Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így van! Nekem is kedvencem a motor , de rendes szöveget használok hozzá. De nem lehet mindenki egyforma.
Szia Józsi! Inkább anyázzanak de ettől a szótól agyf@szt kapok!
Pálinkásat István! Ha egyszer kevés a normális szó rá, gép, motor, járgány, műszer, kedvenc , berregő ,benzin-szamár stb
"mocimat" komolyan mondom ez a szó oly csodás... (okádós szmájlí)
Már köszönöm, de nem kell, ez a mostani olyan erős, hogy engem kiszolgál.
Női egyed vagy?
Szevasztok! S.O.S.!! Egy kis segítségre lenne szükségem! Nem tudom leműszakiztatni a mocimat, amíg nem szerzek egy 'E' jeles kipuffantót, vagy olyan sportdobot, amin látszik, hogy nem háztáji sufnituning (értitek)! Hova tudnám elvinni Budapesten, vagy környékén műszaki vizsgára, ahol egyáltalán nem mennek bele a részletekbe??? Egyébként teljesen rendben van a gép, új gumik meg minden csak a dob nem tetszett nekik!! Esetleg valaki motoros kolléga segítségére lenne szükségem, aki kölcsön adna egy dobot a vizsga erejéig (persze hálás lennék :) ) A motor egy 84-es Honda VF 500-as! Minden segítségnek örülök! Köszönöm
van egy 400 forintos turkás dzsekim amit használok vagy 6 éve ha teljesen szétfoszlik kiveszem a cipzárat és neked adom :)
nagyon faja cipzár, már minen része szakadozik de a cipzár még atom stabil
a húzóka helyén igaz kulcskarika van de csak azért hogy menet küzben könnyen tudjam fogni
Én ismerek egy "szivacsot" aki arról nevezetes, hogy nincsen az a rossz bor amit fel ne szívna!!
A Motoros bőrruhám derekában tönkre ment a cipzár az eredeti . Az a vége amelyiknél a kezdés van. Jelenleg a 3.-ik van benne. Először egy bőrruhákkal foglalkozó tett bele gyengét . Az eredmény: Egy évet bírt. 15 000. Majd cipész tett bele az szintén egy évet bírt. 10 000-ért. aztán Zalaegerszegen a piac mellett lett egy bőrös, no az tett bele egy olyan erőset , hogy csak a húzója majd fél kiló!
No ez nem fog széjjelmenni! 6000-ért! Ezután bármilyen ilyen kínom lesz hozzá fogok menni!
így van. Mi is a múltkor vettünk +ban szivacsot az új matracokra, volt sokféle minőségű keménységű stb... na meg árban is.
már elég jól beleástam magam van kemény, lágy, rugalmas meg mittudomén mi
azonos keménységben is van többféle minőség.......bőség zavara
Ne felejtsd el azt a tényt hogy a köznép szerint szivacs és szivacs közt nincs különbség..............pedig rengeteg van.
Rábaxol valamit és lehet szarabb lesz mint ami volt.
Az durva. Mi a rotyogó üléseket ami szerintem kárpitos szemszögből nem rosszabb mint egy krossz motor ülése. 5.000-ből szoktuk újrahozatni. Igaz nem túl minőségi műbőrből de kifejezetten tartósak. Szivacsozással együtt nem szoktuk megugrani az 10.000-et. Ezért mondjuk semmi extrára nem kell számítani sima szivacs sima műbőr azt csóka.
zselé nélkül 40-45 pénzes ajánlatok jöttek
Szerintem egy jó kiállású kárpitos 5-6.000 -ért újraépíti ha nem kérsz tőle mindenféle extrát
ez egy endúró eléggé íves ülés így nem olyan egyszerű rávalót találni
ilyen forma: http://img.jofogas.hu/hdimages/KTM_LC4_Ules_74576351486791.jpg
ezért találtam jobbnak ha inkább újjáépítem
csak 2-3 ezer volna a szivacs 6 meg a posta
Szevasz Jocó azt kellett volna.
Mielőtt elindulsz, igyál egy fél liter vizet és akkor nem emelget a szél! Szép napot Neked is!!
Szevasz Bratyó! Majd lefútt a szél így kotortam haza.
Mondanám, hogy vegyél egy régi MZ ülést az kb. ilyen, de Te tudod. Vagy keress meg egy bontót a közeledben, és onnan próbálkozz.
most már igen
át akarom alakítani, addig jutottam hogy levágtam az íves felső részt 2 oldalra ragasztanék 1-1 centi kemény szivacsot, majd síkbacsiszolás után pakolnék rá pár réteg szélesebb+ magasabb ülőfelületet
nagyvonalakban ez a terv:
A régi tönkrement?
honnan lehetne motorülésbe való szivacsot rendelni??
amit eddig találtam 2x annyi lenne a posta mint a szivacs értéke
többféle keménységben kellenének 1 centis lapok
Adjon az Isten pálinkás szép napot !!Süt és fúj 19°C !!