Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

inkább a csavarról menjen le
bocs
Így van nálam is olyan még. talán a felső már nem bakelit hanem valami erős hőre keményedő műanyag. Vagy nem de tartós az ziher.
Szerintem várd meg a gyárit!
Azon hibátlan lesz a menet és semmi gondod nem lesz vele. Valószínű korábban félre volt kapatva, vagy túl volt húzva. Még mindig tartom magam ahhoz, hogy a csavarról menjen le a menet, mint a dekniből szakadjon ki.
Az olajbeöntő a Hondán felül menetátmérő: 23 mm, emelkedés: 3 mm. A leeresztő: m12-es
Jó a mosta ne aggódj és köszi! csak ugye tegnap hívtak du. melóban, hogy 7-10 nap lesz mert nincs raktáron. De ha lesz méretem akkor addigra gyártatok le rézből de akkor többet azt akinek kell majd jól adok belőle.
Ezért mondom, hogy bronzból kellene esztergáltatni egy olyan csavart. A Honda-ban alul vasból van a leeresztő, felül a beöntő pedig bakelit, fekete!
Jóvanna! Ha akkor tudom, nagy valószínűséggel megoldható lett volna!
Komolyan mondom nincs is rajta körbe menet lehet a teszkós étolajos flakonnak különb a kipaktya.
Valamint a motoros nyakolajozásának gyakoriságával !
Nem hát. A motorélettartam hossza egyenesen arányosan nő minél kevesebb olaj használatával.
Addig nem öntöttél bele még olajat?!
Akkor nem volt Józsi.
Még úszónak is jó a pecabotra, miután a borosüvegből kihúztad!
Na igen a gyakorlat hiánya miatt ez nem is ajánlott neked. Amikor kint volt akkor kellett volna megmérni a menetemelkedést az átmérőt pedig a furatban. Ha tudtam volna hogy ilyen némibetegsége van a motorodnak, már amikor itt evett a fene akkor megnézhettem-mérhettem volna! De nem jártattad a lepénylesődet!?
A parafa ideális: hőálló, olajálló, rugalmas, könnyű
Köszi kamagra imádlak.
Parafa dugó
Nem kell most áll mint gerely, ezért nem merem kiszedni megmérni, mert szerintem nem lesz több dobásom, azt meg véletlen sem szeretném, hogy esetleg valami belekerüljön más egyéb anyag mint olaj!
Addig tekerj rá (a menetre) teflonszalagot, és úgy tekerd be szorosan.
Garaba Attila. Anno olyan palyamotoros oktatast tartott, mint amit most Chrobak Jani nyomat.
hozzáveszed a rutintalanságból eredő balfaszságomat és meg is van a két tapasztalat közti különbség
Naposat adjon Isten!!
Bacca+ az istennek nem találok méretet a 15ös alkatrészrű. Tegnap hívtak 7-10 nap mire megjön macskazabálóktól.
Nem tudom ki ez, de nagyon szép!