Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Naponta több tucat motorbaleset van mindenfele, nem érdemes ezen károgni, aki az utcát választja, az magának keresi a bajt.
Ezt szeretem a "nagyeszűekben". Valaki mindjárt megmagyarázza, hogy tulajdonképp minek mennek konvojban, az egy életveszély. Ja és persze ha egyedül vagy kivédhető, hogy a sorból kivágó kretén letaroljon.
Nem kell egymás nyakára menni.
Mert egy hülye tacskó gyakorlat nélkül és nem gondolkodott csak ment, mint az ökör!!
Egy ember élete szárad a lelkén a hitvány gyilkosnak!!
Igen, csak ügye konvojban ezt nehéz kivédeni. Jó közel lehettek egymáshoz, ha többel is ütközött. A csapatmotorozás nem jó dolog.
Azt vizsgálják mért ugrott ki.
Jó, hát ez itt ebben az esetben üres duma. Kocsisorból kiugró audi letarol.
Szamarasfogat, és nem audi!!!
Ahogy elmeroggyant barátunk mondaná: kamion kellett volna a hülyegyereknek motorosok helyett. :(
Természetesen nem veszélytelen , de már ha egy motoros életben marad már megérte!!
Úgy, hogy ez egy motoros oldal , és nem balett táncosoké pl.
Semmilyen kozlekedesforma nem veszelytelen,egyszer lattam egy tok jozan ipset aki ugy elesett a sajat lababan hogy a teljes jobb oldala veres volt.
na ezért nem megyek szívesen aszfalton
aztán engem néznek hülyének amikor azt mondom hogy úgy kell menni mintha minden más résztvevő az életedre törne
Ott ráadásul 70-es korlátozás van, hogy bacca+ a hülye gyerek!
Hát ez nagyon durva! Tök egyenes úton,jó útviszonyok között.... Részvétem...
http://omegahirek.hu/index.php...

Nagyon-nagyon sajnálom az elhunytat és a többieket is. Tényleg borzalmas, ami történt.
Ó he
, most ez hogy jön ide?
Motoros konvoj szenvedett balesetet Gyulafirátót mellett , szemből egy autó a 19 éves vezetővel beléjük ment! 1 halott, és sérültek este a híradóban részletezik!! !
Ezt 2 keréken is meg szokták csinálni: salakmotorral.
Mármint hogy WP7-es, legalább 4-5 éves telefon? Arról nem tudok nyilatkozni, mert olyan csak a nejemnek van, de ő nem netezik rajta (sima "buta telefonként" használja.
Ez 7-es!...eddig volt,most azt írja nem lehet csatlakozni a szerverhez!
Jó napot szép időt Nektek Motorosok! Badacsonyban még süt.
De elérhető: W10 Mobile esetén: sportmotor.hu , és jobboldalt fent a hamburger-menüből tudod kiválasztani a Fórumot.
Windows rendszerű telefonon miért nem elérhető a fórum???