Szevasztok! S.O.S.!! Egy kis segítségre lenne szükségem! Nem tudom leműszakiztatni a mocimat, amíg nem szerzek egy 'E' jeles kipuffantót, vagy olyan sportdobot, amin látszik, hogy nem háztáji sufnituning (értitek)! Hova tudnám elvinni Budapesten, vagy környékén műszaki vizsgára, ahol egyáltalán nem mennek bele a részletekbe??? Egyébként teljesen rendben van a gép, új gumik meg minden csak a dob nem tetszett nekik!! Esetleg valaki motoros kolléga segítségére lenne szükségem, aki kölcsön adna egy dobot a vizsga erejéig (persze hálás lennék :) ) A motor egy 84-es Honda VF 500-as! Minden segítségnek örülök! Köszönöm
van egy 400 forintos turkás dzsekim amit használok vagy 6 éve ha teljesen szétfoszlik kiveszem a cipzárat és neked adom :)
nagyon faja cipzár, már minen része szakadozik de a cipzár még atom stabil
a húzóka helyén igaz kulcskarika van de csak azért hogy menet küzben könnyen tudjam fogni
A Motoros bőrruhám derekában tönkre ment a cipzár az eredeti . Az a vége amelyiknél a kezdés van. Jelenleg a 3.-ik van benne. Először egy bőrruhákkal foglalkozó tett bele gyengét . Az eredmény: Egy évet bírt. 15 000. Majd cipész tett bele az szintén egy évet bírt. 10 000-ért. aztán Zalaegerszegen a piac mellett lett egy bőrös, no az tett bele egy olyan erőset , hogy csak a húzója majd fél kiló!
No ez nem fog széjjelmenni! 6000-ért! Ezután bármilyen ilyen kínom lesz hozzá fogok menni!
Ne felejtsd el azt a tényt hogy a köznép szerint szivacs és szivacs közt nincs különbség..............pedig rengeteg van.
Rábaxol valamit és lehet szarabb lesz mint ami volt.
Az durva. Mi a rotyogó üléseket ami szerintem kárpitos szemszögből nem rosszabb mint egy krossz motor ülése. 5.000-ből szoktuk újrahozatni. Igaz nem túl minőségi műbőrből de kifejezetten tartósak. Szivacsozással együtt nem szoktuk megugrani az 10.000-et. Ezért mondjuk semmi extrára nem kell számítani sima szivacs sima műbőr azt csóka.
ez egy endúró eléggé íves ülés így nem olyan egyszerű rávalót találni
ilyen forma: http://img.jofogas.hu/hdimages/KTM_LC4_Ules_74576351486791.jpg
ezért találtam jobbnak ha inkább újjáépítem
csak 2-3 ezer volna a szivacs 6 meg a posta
most már igen
át akarom alakítani, addig jutottam hogy levágtam az íves felső részt 2 oldalra ragasztanék 1-1 centi kemény szivacsot, majd síkbacsiszolás után pakolnék rá pár réteg szélesebb+ magasabb ülőfelületet
nagyvonalakban ez a terv:
honnan lehetne motorülésbe való szivacsot rendelni??
amit eddig találtam 2x annyi lenne a posta mint a szivacs értéke
többféle keménységben kellenének 1 centis lapok
nagyon faja cipzár, már minen része szakadozik de a cipzár még atom stabil
a húzóka helyén igaz kulcskarika van de csak azért hogy menet küzben könnyen tudjam fogni
No ez nem fog széjjelmenni! 6000-ért! Ezután bármilyen ilyen kínom lesz hozzá fogok menni!
azonos keménységben is van többféle minőség.......bőség zavara
Rábaxol valamit és lehet szarabb lesz mint ami volt.
ilyen forma: http://img.jofogas.hu/hdimages/KTM_LC4_Ules_74576351486791.jpg
ezért találtam jobbnak ha inkább újjáépítem
csak 2-3 ezer volna a szivacs 6 meg a posta
át akarom alakítani, addig jutottam hogy levágtam az íves felső részt 2 oldalra ragasztanék 1-1 centi kemény szivacsot, majd síkbacsiszolás után pakolnék rá pár réteg szélesebb+ magasabb ülőfelületet
nagyvonalakban ez a terv:
amit eddig találtam 2x annyi lenne a posta mint a szivacs értéke
többféle keménységben kellenének 1 centis lapok