a fele ADÓ, rohadjon meg aki kitalálta!!