Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na milyen lett valami képet dob6nál már a pórnépnek.
Na megyek a hondával bevásárolni.
Ez állat jó volt!
BMW szervíz kupon?
Én 2őre menek bratyesz elé melóhelyére azt irány 1ütt ki a nyugalom szigetére vár valami meglepi aszonta most akarja már oda adni, hogy használhassam, és semmi köze a Ducatihoz.
Délben értem vissza Tapolcáról , sütött a nap, aztán eltelt fél óra, majd meglepetés szerűen vakuzás meg dübörgés , és most szakad az eső! Már nagyon kellett B.....a meg!!
Szia István! Én az előbb szedtem be a cuccot a napról már minden száraz.
nekem ma volt nagy az arcom ma már kimertem vinni
Ruhám már száraz kesztyű is, már csak a cipő kotlik a napon. Szevasz Józsi!
Tegnap elég sokan vizeltünk a motoron! De az élet úgy szép, ha zajlik!!
nekem van par bicikli vazom elado, erdekli haverodat? dobj 1 privatot.
Semmi hízelgés, ténymegállapítás!
Jó reggelt! Pálinkásat , szárazat! Süt !
Reggelt
Jó volt Sümegen a buli, csak sok volt a buzi!
Volt szerencsénk részt venni a Dél-Dunántúli Motoros Egyesület szervezésében 2016 május 21-én megrendezett "V. Szezonnyitó Gurulás és Motoros nap" eseményén! Remek volt a hangulat, jól éreztük magunkat!
(TANULSÁG A VÉGÉN!)
http://youtu.be/7undm0l71Ao
A felvonulás útvonalát megtalálod itt:
https://goo.gl/maps/yMVPomjkABF2
HA TETSZETT, NE FELEJTSD EL MEGOSZTANI! ;)
Ne feledkezzetek el feliratkozni a YouTube csatornára, és kövessetek facebookon, hogy mindig értesüljetek a friss videókról, képekről!
Gyanús ez nekem...nagy a hízelgés...
Na végre egy szakavatott hsz-ás!
legyen inkább kálium-permanganát, az csak jobban fertőtlenít
Perwollal?
legyen inkább frissen mosva, nem vagyunk mi állatok
Jó estét kívánok kedves felhasználók! Megkérünk mindenkit,hogy húzzon a retkes 3,14csába!
Nem ugy van hogy uj aru. Sokan jarnak ki lomozni, hozzak, adjak veszik egymas kozt. Nem tudom hogy van e olyan nap amikor erdemesebb menni.
minden héten? szombat-vasárnap? mikor jön új áru? vagy folyamatosan jön minden mint a tehénből a sz@r