Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy valamelyiknap lemostam a motort és véletlen ment egy kis víz a kipufogóba (nem sok). Azóta hidegen a motor fehéren füstöl. A párolgó víztől lenne vagy valami hengerfej probléma ami pont most jött elő? 2003-as Thundercat 43.000 km. Előre is köszönöm a válaszokat!
Itt Badacsonyban szélcsend van, szép kék az ég nyugaton és északon van pár szép idő felhő!
Crosscsizmában se egy utolsó ám guggolni.....
Mi már kezdünk elszokni az igazi magyaros kajáktól amiben tocsog a cucc a zsírban
Jah nem félek az esőtől. Csak egy halom szart haza kellett vinnem és nem tudtam volna hova felmálházni a malacra. Ezért jöttem kocsival. Ma motorral jöttel és jó eséllyel elázok haza felé. Azonban már nem zavar már kellően meleg van hogy ne fázzak akkor sem ha esik az eső. Csak az első abroncsom viselné egy picivel jobban akkor még kevésbé érdekelne.
Na ja, motorozás közbe az kinos
Föleg ha valakh 1részes börrucit használ és már úton van a nuti...
A macskám sem issza meg, kb másfél éve! Ő tudja miért!
először én se sejtettem miért kell megállni legalább 4x a motorozás közben, utána rájöttem az összefüggésre
Igen van akik felnőtten nem tudják megemészteni. Volt ilyen kollégám is!
Nem hasogattam kiköptem!
1x kináltak meg vidéken fejös tejjel, 10 perc elég volt fosäsba kijöjjön
Ja és ne légy ilyen ször szál hasogató
Megkínáltak ma ágyas Vilmoskörte-pálinkával, olyan volt mint a görög Isteneknek az Ambrózia. Ezért nem mentem estére sehova motorral!
gyerekkoromban ittam még én is, most tuti hányás lenne már a szagától is.......
románban szinte mindenhol házi tejföllel főznek, meg nem tudom enni
Nem hát
Csak is a frissen csapolt uht tejecske kerülhet a ropogós és omlosz nespuik gabonapehejbe
Á dehogy. Csak itt találkoztam ezzel pórmotoron. Mindig tanul az ember mégha marhaságokat is...
Na ugye egyre csak okosodsz!
Akkor az a 30-as korosztály most már ezt is tudom.
Pedig tudod milyen finom a friss meleg tej, néha még szűrés előtt szőrszál is volt benne! Kimentem az istállóba a kis poharammal, mikor ment fejni nagyanyám a friss habos tejből öntött bele, ott mindjárt megittam.
De gondolom le sem szopnád szegényt!
finnyás milleniumi generáció vagyok
Egy bocit se fejnék meg
azért a méh tovább tartott mint a szar
frissen kaszált lucernába utáltam mezítláb menni elkopott a bőr a talpamon annyit csúsztattam.......
Ezért vagy ilyen tenyeres-talpas!
Mit kényeskedsz?! Kicsit szaros az út aztán már finnyáskodtok?! Amikor gyerek voltam falun ahogy nyár lett mezítláb jártunk, aztán a réten hol méhre léptem, hol tehénszarba! Aztán mentem tovább!
Szia István!! Megvan beszélve remek idő lesz! Legalább idetolhatod a randa képedet!
Csillivilli spÓrgépem nekem sincs. Na+ ne hasonlítsd Magad a gyíkmotorosokhoz.