Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Téma?
Hiába nézelődöl, senki sehol.
Még egyszer köszi az infót.
Sziasztok!

Valaki tud ajánlani szakit, aki foglalkozik motoridomok fényezésével, kavicsfelverődések, karcok eltüntetésével? Győr-Komárom-Tatabánya vonzáskörzetében esetleg?

Köszi előre is!

Üdv,

Balázs
Horvát terepezés a Papuk Parkban :)
(Aprilia Pegaso, Ducati Multistrada, Yamaha TDR)
A napot igazából próbanapnak szántam, ezért a videó minden “koncepciót” mellőz, de olyan szép helyeken jártunk (és olyan vicces dolgok történtek), hogy muszáj volt felhasználni az itt készült felvételeket!
A videó első fele (pár ember szerint) tök jó, csak a vége lett unalmas, tehát nem végtelenül gyenge, hanem végesen... :D
http://youtu.be/JnqdX7s6Bzg
Ha valakit érdekelnek a technikai részletek, akkor hasznos infó lehet, hogy rögzítésre a SONY HDR-AZ1 mellett egy GoPro2-t használtunk, előbbit (kínai) mellkaspánttal, utóbbit pedig bukósisak tetejére rögzítve. A hangot Olympus VN-731PC diktafonnal és König CMP-MIC8 mikrofonnal rögzítettem úgy, hogy a mikrofont a kipufogóhoz közel helyeztem el (hátsó doboz tartójának alsó részéhez).
Kaja után elfelejtettem a diktafont elindítani (pár perc múlva ezt korrigáltam), így akár össze is lehet hasonlítani a kamera hangját a diktafonéval (szélzaj, hangtónus, stb.).
Ducatid van, majd megszokod. A méretet kérdezted, megkaptad. Az ár nem tényező. Csináltass.
Kész az esemény 5.-re
https://www.sportmotor.hu/esem...
Alut semmiképp sem. De jól megvárom a gyári műanyagot tömítéssel 1ütt az a tuti.
Roppant óvatosan kell behajtani, mert az imbusz-nyílást könnyű elqrni! És ezek Aluból vannak. Az meg szerencsétlen esetben kenődhet egymáson.
Gondolom ott megvan a forgácsolónak a havi másfél milliója! CNC-n a nyolcat lepörgeti öt perc alatt!
Jó hogy lehet kapni 8papírért raccingosba. simán lesz ilyen rézből.
Köszi hol találtad meg?
M22x1.5
Mit is szólhatna.... Tudja hogy megérdemli, ha nem most akkor később
Örülne a jó asszony. Nőre soha nem emelnék kezet.
Na ezt a választ el kellene küldeni neki. Nem tudom mit szólna?
Szerinted a legjobb sora van a családban. Inkább asszonyt ütném vágnám mint a kis csavaros dobozt.
Olyan 97%-ban, ez biztos!!
Tessék odafigyelni! Ez finom szerkezet, nem hajó motor, meg mozdony.
Valószínű a mostaninak ez lett a végzete.
Így van Zsótti szevasz! Nem tépem meg már rég volt, hogy letörtem ezt-azt gyakorlatilag bármit még motorrögzítőbak csavart is! Még most is van olyan cimbi aki meglát kezemben kulccsal azt üvölt húzzak onnét, persze nem komoly azt jót nevetünk. Baszki műanyag épp csak elkapja meg sem szorul szinte annyira szoktam csak.
Csak arra kell vigyázni , hogy az új ne részegen ferdén legyen bele kapatva, és akkor örök lesz!!