Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ott minden van. Ha nincs akkor hoznak.
pont ezt akarjuk tenni, ezért akartam tudni mikor érdemes, hátha tudja is valaki nem csak beszélünk róla
mert agyrém miket lehet kapni a boltokban
van fullszar aminek minden része szar, ez teljesen korrekt mert olcsó, beteszi a városi nép a tárolóba és elmondhatja hogy van neki
van a totál fasza ami tényleg ott van minden van rajta ami kell és kurva drága ez is korrekt, mert ha ilyen kell akkor vesz az ember
a baj a köztes verziókkal van ha pl nem akarsz rugós első villát ahhoz már béna váltót kapsz stb, hiába van ezer kivitel, a cuccok minőségével np a felszereltség száma is
persze vannak boltok ahol kérésre bármit feltesznek-kicserélnek, de itt is valahogy hibázik a matek a végelszámolásnál
szóval kell egy rakat váz, lefújni homokkal és ki lehet elemezni mi a helyzet, a faszából lesz bicikli, a bénából meg az idiótáknak virágtartó
Oda kell menni, van bicikli teherautószámra és alkudni kell keményen!
Mért azzal kevered a betont
egy ismerős volt ott egyszer, volt ott minden a szartól a repülőig, de semmi infót nem látok erről
kellene pár bicikliváz építkezni, de a neten olyan árakat kérnek hogy megáll az ész
Még nem hiszem hogy arra jártam volna , de van ezekből elég mindenhol!!
ehh......
elb...tam
ozora nem devecser
összekeverem ezeket a putrisokat
szóval ozoráról van infó?
Igen vannak egy páran!
Ha jól tudom igen, de mehetsz nyugodtan hétköznap is konkrétan a házakhoz, mert rengetegen ezzel foglalkoznak.
de amit a cigók árulnak a házaknál, a sok lomis cucc
Nem voltam még , de van ott egy állandó!
Csabrendek fele is ugyanannyi tökmind1 merre megyünk.
Itt éppen most derült égből leesett az eső bazi nagy cseppekben kemény kettő percig!
devecseen hogy van ez a lomis piac?
minden hétvégén?
Ha Pápa -Devecser akkor Nyirádon ahogy a faluba értek forduljatok jobbra, hogy templom mellett menjetek és akkor onnan nincs messze már Sümeg. Az erdei úton óvatosan , mert sok az őz és a gyenge acél! (szarvas)
Szerintem pápa, Devecser így megyünk, hazafelé meg mondjuk Nagyvázsony, Veszprémi Linda
Jöjjön! Ha lehet beiktatunk egyéb programot is , és reménykedek a jó időben! Bár az esőruha már az oldaldobozban van!
Csak ha esik akkor nem indulok. Lehet jön bratyeszom is akkor Téten csatlakozik.
El is várom, hogy ott legyél! Jó napot Neked is!!
Szia Józsi! Ha szép időnk lesz mint ma is, akkor holnap találkozó a vár aljában...
Szép reggelt István! Itt nálam is valami műszaki gond lehet!! A szint lecsökkent váratlanul meglepetésszerűen a pálinkás üvegemben! És ez erős tényfeltáró műszaki tartalommal ellátott vizsgálatot igényelhet!! Egészségetekre!!
Kakuszi Ádámra lehet szavazni a digisport honlapján. www.anaphose.digisport.hu
Hajrá hajrá!!!
Jó reggelt kívánok Motorosok!! Itt süt!
Majd figyeld a hűtővízszintet, ha fogy akkor valahol elszökik. Nekem ilyen gondom nem lesz.
Reggelt