A nőket se alázd mert volt olyn eset és ez a humánusabb mikor a pasi farkát pillanatragasztóval felragasztotta a hasára.
Kórházban műtötték le mert spéci volt a cucc.
Mindez bosszúból.
De egy sima harapás és csak visszavarrni tudják,ami nem egy életbiztosítás.
Amúgy szólj Clam-nak, ha buzi lettél. Megadja VR46N számát aztán el lesztek. Bár annyit hisztizik, mit egy lány nem mész vele semmire. Valami nagy orosz medve kéne Neked.
ezt a kifejezést a nők találták ki hogy tudják magukat sajnáltatni ebben a libsi világban
meg a többi szarság.....
ha szar kaját főz meg se lehet pofozni, ha nem adsz neki pénzt a fodrászra az lelki terror meg a többi ilyen szarok
bezzeg ha dugás helyett inkább a feje fáj akkor megértőnek kell lennem mert különben otromba vagy
de ne is beszéljünk erről sokat mert felidegelem magam
aztán még a kutyát se lehet megrugdosni mert mindenhol az állatvédők lesnek........
lehet jobban járt volna az ember ha időben bebuzul
Latni nem de tipikus,rendszeres vendeg vagyok arra,sok a hulye,felfestes kopott,mindenki csalingazik mint az okorhugyozas,mar tobbszor probsltak elutni,csak akkor maszok be ha tuti elslisszolok elottr,nem bizom ra hogy ad e barmikor barmit nekem elsobbseg gyanant.
Azt természetesen tudom hogy a körforgalomban haladók elsőbbséget élveznek, de mivel én először a külső sávba akartam behajtani, majd besorolni, ezért úgy gondoltam, hogy behajtok a körforgalomba, addigra az autó elhalad, én besorolok és kész. Nem számítottam rá hogy kivágódik a belsőből.
Közben utánaolvastam, lehet hogy hibáztam de az autósnak sem volt épp igaza. Elvileg 2010-től szerepel a kreszben hogy a két sávos körforgalmat csak a külső sávból lehet elhagyni, illetve kötelező az irányjelzés. Vagyis szabályosan be kell sorolni a külső sávba, nem csak átvágni rajta. Ebben ő is biztosan hibázott. Én nem láttam hogy irányjelzett volna, de nem vagyok benne száz százalékig biztos. Mindegy, a tanulságot levontam, így tanul az ember.
Kreszkérdés:
Két sávos körforgalomba szerettem volna behajtani, a belső sávban jött egy boyracer-punto. Nem láttam hogy irányjelzett volna, ezért elindultam (ekkor ő már közel volt a lehajtóhoz, nagyjából 10 méterre, de még mindig a belső sávban), aztán hallom hogy csikorog a gumi, a csávó meg ordít hogy miakurvaanyám. A kérdésem az, hogy szabályos voltam, vagy hibáztam?
Kórházban műtötték le mert spéci volt a cucc.
Mindez bosszúból.
De egy sima harapás és csak visszavarrni tudják,ami nem egy életbiztosítás.