Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát én max a lószart veszem észre, de azt is csak ha csapkod mindenfelé :)
én inkább megverem magam mintsem ilyen csillivilli sportgépket fényezzek minden menet után........

Szerintem KIRÁLY VOLT

Na akkor szegény traktoros csuklik még mindig

Azt láttad volna, mikor elötem egy lovas csorda szinkronban szarik, naa az kemény menet volt
Kishiján nekimentem az integető polgárőrnek , mert szarok én szarba menni
De azért nem volt rossz ugye.
Na csakis ezért rühellem én is a takarítása miatt. A minap egy traktor kanyarodott fel flaszterre ami mocskot felhozott a flaszterre én meg ugye átmentem rajta baszkikám... Azt a rómaikatolikusteszkósbocskoros... fütty.
Pocses! Meg lett máá a titokzatos lény??
Vag azóta is rémálmaid vannak?
Lehet, hogy csak víz , de én nem mocskolom be se a kezem (kivéve ha dolgozok, de ott az alap, hogy könyékig olajos vagyok)
se a darazsat, hogy aztán 1óra pucera után nézzen is ki valahogy
2éve csak a vízes tűrülközött látott még csak a kicsike

Mellesleg szép napot mindenkinek, itt mááá sűt aminek sütnie kőőő
ÁMEN
látod baszki ilyenek vagytok
az endóróst az külömbözteti meg a többi motorostól hogy nem érdekli milyen idő van

én jókat szoktam röhögni a gyíkokon.....
pl
vadkerten a fagyizóban ha süt a nap akkor van 100 motoros, ha felhős az ég akkor 10-15, de ha véletlen esik vagy egy kicsit hidegebb van akkor csak az én spiccvasaim kaparásznak a járólapon mert a sok műmájer otthon sóhajtozik hogy mikor lesz jó idő
Szia Józsi! Remélem az előrejelzés javul vasárnapra...
Félsz az esőtől?! Pedig az csak víz!!
Nekednek is
Igen fasza idő van de sajnos kocsival voltam kénytelen jönni Na de majd holnap.
Madárdalos napsütötte virágillatú szép jó reggelt kívánok Motorosok ! Badacsonyban :Süt!!
Mitől rozsdásodhat a rozsdamentes?
Mert a te kipufogó az nem lesz rozsdás, max a sár ég rá azt meg le lehet csiszolni
Köszi a tippet a csattogással szerencsére nincs gond de nem a csajok miatt akarom csak szimplán nekem tetszik ennyi.
Akkor perzselő bazd oszt mehet rá a vattacukor. Ha meg még a tinisunákat meg akarod nedvesíteni dobsz a dobodba popcornt! De ügyelj rá hogy ne legyen kidurogtattva!
Az pontosan miért is baj hogy szeretem ha a motorom egybe van? :))) Zavar hogyha rozsdás a könyök... És jaja adni kell a "láccatra"
Sziasztok,

Kis (125 ccm) endúró vásárlás előtt állok, hobbicélra szeretném venni, földutakra, nem cross pályára.
A következő típusokat néztem ki, 1996 vagy annál fiatalabbakat :
Yamaha DT 125
Suzuki TSR 125
Honda CR 125
Kawasaki KMX (KDX?) 125

Ti melyiket ajánljátok és melyiket nem ?

Köszönöm előre is, üdv : Gábor
Hulladék biliacél. Reggelt mibdenkinek...
Yamahánál elég volt rajtahagyni a szívatót. 20mp múlva világított.
ha meg monnyuk pirosat akarok, akkor tilttassam végig?
Nagyon nehéz különben egy terepmotoron elszínezni a könyököt. Egy kört mész, lila.
adni kell a láccatra, nemééted?!
Mi az a sima fém lemez ?