Reggelt mindenkinek!
Mé méé mindig 7végére baszodik el az időjárás? ????????????
A vizes csapatnak mindegy , ők birják a zuhét
Du-n esik akkor nem megyek PP-ra...
Marad a grillezés meg a seeeeeeer
Azért még most reggel leiszom magam, biztos ami biztos
3.5-es fogyasztásommal nem is érdekelne. Viszont tényleg otthon maradna az a béna (is), akivel ma volt szerencsétlenségem összefutni. Utolérem a sort, behúzódok a felezőhöz, tükörbe pillantás, index kirak, tükörbe pillantás, előzés megkezdése. Ekkor a béna elkezd előttem előzni, EZUTÁN kiteszi az indexet, majd MÉG EZUTÁN belenéz a tükörbe, hogy hopika, már majdnem az ajtajánál vagyok, és visszahúzódik. Na ezért járok pályán melóba.
Na ma én is szórtam az igét... Péntek,nyugdíjfizetés a környéken....na baz+minden balfasz útra kelt vásárolni....
Negyed órát álltam,mire ki tudtam fordulni balra a 4sávosra.... Mert a köcsög nem hallott arról,hogy jobbra tartás...külső sáv üres és az összes majom szép nyugodtan a belső sávban egymás után... Nem akartam elhinni... Na aztán elfogyott a türelem,szépen elkezdtem kifordulni.....na egyből tudták hol a helyük,poroltak le a külsőbe,nehogy megkarcoljuk az N-es rendszámú kis új fostalicskát,amivel csak a Tescoba meg a templomba járnak...
de a sok nincstelen lófaszjancsi hétvégi sofőr aki nem tud vezetni az bennhagyja a garázba a verdát amire amúgy se nagyon van szüksége
és ne sértődj meg, de a sok vén farok őstermelő se lenne az utakon annyit akik félig süketek és vakok de azért tolják a füstös kocka ladával a 60as tempót a csúcsforgalomba
az adóról meg annyit hogy ha a egyéb befizetéseken csal a nép akkor olyan adó lesz amit tuti mindenki befizet
Mé méé mindig 7végére baszodik el az időjárás? ????????????
A vizes csapatnak mindegy , ők birják a zuhét
Du-n esik akkor nem megyek PP-ra...
Marad a grillezés meg a seeeeeeer
Azért még most reggel leiszom magam, biztos ami biztos