Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A nőket se alázd mert volt olyn eset és ez a humánusabb mikor a pasi farkát pillanatragasztóval felragasztotta a hasára.
Kórházban műtötték le mert spéci volt a cucc.
Mindez bosszúból.
De egy sima harapás és csak visszavarrni tudják,ami nem egy életbiztosítás.
meg vagyok elégedve veletek
a kutya esetleges seggbe rúgása kiveri a biztosítékot a nők "alázása" teljesen természetes
Amúgy szólj Clam-nak, ha buzi lettél. Megadja VR46N számát aztán el lesztek. Bár annyit hisztizik, mit egy lány nem mész vele semmire. Valami nagy orosz medve kéne Neked.
Hé! Kutyát nem bántunk soha!
Embert ha muszáj fel kell kockázni, de állatot nem bántunk!
kutyát....? még a cigányt se....
ezt a kifejezést a nők találták ki hogy tudják magukat sajnáltatni ebben a libsi világban
meg a többi szarság.....
ha szar kaját főz meg se lehet pofozni, ha nem adsz neki pénzt a fodrászra az lelki terror meg a többi ilyen szarok
bezzeg ha dugás helyett inkább a feje fáj akkor megértőnek kell lennem mert különben otromba vagy
de ne is beszéljünk erről sokat mert felidegelem magam
aztán még a kutyát se lehet megrugdosni mert mindenhol az állatvédők lesnek........

lehet jobban járt volna az ember ha időben bebuzul
Pfujj,himsoviniszta disznók.
és nem fingik sz....tás közben
A mosogatást kihagytad a sorból amúgy.
Meg minimum 1 éves szoli vagy konditerem bérlet is kell hozzá...
Latni nem de tipikus,rendszeres vendeg vagyok arra,sok a hulye,felfestes kopott,mindenki csalingazik mint az okorhugyozas,mar tobbszor probsltak elutni,csak akkor maszok be ha tuti elslisszolok elottr,nem bizom ra hogy ad e barmikor barmit nekem elsobbseg gyanant.
5 milla fölött és/vagy 20-as IQ alatt
Azt természetesen tudom hogy a körforgalomban haladók elsőbbséget élveznek, de mivel én először a külső sávba akartam behajtani, majd besorolni, ezért úgy gondoltam, hogy behajtok a körforgalomba, addigra az autó elhalad, én besorolok és kész. Nem számítottam rá hogy kivágódik a belsőből.
Vagy át rajta egyenesen...
Pedig csak a 5 milla feletti autóknál nem használható az irányjelző...
Jah, ez is igaz. :)
Arra figyeltem, h a srác azt írta, h Ő behajtó volt a körforiba.
kerülni a körforgalmat
Igen, a kistatcsai Láttad?
Közben utánaolvastam, lehet hogy hibáztam de az autósnak sem volt épp igaza. Elvileg 2010-től szerepel a kreszben hogy a két sávos körforgalmat csak a külső sávból lehet elhagyni, illetve kötelező az irányjelzés. Vagyis szabályosan be kell sorolni a külső sávba, nem csak átvágni rajta. Ebben ő is biztosan hibázott. Én nem láttam hogy irányjelzett volna, de nem vagyok benne száz százalékig biztos. Mindegy, a tanulságot levontam, így tanul az ember.
ebben igazad van kérdés hogy ott volt e az a hely?
Madaras teszko?
Megvan a hely ahol kisorolhatsz, de a külső gyűrűn közlekedőtől akkor is elsőbbsége van mint írtam...
belsőből sem huz hatsz ki egyből a lehajtónál megvan a hely ahol kisorolsz ha kel mész még egy kört
Hibáztál. Aki a belső körön van annak van mindig elsőbbsége...
Kreszkérdés:
Két sávos körforgalomba szerettem volna behajtani, a belső sávban jött egy boyracer-punto. Nem láttam hogy irányjelzett volna, ezért elindultam (ekkor ő már közel volt a lehajtóhoz, nagyjából 10 méterre, de még mindig a belső sávban), aztán hallom hogy csikorog a gumi, a csávó meg ordít hogy miakurvaanyám. A kérdésem az, hogy szabályos voltam, vagy hibáztam?