Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy valamelyiknap lemostam a motort és véletlen ment egy kis víz a kipufogóba (nem sok). Azóta hidegen a motor fehéren füstöl. A párolgó víztől lenne vagy valami hengerfej probléma ami pont most jött elő? 2003-as Thundercat 43.000 km. Előre is köszönöm a válaszokat!
Jah nem félek az esőtől. Csak egy halom szart haza kellett vinnem és nem tudtam volna hova felmálházni a malacra. Ezért jöttem kocsival. Ma motorral jöttel és jó eséllyel elázok haza felé. Azonban már nem zavar már kellően meleg van hogy ne fázzak akkor sem ha esik az eső. Csak az első abroncsom viselné egy picivel jobban akkor még kevésbé érdekelne.
Pedig tudod milyen finom a friss meleg tej, néha még szűrés előtt szőrszál is volt benne! Kimentem az istállóba a kis poharammal, mikor ment fejni nagyanyám a friss habos tejből öntött bele, ott mindjárt megittam.
Mit kényeskedsz?! Kicsit szaros az út aztán már finnyáskodtok?! Amikor gyerek voltam falun ahogy nyár lett mezítláb jártunk, aztán a réten hol méhre léptem, hol tehénszarba! Aztán mentem tovább!
Olyan kérdésem lenne, hogy valamelyiknap lemostam a motort és véletlen ment egy kis víz a kipufogóba (nem sok). Azóta hidegen a motor fehéren füstöl. A párolgó víztől lenne vagy valami hengerfej probléma ami pont most jött elő? 2003-as Thundercat 43.000 km. Előre is köszönöm a válaszokat!